| נשלח ב-25/4/2012 10:37 |
|
| |
טוב, ואם עוד לא ספרת לנו שהתארסת, אנחנו יכולים להבין שזה ירד...;((
או שהיום בלילה אתם סוגרים...=)))
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2012 10:37 |
|
| |
אני חושב שאי אפשר לשאול שאלה כזו מבלי הרקע הנדרש. אם יש לך קשר טוב עם ההורים שלך, ועד היום בכל מיני החלטות שהחליטו לך התברר שהם צודקים, הרי שיש ליחס חשיבות יתירה לדבריהם. אבל אם בעבר היו לכם חילוקי דעות, והקשר שלכם הוא לא כל כך טוב, ולדעתך הם לא הוכיחו את עצמם כמסוגלים להחליט הכי טוב בשביל ילדיהם, אז גם כאן אתה צריך לקחת את דעתם בערבון מוגבל.
בנוסף, צריך לבחון מקרה זה לגופו. אם ההתנגדות באה ממקום הגיוני ומובן, אז מומלץ מאד לקחת את דבריהם ברצינות, אבל אם ההתנגדות באה ממקום של סטיגמות (ספרדיה למשל), אז יש להתייחס בזהירות רבה להחלטותיהם.
ובאשר לדברי אושר תמידי, אני חושב שיש בכוח של חמות לעשות את המות לכלה שלה. אם החמות המשיכה להתנהג כמכשפה, אז אין פלא שגם אחרי החתונה התגלה שהכלה לא מתאימה. אז אם החמות לא הולכת לקבל גם אחרי שתתחתנו, אז צריך להתרחק במקום להכריח אותה לקבל אותה בכוח.
הצד השני של המטבע שיש המון בנות רווקות היום, שהן רווקות אך ורק כי ההורים פסלו להם שידוכים מבלי חשיבה זהירה מספיק.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2012 10:54 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | הצד השני של המטבע שיש המון בנות רווקות היום, שהן רווקות אך ורק כי ההורים פסלו להם שידוכים מבלי חשיבה זהירה מספיק.
|
|
ומה עם כל הבנות שבכל אופן התחתנו והתברר שההורים שלהם צדקו? נראה לי שרב הרווקות הן רווקות מבחירה פרטית ולא בגלל ההורים שלהם, קל לומר שזה בגלל ההורים.. בכל אופן צריך לצאת מנקודת הנחה שלהורים יש קצת יותר חוכמת חיים והם רוצים את הכי טוב ב שביל הילדים שלהם לפעמים הם טועים, ולפעמים הם לא מבינים מה טוב לילדים שלהם.. אבל רוב הזמן הם צודקים, גם אם קשה לראות את זה לפעמים
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2012 19:30 |
|
| |
רק אני לא מבינה איך זה שעד עכשיו (-"אינספור ברורים ופגישות" כפי שכתבת) לא היתה התנגדות מצד ההורים ועכשיו "רגע לפני סגירה" כן יש התנגדות?
מצד אחד, לא בטוחה שכל ההורים יודעים בדיוק מה מתאים לילדיהם. מצד שני, אם זה מחיר של נתק מההורים זה לא פשוט בכלל...
לא יכולה להעמיד את עצמי במקומך ולענות מה הייתי עושה, כי לי אישית לא יכול לקרות מצב כזה. מה שטוב לי, טוב גם להם, גם אם זה לא לרוחם.
נו, אז מה אתה עשית? 
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2012 19:58 |
|
| |
אצלנו במשפחה זה קרה.. אבל אמא שלי שמרה בבטן שלא בא לה על הפרטנר... אם היא/הוא חושבים שזה טוב הם לא ילדים קטנים חסרי דעה מכדי שיכתיבו להם מה לעשות... זה לא הכרות שהם לא רואים בעיניים ואז באמת זקוקים לעצה מהצד.. זה פול של בירורים... אז?! מה התעורר פתאום? רואים תמונה קודם או שכמו שהוריי אוהבים להקפיץ למקום ואז להציץ על המועמד.. אותי מעניין למה בסוף הם נזכרו שלא מתאים להם.. זה עוול..:(!!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2012 21:19 |
|
| |
תודה לכל המגיבים! ממש נהנתי לקרוא את את הגיגכם!!!
והנה מה שקרה לי: (בקצרה)
נפגשתי עם בחורה מתוקה וחיננית, היה ממש כיף לי איתה, היה בינינו זרימה מאוד טובה וכל הצדדים היו מרוצים. באחת הפגישות היא הטילה עלי פצצה שהשאירה אותי ממש בהלם (לא אכנס לפרטים).
אחרי לבטים רבים ומלא מלא התייעציות החלטתי להמשיך, דע אקע, אימי היקרה לא הסכימה בשום פנים ואופן! אך אני הייתי החלטי, הגם שהיא אמרה שהיא לא תהיה מסוגלת להיות בחתונה! ומה קרה בסוף?! היא עירבה איזה רב גדול שהסביר לי מאוד מאוד טוב למה הבחורה הזאת לא יכולה להתאים לי, לקח לי זמן, אבל בסוף הבנתי..
אגב, עד היום אני מתלבט אם זה היה נכון..
|
|
| נשלח ב-25/4/2012 21:23 |
|
| |
פצצה, זה כבר משו אחר..;)))
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2012 21:46 |
|
| |
ישלי פחד אדיר שזה יקרה לי... ה׳ יעזור...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2012 11:06 |
|
| |
כשמדובר ב״פצצות״ באמת כדאי לתת למישהו חיצוני, במקרה שלך זה ההורים, להחליט היות ואתה כבר מן הסתם פיתחת קצת רגשות וכו והחלטתך יכולה להיות מונעת מרגש ומשוללת הגיון...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2012 21:48 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | | פצצה, זה כבר משו אחר..;))) |
| חחחח, צחקתי... (בעבר, כי עד שתראי את זה אפסיק לצחוק...)
|
|
|