|
|
| נשלח ב-31/5/2012 22:30 |
|
| |
ואיך לומר בלשון עדינה.. הפורום מידרדר מיום ליום.. נראלי אסיק צריך לשקול כמו שיש אישור כתיבה אז גם לפעמים לשות איסור כתיבה.. ( אני לא מתכוון אלייך, אריסה)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2012 22:46 |
|
| |
אז למי אתה מתכוון ? =)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2012 22:52 |
|
| |
לפו ולחכמים פתרונים(: ומשום מה נראלי שאת מגדירה את עצמך כחכמה לא?!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2012 22:58 |
|
| |
חכמה? הלוואי. חכמולוגית- כן. P=
תוקן על ידי אריסה ב- 31/05/2012 23:11:49
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2012 23:14 |
|
| |
כשכתבתי בלי גרביים התכונתי במקרה והכלה לא רוצה ללכת עם גרביים
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2012 23:32 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | שמעתי מספר פעמים על מקרים ששאלו בחורות כיצד הן ינהגו בעינייני לבוש לאחר החתונה? תשובתן הייתה שהן רוצות כמו החברות!!! ונשאלת השאלה האם את מתחתנת עם החברות או עם בעלך אין לך חוט שדרה שאת תלותית באיך הולכות החברות!?! לך תבין ראש של אישה
תוקן על ידי אסיק_good ב- 31/05/2012 20:55:37 |
|
ענית בעצמך על מה ששאלת... "לך תבין ראש של אשה".. היות ואתה לא מבין אותן אז מה אתה בכלל שואל עליהן?!
אבל בכל זאת אסביר לך משהו פשוט שזה לא קשור לראש של אשה, אלא לראש של כל אדם (כולל אתה - עצמך)
תענה לעצמך בכנות: כשאתה קונה נעליים אתה קונה נעליים רק כאילו שבא לך? או שאתה חושב והמרהר הרבה כמה מחמאות תקבל עליהן?! כשאתה קונה חליפה אתה בוחן את עצמך בלבד במראה? או שאתה בוחן איך גם אחרים יגיבו על המראה שלך?!
אז.. כמו שאתה מבין את עצמך שאתה יצור חברתי וכשזה נוגע להופעה אז חשוב לך הדעה וההסתכלות של אחרים, אז כ"ש וכ"ש אשה שהיופי הוא חלק עיקר במהותה, שברור שהיא תתלבש מה שחברות שלה יחמיאו עליה..
ואוי לו לבעל, שקובע לאשתו מה ללבוש...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2012 23:40 |
|
| |
אף פעם לא חשבתי על זה כי אף פעם לא ראיתי קשר בין השניים.. איך שאני מתלבשת היום אני אתלבש גם אחרי בע"ה. ואני מתלבשת קודם כל בשביל ולכבוד בורא עולם ולא החברה ולא אף שידוך יזיזו אותי מזה גם לא סנטימטר.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2012 01:24 |
|
| |
תגובה יפה אריסה.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2012 12:59 |
|
| |
אני חושב שכל אשה שאוהבת את בעלה, תלבש סגנון שבעלה אוהב ולא מה שהחברות הולכות. כשאוהבים, אז עושים מה שישמח ויעשה טוב לשני בכל דבר, גם בלבוש.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2012 18:36 |
|
| |
קראתי בימים האחרונים דבר מעניין
מדוע השועל שהינו הפיקח שבחיות אינו נושא בתואר מלך החיות
מפני שכל דבר שהוא עושה הוא מביט סביב לראות מה יאמרו
ואילו האריה עושה מה שנכון בעיניו לעשות....
הסיפא של דברי נכתב ברוח הומוריסטית
נ.ב. הרחבה וחידוד הדברים בהודעתי הפותחת בוא יבואו בלא נדר:
|
| נשלח ב-6/6/2012 19:14 |
|
| |
לא הוונתם לכוונתי! כוונתי הייתה ל1 שחברתה אינה הולכת בצניעות!!! והיא חפצה ללכת כמותה!!! אזי אם היא חפצה לירד לגהינום (ולהוריד את בעלה יחד עמה) את רוצה להצטרף אליה ולצרף עימך אף את בעליך!?!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 19:49 |
|
| |
ניוטרל, זה יותר מצוי שהוא מוריד אותה, (או מעלה) ולא להיפך. אישה כשרה עושה רצון בעלה, וגם באופן טבעי, אישה רוצה למצוא חן בעיני בעלה.... לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 19:54 |
|
| |
אריסה, לא תמיד הרצוי הוא המצוי.... מכירה גם דוג הפוכות, שהאישה הורידה את הבעל..
|
|
|
|
|