בית פורומים אגודה אחת

על "תרבות הדיון" בפורום המרכזי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/4/2012 23:59 לינק ישיר 
על "תרבות הדיון" בפורום המרכזי

מספר פעמים כבר קיימנו דיון בפורומנו המכובד על המעלות והחסרונות שבפורום קטן ואינטלקטואלי כ"אגודה אחת" לעומת פורום המוני ורבגוני כ"בחדרי חרדים". אני עצמי שיניתי מפעם לפעם את העדפותי בין כתיבה כאן לכתיבה שם, לבין הימנעות מכתיבה בפורומים בכלל, כאן בשל מיעוט הקוראים והמגיבים ושם בשל ההמוניות והרדידות והזמן הקצר עד היעלמות בתהום הנשיה.

לאחרונה כתבתי מספר הודעות ארוכות בפורום המרכזי, והתחושה שלי הייתה שהזמן בשל לקיים שם דיונים רציניים, אלא שישנה בעיה עמוקה ב"תרבות הדיון" שם. כעת פתחתי שם אשכול בנושא http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=2956063&forum_id=771

אולי ניתן להמליץ על כתיבה כפולה בשני הפורומים, כלומר שמי שכותב ומשקיע בהודעה מסודרת, יכניס אותה כאן בפורום למען תעמוד ימים רבים וב"בחדרי חרדים" למען פרסומה בקהל רב?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/5/2012 18:32 לינק ישיר 

אולי היה כדאי להציג בקשה זו גם בפני המעלים אשכולות בפורום המרכזי בנושאים שמתאימים לפורום זה, שיעלו את הנושא גם כאן?.

תוקן על ידי קסת ב- 03/05/2012 18:34:46

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2012 00:51 לינק ישיר 

הנה נושא שפתחתי בפורום המרכזי,

הנושא הוא שליטת ועדת הרבנים לענייני תקשורת על הכיס של המגזר החרדי. ישנם רבים שלא מעוניינים שבסלולרי שלהם תהיה גישה לאינטרנט בשום פנים, והאופציה היחידה היא לקנות קו ומכשיר מאושר. אך המונופול יוצר בעיות רבות המתוארות בעצומה להלן - http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=2959200&forum_id=771

מטבע הדברים המכתב מסוגנן בצורה הכי "יתדניקית" שאפשר. וזאת מתוך גישה מכבדת הדבקה באמירה 'האמת והשלום אהבו', אין לי שום עניין לעורר מדנים והכפשות זולות כל עוד שניתן להסכים על כמה שיותר נקודות מרכזיות, להותיר בצד את אלו ששנויות במחלוקת, להתמקד בעצם הנושא, וכך גם מבחינה פרקטית ישנו סיכוי גדול יותר להשיג תוצאה ממשית ומועילה לרבים.

תוקן על ידי איש_פלא ב- 20/05/2012 01:09:53

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2012 01:41 לינק ישיר 

למה הפורום הזה אינו ממריא כמו פורמים אחרים? ספרים וסופרים היה מוצלח עד שהבריחו כל הכותבים בכלל מלחמת חסידים מתנגדים, אך כאו מדוע פורום איכותי זה אינו מתרומם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2012 10:27 לינק ישיר 

אתנחתא, ישנן כמה סיבות ל"אי התרוממות" הפורום:

1. חלק מהמשתתפים ציפו לחזות בתרגום מעשי לעולה מן הדיונים, ומשלא ראו פעיליות ויוזמות היוצאות לדרך מתוך הפורום, פרשו.

2. חלק מהמשתתפים התברגו במקומות עבודה וכו' ומשכך אין זמנן חופשי להשתתפות.

3.עלו פה כבר רוב הנושאים העומדים על הפרק, ומה שצריך כעת הוא להשקיע באיכות - כלומר בניתוח עמוק יותר ובחינת הפתרונות האפשריים לכך, וזו מלאכה קשה לאלה שעדיין נותרו פה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2012 12:38 לינק ישיר 

אני תמיד הייתי כקורא מהצד בפורום זה, ומאד נהנהתי מכל הדיונים כאן לאורך השנים, זה אחד הפורומים לדעתי שאין חולק על רמתו הגבוהה, כעת כשראיתי שהפורום מיובש לגמרי, החלטתי להצטרף אליו בפועל, ולנסות ולעזור להחיותו מחדש, בגלל שאני מאמין בקיום דיונים רציניים בעלי אופי אינטלקטואלי גבוה.

אינני מסכים עם ההנחה שעלתה, לפיה רוב הנושאים כבר נידונו כאן, תמיד עולים נושאים חדשים, ותמיד יש על מה לדון, ויש לפורום הזה פוטנציאל להוות פלטפורמה לדברים שלא יאמרו בתקשורת החרדית כללית.

ובמקום לשאול מדוע הפורום מתייבש, תעשו מעשה ותעלו נושאים לדיון, כמה שיהיו יותר דיונים ותגובות כמובן ברמת הפורום, זה רק יטיב עם המטרה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > אגודה אחת > על "תרבות הדיון" בפורום המרכזי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext