בית פורומים בחדרי צפת

מחלקת הנדסה בעיר בקריסה מוחלטת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/5/2012 23:37 לינק ישיר 
מחלקת הנדסה בעיר בקריסה מוחלטת

בצפת כמו בצפת נציגי הציבור ישנים
תושבי העיר המעונינים בהוצאת אישורי בניה מגלים מחלקה לא מתפקדת תיקים יושבים שם למעלה משנתיים מהנדס עיר אטום ולא מתאים לעיר מחלקה מנוונת ומסואבת
חייבים ניקוי אורוות דחוף

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2012 12:14 לינק ישיר 

לצערי אני מקיר את התופעה מקרוב

חייב להיות נודניק גדול בשביל לזרז אישורים וכד'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2012 01:40 לינק ישיר 

מי ינקה את האורוות, אתה??? או השכן שלך מימין שיושן כבר שנתיים??? או אולי זה משמאלך שאפילו לא זוכר שהוא הגיש פעם בקשה להיתר.
הבעיה בכלל לא בעירייה, הבעיה בתושבים! וזה היופי של צפת. אבותינו השתקעו בצפת ולא בירושלים, כדי שהם יוכלו לישון בשקט.

אגב, איזה משקיע שקנה לבנו דירה ברמז דוד (יש כזה מנהג בבני ברקי לא ברור). סיפר לי שהמוכר אמר לו שהשכנים כבר הגישו בקשה לתוספת בניה, ואוטוטו יש שני חדרים נוספים. המאושר מבני ברק המתין והמתין, ובסוף החליט לא להיות צפתי ולזרז את העניין. אלא שלתדהמתו התברר לו שאף אחד מהשכנים לא זוכר בדיוק את שם המהנדס שהגיש את ההיתר, וודאי שלא את מספר הטלפון שלו. כולם אמרו שמוכר הדירה טיפל בעניין, והלא כיוון שמכר את הדירה לא טרח לשמור את מספר הטלפון של המהנדס.

נו יש דאגעס גדולים יותר, למשל האם הבן שלך היה מתפלל בבית כנסת קארו, או האם אלו שיבואו השנה לכליזמרים יבינו שעדיף צימר בעיר העתיקה מלשלם ים של כסף על חדר פשוט ברות רימונים. 

טוב עלי לקצר, צריך לצאת ליער לשוחח עם רבונו של עולם לצעוד למירון, לטבול, ולהספיק תיקון לפני עלות השחר. ובגלל איזה ירושלמי מטומטם שהעיר אותי אתמול ב10 בלילה כי נגמר לו המים החמים בג'קוזי וזאת כי במקום להדליק את הבוילער הוא הדליק את כפתור של תנור החימום באמבטיה (שבכלל נמצא במצב אוף, כי הבני ברקים אוהבים להדליק כל מה שאפשר), לכן עכשיו אני עייף והקפה פוגם במסוגלות התיקון, אז זהו זה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2012 02:07 לינק ישיר 

אגב טומאה גדולה לזכר להגדיר עצמו כנקבה, זה פוגם בטוהר היכולות בהיכל הכוונות, וזוך ההתקשרות נחלשת לאין שיעור ונכנסת לתרדמת הסיטרא רח"ל וממילא אין כלי לקבלת השפע מצינורות הישימון האלוקיות שבהם נענים הצועקים.

אני ממליץ מאוד שתחליף בהגדרות את ההגדה שלך מנקבה לזכר. כי כאמור זה משפיע רע רחמצ"ל של"צ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2012 10:01 לינק ישיר 
בבואך לתקן ברשב"י כל

בבואך לתקן ברשב"י כל הענינים שבינך לבין קונך אל תשכח אותי ובפרט חטא זה של החלפת היצועים דדוכרא ודנוקבתא ובפרט בעת הטבילה תתקן בשורש הענין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2012 01:15 לינק ישיר 

צפת ליין מספיק שרואה את המילה נקבה וזה גורם לו להרהורים קשים אכן יש לך מה לתקן
לגופו של עניין מהנדס העירייה החדש הוא רשע מרושע וגם בקיסריה ובכפר שמריהו היו זורקים אותו את כל המדרגות מי שהביא אותו (אילן שוחט) ישלם על זה ביוקר ויעוף מהכסא שלו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2012 01:38 לינק ישיר 

אז בשביל מה השקעתי דירה בצפת??? היה עדיף טבריה. האמת במחשבה שניה בטבריה אין היכן לאכול. בצפת יש מנדיס נוי יורק בייגל אריאל טוסט דגנים. אז כפרה על מהנדס העיר. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2012 01:47 לינק ישיר 

אדון ככרהמגינים הנכבד! למה אתה כותב תחת שתי ניקים?? לא מספיק לך "שפתותיך"??
מי שהראש שלו מסובב מנקיבעס, זה מי שכותב על עצמו נקבה! אז קשוט עצמך ואחר כך קשוט את אלו שמעירים לך מכל הלב. למה מה קרה אסור להעיר לך???
לגופו של עניין תפסיק להשמיץ את מהנדס העיר, תתפלל שיזכה לחזור בתשובה שלימה במהרה, ושיושפע מקרן אורה של מעלה להיות בטוהר המחשבה וביושר העשייה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2012 16:32 לינק ישיר 

ראש העיר פגש אותי על יד קפה בגדד, הוא עצרני לשאול בשלומי אמרתי לו שיש כאן חברה שזועמים עליו מאוד, בגלל שהוא תקע את העיר עם המהנדס המהולל, אני לא רוצה להרגיז אותו בכל זאת יש לנו מערכת יחסים ידידותית מאוד, ולכן אני לא יכתוב את מה שהוא ענה לי. אבל הוא הבטיח לטפל בעניין בכדי לשפר את המצב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2012 00:09 לינק ישיר 

באמת ? דיברת עם ראש העיר ? ממש ? אתה בטוח? בכבודו ובעצמו ? פשששששששששששששש !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2012 09:48 לינק ישיר 

מה את חושבת שראש עיר זה משהו משהו כל אחד יכול לדבר עם כזה זה לא ראש ממשלה זה כמו פקיד בכיר בביטוח לאומי. וחוץ מזה איזה מין ראש עיר אוכל במדרכה ובפרט שהאוכל שם לא מי יודע מה אני אוהבת את ארט קפה הרבה יותר. אגב השבוע אני אהיה בצפת לסוף שבוע ארוך (על חשבון העבודה של בעלי) אולי הפעם אני ינסה את המסעדה הזאת שהשמעון גליק הזה אכל שם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2012 11:08 לינק ישיר 

על אף שהמהנדס ישר הכפיים נפנף וצעק שבוועדה ידונו בתיקים רק לפי התקן והאתיקה המקצועית, מתברר שגם הוא נכנע ללחצים ונאלץ להסכים להכניס לדיוני הוועדה שהתחדשו קודם כל את התיקים של המקורבים לשלטון.

ולך מר/ת "שפתותייך" עצתי שתפנה לארקדי בראסט היות ואין הרבה רוסים שפונים אליו בבקשת עזרה בקידום בניה הוא ישמח מאוד לעזור לך לקדם את התיק שאת/ה תקוע איתו. 

ועוד עצה קטנה בפן האישי, אני חושב שכדאי לך.... בעצם זה לא יעזור. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2012 15:51 לינק ישיר 

אם יש לי אפשרות לפגוש את אילן שויחט או שמעון גליק אני הולכת על גליק אפשר לקבל הרבה יותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2012 03:14 לינק ישיר 

כמו שזה נראה צריך ניקוי אורוות בפורום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2012 19:57 לינק ישיר 

חחח פורום של שלושה אנשים.
מה תנקה כאן?????? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2012 21:15 לינק ישיר 

גם כשיש סוס אחד מנקים את האורווה...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > בחדרי צפת > מחלקת הנדסה בעיר בקריסה מוחלטת