בית פורומים שידוכי חרדים

למה מציעים לבעלות תשובה תולעים צולעים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/8/2012 01:25 לינק ישיר 

סתם נקודה למחשבה את לא רוצה בעלי תשובה ורוטנת על חרדים מבית שלא רוצים בעלי תשובה ? נראה לי לא פייר.
ואגב מהיכרותי את עולם הבעלי תשובה הצעיר ישנם בחורים שעולים ברמתם הרונית והגשמית מבני ישיבה חרדים מבית, פשוט חפשי אותם במקומות הנכונים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2012 01:54 לינק ישיר 

דבר ראשון לא מדברים כך 
דבר שני זה מעדיפים שלא לקחת בעלי תשובה זה לא סתם סטיגמות יש בזה הרבה מן האמת.
הרבה בעלי תשובה (ואני לא מתכוין לפגוע או להכליל רק זאת המציאות) הם לא יציבים, הרבה ממה שהם עושים זה התלהבות ראשונית ואח"כ זה דועך, וכמו"כ יש להם נטיה להתקשר לכל מיני זרמים שזה דבר קשה בנישואין.
הצעתי דבר ראשון ללכת לחפש מי שמתאים לך יותר ב- בעל תשובה שיש לו פחות או יותר אותו רקע וגם הוא חזר בתשובה באותם נסיבות ולבנות יחד את חייכם ולהגשים משאלותיכם.
מהנסיון שלי בחורים כאלו שלומדים בישיבות מסודרות (כמו נתיבות עולם, אשרי האיש וכדו') הם בנויים ומוצלחים ועוברים הדרכה וליווי מצוות הישיבה גם אחרי החתונה מה שאין אצל חרדי מבטן.
שנשמע ונתבשר בשורות טובות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2012 02:47 לינק ישיר 

sasa2 כתב:
זה נכון, אני מחפשת בחור חרדי, בן תורה, ואני מוכנה לוותר על הרבה דברים בשביל זה, לא איכפת לי החיצוניות שלו לא איכפת לי המצב הכלכלי שלו העיקר שיהיה בן תורה אמיתי, אז למה אני מקבלת הצעות של תולעים צולעים שבמקרה הטוב הם מטומטמים ובמקרה הפחות טוב הם גם מטמוטמים וגם נכים פיזית??

שדכנית לפורום הזה, כבר יש ?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2012 03:25 לינק ישיר 

תוקן על ידי עמוד_ענן ב- 26/08/2012 04:07:38

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > למה מציעים לבעלות תשובה תולעים צולעים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext