בית פורומים שידוכי חרדים

רוצים אותי או את הכסף של אבא שלי?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/8/2012 08:14 לינק ישיר 

available1 כתב:
את יודעת מה את מזכירה לי פספס? שרציתי להציע פעם מישו לחברה שלי ואז הוא שאל כמה היא נותנת אז בררתי אתזה והתגובה היתה(לא שלו ממש אלא של מי שתווך)שזה לא מתאים..שהוא נפגש כבר עם אר בעה חמישה חדרים..מה פתאום שהוא ירדלשלושה..גודל האבסורד..אם כי זה כבר היה די מזמן והמחירים השתנו מאוד..והיום כבר גם למי שיש קצת יותר לאף אחד אין כסף שמונח בבנק בשביל לתת דירה..(בריכוז חרדי מרכזי אני מדברת..)

זה עוד טוב....
מישהו שמע פעם על הביטוי: " ספר תורה"???

מעשה שהיה כך היה:
שדכנית מתקשרת לאם של בחורה להציע בחור פלוני. בעודן הן מדברות, עלתה שאלת המיליון: "כמה אתם נותנים?" .
והאם אומרת: "אצלנו נותנים חצי חצי, כמובן שאנחנו כהורים תומכים נעשה כל מאמץ גם לאחר החתונה בעז"ה לעזור גם ביום יום לזוג בלי קשר להוצאות החתונה הרגילות והמתבקשות. אם זה בקניות או בעזרה לבית וכ"ו ".
(השדכנית מבררת אצל אם הבחור ואומרת:" הם (צד הבחור) אומרים שבגלל שהם מביאים ספר תורה (קרי: תלמיד חכם למדן וגדול בתורה) , הבחורה צריכה להביא יותר....."
עד כאן סוף המעשה.

כמובן שכבוד התורה במקומה מונח (אולי זה נשמע מעט צורם אבל נמאס שמשתמשים בתורה בצורה כזו!) 
מה עם בין אדם לחברו שכידוע גם קודם לבין אדם למקום.

על כן הקישקוש הזה על זה ש:" הבן שלי ספר תורה" הוא חסר שחר! כבר שמענו על משפחות רבים וטובים שחתניהם אמרו שחייהם מוקדשים ללימוד תורה וחצי שנה אחרי הם כבר היו בחוץ!

ומה עם הכלה???!!!! נכון הבחור הקדיש מקדיש ויקדיש לדברי הוריו את כל חייו ללימוד. אבל הכלה לא מגיעה יש מאין!! ~ היא למדה מקצוע וחוגים וקורסים מכאן ועד אנגליה, היא עובדת, מן הסתם היא גם תפרנס. זה לא בא ברגל! זה כסף, זמן והרבה השקעה.

אבל ככה זה....כשאתה חושב רק על כסף אתה יכול לראות רק את עצמך.....

בכלל: מה רע בחצי חצי????

תוקן על ידי אבידה ב- 23/08/2012 08:15:22

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > רוצים אותי או את הכסף של אבא שלי?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.