בית פורומים שידוכי חרדים

היא בחורה רעה - לספר לו?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/5/2012 23:39 לינק ישיר 

כמו שכבר כתבו למעלה, אם זה כמו שאתה אומר שכולן יודעים את זה, אז איך זה שהוא לא יודע מזה?!
ומילא אם היו שואלים אותך, אז חובתך לומר את האמת, אבל כשלא שואלים אותך, מה לך להכניס עצמך למקום שאתה עלול ליפול בו?! שב ואל תעשה עדיף! תן להקב"ה לנהל את העולם.. תאמין לי אתה תופתע בענק..

ולא לחינם כתב בעל התניא: ששידוכים זה רק משמיים בלי שום הנהגה טבעית ולכן  (ציטוט) "כל שידוך נגמר בשקרים של שדכנים!"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2012 00:02 לינק ישיר 

אריסה כתב:

אריסה, המרץ בא עם החזרה...

והמרץ שלי בא עם העזיבה =)

העיקר שהוא בא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2012 09:57 לינק ישיר 

רובם כאן בעד להפיל אותו אבל אל תשכחו שאם יהיו חריקות אחרי החתונה לא נוכל לומר ידינו לא שפכה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2012 10:35 לינק ישיר 

אף אחד לא רוצה להפיל אף אחד! כולנו רוצים את הטוב ביותר בשביל כולם....
אם זה מידות מושחתות באמת ולא רק משו חיצוני, אני חושבת שהלכתית יש לומר. וכמובן שהשאלה היא איך אומרים....
ואם זה לא משו שבבסיס הבחורה היא רעה ומושחתת אז אין סיבה שהוא ימצא אותה לאחמ"כ מרה ממוות... :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/6/2012 13:28 לינק ישיר 

קח את הספר "זכו" של הרב נחום דיאמנט, תקרא את מה שהוא כותב שם על שידוכים ובירורים. אני מאמין שזה יעזור לך להחליט מה לעשות. בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/6/2012 23:18 לינק ישיר 

הספר זכו הוא ברמה של ילדים מספרים על עצמם מאז הספר של שמחחה כהן וגברים ממאדים נשים מנוגה לא יצא ספר נורמלי על עניני שלום בית וליטאי אנחנו נערוך בחירות בפורום !!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > היא בחורה רעה - לספר לו?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.