|
|
| נשלח ב-4/7/2012 23:54 |
|
| |
צודקת, בהחלט יש הבדל עצום.. אבל לא כל אחת בנויה להבדל הזה.. את תהיי מסוגלת לדבר כל ערב עם האחד שלך.. כשהוא לא מביע את מה שעבר עליו היום..? שלא תשתתפי בכאבו.. כי לא מביע כאב בכלל..?! אז או שלא חשבת על מצב כזה.. שרק את כל היום פורקת.. והשני סוג של כלב מהנהן.. או שאני סוג של עוף זר..:P
(כשאני חושבת על זה.. כל הגברים שאני מכירה - שנשואים.. הם אופי כזה.. שכן משתף גם בכאב.. אמנם הרווקים שמכירה הרבה יותר סגורים- כמו שאת מתארת... כנראה זה דבר שמגיע אח"כ..:))
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2012 00:07 |
|
| |
| פונציבננה כתב: |  | צודקת, בהחלט יש הבדל עצום.. אבל לא כל אחת בנויה להבדל הזה.. את תהיי מסוגלת לדבר כל ערב עם האחד שלך.. כשהוא לא מביע את מה שעבר עליו היום..? שלא תשתתפי בכאבו.. כי לא מביע כאב בכלל..?! אז או שלא חשבת על מצב כזה.. שרק את כל היום פורקת.. והשני סוג של כלב מהנהן.. או שאני סוג של עוף זר..:P
(כשאני חושבת על זה.. כל הגברים שאני מכירה - שנשואים.. הם אופי כזה.. שכן משתף גם בכאב.. אמנם הרווקים שמכירה הרבה יותר סגורים- כמו שאת מתארת... כנראה זה דבר שמגיע אח"כ..:)) |
| ואולי לכן הם רווקים את יודעת כמה חברים בוכים לי שהם נאלצים לשמוע את הברבורים של נשותיהם. מה לעשות חתונה זה הקרבה צריך להקריב משהו
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2012 02:05 |
|
| |
סליחה??? לבכות על שמיעת ברבורי האישה..??? אני בטוחה שאותם גברים שבוכים אצלך לא באמת אוהבים את נשותיהם.. ויש לי מושג בהקרבות.. זה לא אמור להיות הקרבה.. סורי!! מכירה מקרוב טיפוסים שלא אוהבים את כל הדיבורים וכו'.. כמו הבנות.. (כי אחרי הכל גבר ישאר גבר..) אבל אצל אישתו הוא זה שמתעניין.. ולא אמור לסבול משיחה זורמת עם האישה.. זה אמור להיות דבר מהנה.. זה להעביר חוויות יחד.. -לחיות אחד את השני.. להבין מה גורמם לו טוב ומה להפך.. יש לי קרוב שהיה סגור מאד לפני החתונה ולא דיבר כמעט כלום.. מופנם כזה.. אחרי החתונה.............ואווה אתה לא מכיר אותו.. ואין דבר יותר יפה מזה.. אני לא אבין את הראש הזה.. כאילו עדיף לכם לשמור הכל בבטן ולא לדבר על כלום..? אז אם ככה למה אחרי החתונה נדיר למצוא את אותו מופנם..?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2012 17:07 |
|
| |
אישה נמצאת קרוב לבעלה, והיא יודעת לזהות אצלו קושי גם אם הוא לא מספר. הייתי רוצה מאד שבעלי ישתף אותי בהכל (כול הקשיים) אבל אם הוא לא ירצה את זה, אשתדל לכבד את הצורך השונה שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2012 21:15 |
|
| |
| שיר852 כתב: |  | אישה נמצאת קרוב לבעלה, והיא יודעת לזהות אצלו קושי גם אם הוא לא מספר. השאלה באיזה שלב, לוקח זמן ללמוד אחד את השני..הייתי רוצה מאד שבעלי ישתף אותי בהכל (כול הקשיים) אבל אם הוא לא ירצה את זה, אשתדל לכבד את הצורך השונה שלו.

|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2012 03:44 |
|
| |
משחק שלילי! שאתה מכור למשחק אתה יכול להגיע למצב של הוצאה כספית על משחק הזה...
|
|
|
|
|