בית פורומים אגודה אחת

חדש: כולל ערב לחרדים עובדים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/5/2012 11:12 לינק ישיר 

לפי מה שנאמר בשידור, הם מנסים לגייס תורמים/משקיעים. לא נראה לי הגיוני שהעניין כבר עובד. גם בגלל שזה לוקח זמן לסגור את כל הקצוות: תורמים, פרסום,לומדים, מיקומים, אחראים אזוריים, ועוד כהנה וכהנה. וחוץ מזה, מן הסתם אם העניין היה עובד הייתה לכך תהודה רבה. מי שיכול לעזור בכל תחום, ובפרט בגיוס בעלי הון, שיפנה ליוזמים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2012 11:58 לינק ישיר 

שאלה: האם יוצאים בהצהרות על הקמת רשת מבלי מקורות מימון או בסיס כלכלי ראשוני?

בגלל שהיוזמה הזאת נראית לי הרבה יותר רצינית מסתם יציאה בהצהרות סביר להניח שיש להם בסיס, אבל אני סקרן להתעדכן היכן עומדים הדברים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2012 15:07 לינק ישיר 

א.למה עובד צריך לקחת מילגה?
ב. למה הלימוד צריך להיות מוחצן ומאורגן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2012 15:39 לינק ישיר 

חיים חפץ

אתה יכול לפנות אליהם למייל שפורסם ולשאול, אם יש חדש תעדכן..

תלמידטועה

א. לא בהכרח ש"עובד" הוא אדם עמיד, ויותר מזה, רוב העובדים עובדים קשה מאד בכדי לסיים את החודש בקושי. תמיכה עבור לומדי תורה נאמר גם על אלו שלא לומדים יום שלם.

ב. לפרסם עשיית מצווה, וכי יש דבר גדול מהקמת כוללים והגדלת מעגל לומדי התורה? להיפך באים להיטיב עם הציבור להגדיל תורה ולהאדירה, למנוע מחלוקות ועגמת נפש לאחוז ענק מהציבור החרדי.
אם כן מדוע אתה רואה פסול בהחצנה או בארגון? יש לך משהו נגד תורתינו הק' חלילה?..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2012 07:31 לינק ישיר 

חוכר

א.       התמיכה סולפה צלמה  והיא נעשתה נעשה לצל בלתי נפרד של הלימוד [ראה ישיבות בין הזמנים לבחורים], עד כדי שלפעמים ספק בעיני מה הסיבה ומה המסובב. אף אחד לא זוכר שעקרונית זו צדקה ולא כל אחד אמור לקבל.

ב.       איני חושב שמניעת מחלוקות תהיה בלימוד מאורגן דווקא. אם אדם הוא "בסדר" מבחינת ההתקבלות למחנה החרדי (ואיני נכנס כרגע מהם גדרי ה"בסדר" ואם הם נכונים ואם ההתנהלות הזו נכונה וטובה. יש לי השגות רבות אבל לא כאן המקום) אזח הוא בסדר גם ללא השתייכות לאירגון כל שהוא וקבלת מילגה, ואם אינו בסדר אז השתייכות אינה משנה. בסה"כ רוב הסכויים שיווצר עגל חדש שאין בו הרבה תוכן [ומי יודע אם כדי להשתייך איליו יהיה צורך ליצור עגל נוסף] . הבעיה היסודית הינה התסכלות שטחית וסמלית של המחנה החרדי בבחינת אנשים ואתה נגרר אחריהם בהסתכלות כזו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > אגודה אחת > חדש: כולל ערב לחרדים עובדים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.