|
|
| נשלח ב-22/4/2012 01:02 |
|
| |
קטנה, אני לא כ"כ זוכרת באיזה אשכול זה היה, אבל היו כמה וכמה ניקיות שזה היה ממש בראש מעיניהן. ולא רק זה, הן היו משוכנעות שכולם ככה, רק מתפדחות לומר את האמת.
אדם- כבר יצאתי מההלם, כיום מצאתי דברים אחרים להיות בהלם מהם ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2012 08:57 |
|
| |
תוקן על ידי אנימותק ב- 22/04/2012 08:58:53
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2012 11:52 |
|
| |
כסף הוא אחד הבסיסים הדרושים לבניית בית.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2012 12:24 |
|
| |
| גרושי כתב: |  | כסף הוא אחד הבסיסים הדרושים לבניית בית. |
|
ברור. שום קבלן לא ייתן בית בחינם... אבל עשירות אצל בן אדם זה לא הדבר שצריך כל כך לרצות- זה מאד עוזר לחיות -עם פחות דאגה. אבל כל כך הרבה אנשים מתחילים מאפס, ולאט לאט מתבססים. כשלזוג יש בסיס של קשר נפשי בריא ואהבה אמיתית שנבנית- הכסף זה רק נלווה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2012 14:51 |
|
| |
לי הכסף בהחלט חשוב, הייתי שמחה אם הייתי יכולה ללכת לעבודה רק חצי משרה, לטפל בבית, לאפות לבשל לגדל את הילדים שלי בנחת, להתנדב... ולא שעול הפרנסה יפול עלי.
נכון שיש הרבה דברים שמגיעים קודם... אבל לדעתי מי שאומר כסף זה לא פרמטר, בחיים לא באמת היה ברשות עצמו, כי אז זה היה נשמע קצת אחרת, קל מאוד לומר שכסף זה לא פרמטר שאתה גדל בבית של ההורים ושום דבר לא חסר, או שאתה יודע שההורים ימשיכו לכלכל אותך עד מאה ועשרים,
וגם הרבה בעיות בשלום בית נגרמות בגלל מצוקה כספית, אחרי שהנסיך רוכב לשקיעה צריך גם לשלם על הדלק.. אז אם יש לי כמה הצעות שכולם נשמעות טוב אני בהחלט יעדיף את זה עם הכסף.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2012 19:39 |
|
| |
כסף זה דבר מאד חשוב ואי אפשר בלעדיו, זה ברור. מה שאני רואה זה שלהרבה אנשים זהו הפרמטר העיקרי-ולא ינסו להכיר בן אדם שאינו אמיד ועומד בפרמטרים שלהם. השאלה היא גם לְמה כל אחד רגיל- יש כאלו שלא יכולים בלי מותרות ואם הם יחסרו לו -חייו אינם חייים. הכל תלוי. אם אני אכיר בן אדם שהוא לא עשיר בכלל אך יש בו את כל מה שאני צריכה ואוהבת, למה שלא נוכל לחיות טוב אם הוא ואני נביא פרנסה? דברים גם משתנים-לא כל מי שמתחיל עשיר, נשאר עשיר-ולא כל מי שמתחיל מאפס נשאר כך. ושירלי, מכל ההצעות שיש לך שנשמעות טוב -תעדיפי את ההוא עם הכסף ולא את ההוא שנשמע אדם טוב במיוחד? שמעי, אם הוא גם מיוחד באישיותו וגם עשיר, אז זהו מזל גדול! גם זה יכול לקרות.........
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2012 21:09 |
|
| |
| גרושי כתב: |  | כסף הוא אחד הבסיסים הדרושים לבניית בית. |
|
לבניית בית פיזי.
לבניית בית במובן המופשט, הוא מצרך שיכול להקל ולעזור מאד, אך לא הבסיס.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2012 23:25 |
|
| |
כסף יכול לקנות לך דירה, אבל לא בית הוא יכול לקנות לך מיטה, אבל לא מנוחה הוא יכול לקנות לך שעון, אבל לא זמן הוא יכול לקנות לך ספרים, אבל לא ידע הוא יכול לקנות לך מעמד, אבל לא הערכה הוא יכול לקנות לך תרופות, אבל לא בריאות
אז כמו שאתם רואים, כסף אינו הכל בחיים,
ופעמים רבות גורם לכאב ולסבל. אני מספרת לכם את זה, כי אני חברה שלכם והייתי עושה הכל, כדי לחסוך מכם את כל הסבל והכאב. אם כן, שלחו אלי את כל כספכם, ואני אסבול בשבילכם. מזומן בלבד, בבקשה.... ;)-------------------------- מוכר לא???? ביננו...כסף זה לא הכל בחיים אבל זה מרכיב חשוב... באמת שהעושר לא שווה גרוש אם הוא חסר אושר... וכבר נאמר בפרקי אבות- "איזהו עשיר?- השמח בחלקו!"... אז אם יש כסף...בכיף... אבל באמת לא כדאי להפוך את זה לעיקר מס' 14 ושעל זה יושתת הבנין...(ה- "בנין עדי עד" כמובן!)...
תוקן על ידי חדשונט ב- 22/04/2012 23:28:05
במקום בו נגמר ההגיון... שם מתחילה האמונה!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2012 23:37 |
|
| |
| חדשונט כתב: |  | כסף יכול לקנות לך דירה, אבל לא בית הוא יכול לקנות לך מיטה, אבל לא מנוחה הוא יכול לקנות לך שעון, אבל לא זמן הוא יכול לקנות לך ספרים, אבל לא ידע הוא יכול לקנות לך מעמד, אבל לא הערכה הוא יכול לקנות לך תרופות, אבל לא בריאות
אז כמו שאתם רואים, כסף אינו הכל בחיים,
ופעמים רבות גורם לכאב ולסבל. אני מספרת לכם את זה, כי אני חברה שלכם והייתי עושה הכל, כדי לחסוך מכם את כל הסבל והכאב. אם כן, שלחו אלי את כל כספכם, ואני אסבול בשבילכם. מזומן בלבד, בבקשה.... ;)-------------------------- מוכר לא???? ביננו...כסף זה לא הכל בחיים אבל זה מרכיב חשוב... באמת שהעושר לא שווה גרוש אם הוא חסר אושר... וכבר נאמר בפרקי אבות- "איזהו עשיר?- השמח בחלקו!"... אז אם יש כסף...בכיף... אבל באמת לא כדאי להפוך את זה לעיקר מס' 14 ושעל זה יושתת הבנין...(ה- "בנין עדי עד" כמובן!)...
תוקן על ידי חדשונט ב- 22/04/2012 23:28:05
במקום בו נגמר ההגיון... שם מתחילה האמונה!!!!
|
|

|
|
|
|
|