|
|
| נשלח ב-6/6/2012 22:07 |
|
| |
| אחת_חדשה כתב: |  | ועל מנת להבהיר, אילו השאלות:
1.האם אתם מסכימים עם הטענה או מתנגדים לה? 2.איך הייתם רוצים שהבן/בת זוג שלכם יהיה/תהיה? 3.והתוספת שלי - האם האופי שלכם משפיע על הרצון שלכם איך שהזוג/ה יהיו? האם בנקודה זו, של הרצינות, אתם מחפשים מישהו שיהיה כמוכם או שונה ממכם? |
|
תשובה לשאלתך האופי שלי משפיע בהחלט על מה שאני רוצה. בלי לפרט יותר מידי.. הייתי רוצה מישהו דומה לי בנושא הזה אבל לא אופי זהה כי אז יהיה משעמם.. :)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 22:15 |
|
| |
לשאלתך האם רצינות סותרת שמחה כך:
אני חושב שזה תלוי איזה רצינות והיכן היא מתבטאת. אם זה רצינות במצוות, באתגרים, בדברים שצריכים להיעשות, ברור שזה לא סותר את השמחה, אלא מראה את רצינות האדם וכוחותיו. אך אם זה רצינות שמתבטאת בחיי היום, בפרצוף ובהבעת פנים וכו', בעייני זה כן מראה על חוסר שמחה פנימית. ולו - כי אדם ששמח בלב, אז זה אמור להקרין החוצה. אחרי הכל - "חיוך זה אומר המהבהב באשנבי פנים, ומודיע כי הלב בביתו בפנים".
ואישית, הייתי רוצה אחת שתהיה רצינית בדברים החשובים של החיים (רצינית = שלא תזלזל, שתשקיע, שלא תקח את הדברים כמובנים מאליהם) אבל יחד עם זה שתהיה לה שמחה פנימית.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 22:18 |
|
| |
ועוד נקודה, אל תתייחסי למה שאנשים אומרים עלייך, תהיי שלמה עם מי שאת ומה שאת, ועם אותם דברים תעשי את המיטב שלך!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 22:19 |
|
| |
נקודה, ולשאלתי....??
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 22:25 |
|
| |
נקודהלמחשב א. הרעיון שכתבת נכון, ולא מדובר על דוגמאות קוטביות כמו שהבאת. בנאדם רציני זה לא אומר פרצוף חמוץ. יש משהו באמצע כנראה. ב. שמחה פנימית מתבטאת בכל מה שעושים וזה מקרין החוצה. שמים לב לזה גם כשבנאדם לא מחייך. ג. תודה על מה שכתבת. ב"ה אני מאוד שלמה עם עצמי אל דאגה :)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 22:33 |
|
| |
א. לא כתבתי שום דוגמא, אלא חילקתי את הרצינות לשני מקומות שזה מתבטא. ולכך, גם במקרה של אמצע, אם זה מתבטא בחיי היום יום, יש בכך משמעות. ושוב, זה לא אומר שבן אדם צריך לחייך כל הזמן ולגלות את שיניו בכל צעד ושעל, אבל שמחה פנימית אמורה להקרין על הפנים.
ב. כאמור לעיל, רצינות או שמחה לא בהכרח מתבטאת בחיוך או במשיכת שפתיים לצדדים, אלא בהתנהגות, מאור פנים, הסתכלות וכו'..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 22:36 |
|
| |
נקודהלמחשב זה בדיוק מה שאני אומרת כאן שזה לא סותר רצינות ושמחה פנימית
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 22:40 |
|
| |
אחת, אני חושב שזה משתנה מאחד לאחד, ומאחת לאחת. אף שבאופן השקפתי, לדעתי לא תמיד מה שאנחנו מבקשים/מצפים זה באמת מה שטוב לנו. וגם לא תמיד מה שאנחנו באמת חושבים שזה הבן אדם, זה באמת ככה במציאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 22:42 |
|
| |
| Lorein כתב: |  | נקודהלמחשב זה בדיוק מה שאני אומרת כאן שזה לא סותר רצינות ושמחה פנימית |
|
אם רצינות שווה חיוך אז את צודקת שזה לא סותר. אבל היות ורצינות לא שווה דווקא חיוך אז בהחלט יש מצבים שזה כן סותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 22:49 |
|
| |
נקודה, חיפשתי את התשובה הספציפית.... של כל אחד ואחת מחברי הפורום... וזאת שאלתי.... ולפי מה שאניהבנתי Lorein לא אומרת שרצינות שווה חיוך, אלא שלא ניתן לקטלג את הרציניים כאנשים ללא שמחת חיים... ואתם גורסים אותו דבר בדיוק :)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 23:01 |
|
| |
אני מכירה מישי שבעלה בפגישות היה שיא הרציני... אחרי החתונה התברר כמה הוא חמוד ומצחיק ונעים וכו וכו... כמובן עם השילוב הנורמלי אבל לא רק רציני כמו ששודר בפגישות...
|
|
|