בית פורומים שידוכי חרדים

נהייתי בחורה עצורה מה עושים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/5/2012 23:48 לינק ישיר 

נראה לי שמעפיל מתכוון לשיטה הרבה יותר פתוחה בקטע של שידוכים. מסכימה עם השיטה והיא אכן מתאימה לגילאים המאוחרים יותר... מנסיון....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2012 23:50 לינק ישיר 

זה אומר שתכונני יחסים עם בחורים מזדמנים רק כדי להיות טובה אליהם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2012 23:56 לינק ישיר 

נערתהבזק את מתממת, וזה די חשוף. אני לא מדבר פה להתנהג עם בחור בצורה לא נאותה. אבל שורה תחתונה, מציעים לך בחור, ואת נפגשת אתו. אפשר להפגש אתו בגישה של לבחון ולבדוק ולחקור ולבלוש, כמו שעשית עד היום. או אפשר להניח את כל הדברים האלו בצד, ולהגיע לפגישה בניסיון להקשיב, להאזין, לשתף, לספר, לחוות ביחד או במלים אחרות, שתהיי החוויה הכי טובה שאת יכולה.

אבל זאת גישה לחיים, כי גם במכולת את יכולה להגיד תודה יפה למוכרת, כשאת עולה לאוטובוס להגיד תודה לנהג וכו' וכו'...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2012 00:03 לינק ישיר 

אני לא מיתממת, אני תמימה. לפחות בכל הנוגע לתזה הזו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2012 00:06 לינק ישיר 

כי את בוחרת להיות תמימה. וזאת זכותך, אבל רק שתדעי שזה די חשוף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2012 00:32 לינק ישיר 

מעבר למה שכתבו מעלי בטוב טעם, אני חושב על עוד נקודה.

עולה בלבי ההרגשה שחלק מזה שאת מגיע בחוסר חשק, בעצב, זה לא רק היאוש וחוסר התקווה ששבת שביתה בלבך, זה התחושה שאת כבר לא כזאת שווה, את כבר לא אחת שמישהו בכלל ירצה אותך, את מגיעה עם חוסר רצון להשקיע, להראות את עצמך, להיות מי שאת באמת. את פשוט לא מעיזה לתת לעצמך צ'אנס, את חוששת גם מהאכזבה, משוב לשמוע את "הלא" שבעצם אצלך זה מתפרש  - עוד אחד שלא רוצה אותי - שאני לא מספיק שווה וכו'.. 

אם הבנתי נכון, לפני הכל ואחרי הכל את חייבת לזכור ולחוש שאת שווה בלי קשר לעובדה שאת רווקה או נשואה. זה שאת רווקה "מבוגרת" לא עושה אותך שווה פחות, את גם לא פחות שווה בגלל זה, ואם כבר ההפך! זה שאת עומדת בכזה ניסיון זה רק מעצים את גדלותך שבעתיים, ועלייך לחוש את זה בכל נשימה ונשימה שלך! 

ככל שתרגישי שאת שווה יותר, ככל שתפנימי שאת מי שאת בגלל מעשייך, בגלל איך שאת מתמודדת. את תהיי מאושרת באמת, יהיה לך סיפוק וטוב עם עצמך - עם מי שאת. וכשאת עצמך תעריכי את עצמך, כשאת תביטי על עצמך במבט מעריך ומעריץ, אז תהיי בטוחה שגם אחרים יסתכלו עלייך ככה. 

מלבד, שאם את תהיי מלאה בסיפוק, בחדוות עשיה - יצירה אז את באמת תעשי את זה, את באמת תשקיעי, ותחייכי לכל העולם, לסובב לכל דבר שזז וכשזה יקרה, זה יקרה בכל פגישה ופגישה כי זה פשוט יהיה מי שאת בלי קשר למי שיושב מולך. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2012 00:41 לינק ישיר 

לייק בטחון עצמי משדר עוצמה וחיות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2012 01:19 לינק ישיר 

אם את שלימה עם עצמך ואם מי שאת - קל יותר לבוא בשמחה ולשדר חיות... תבטחי בעצמך, במי שאת, במה שיש לך למכור ולהחכים את השני.. ובטוח שיש לך, במיוחד שאת עברת תקופה ארוכה ובטח לא תמיד קלה של שידוכים שמוסיפים תובנות ומעצימים את האישיות שלך כאדם... אל תפחדי לומר מה שאת חושבת, בחורים מחפשים בנות עם דיעה, שיהיה להם עם מי לדבר.... אני איתך!! תמיד יש תקופות קשות יותר, ובד"כ קשה יותר לאחר שאחד שכ"כ רצית וחשבת שזהו, זה הוא האחד שלך מוריד... אז תתחזקי ותאמיני שהכל לטובה, והוא לא האחד שלך... ותודי להשם שזה ירד בשלב הפגישות ולא אחרי אירוסין וודאי שלא המשיך לחתונה....
בהצלחה יקירה... איתך מרחוק...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > נהייתי בחורה עצורה מה עושים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.