|
|
| נשלח ב-3/10/2012 10:42 |
|
| |
אני צריכה גבר, לא שטיח...
שמעתי פעם משפט של אישה (לא חרדית) שעמדה להתחתן עם גבר מסויים... בן אדם טוב לב, השקיע בה, קנה לה הכל, שטף, כיבס, גיהץ.... עשה כל מה שרצתה, בקיצור - מושלם. חיו ביחד תקופה, הציע לה נישואין..... והיא הסכימה.
לאחר כחודש-חודשיים היא ביטלה את החתונה. והיא אמרה שהיא צריכה "גבר" לא שטיח. הוא בן אדם מקסים, עוזר דואג והכל... אבל אינני רוצה אחד שאוכל לדרוך עליו. אני צריכה "גבר".... היא אמנם לא חרדית... אבל עדיין אשה
בנות מה אתם באמת רוצות?
תוקן על ידי ה_ספרדי ב- 03/10/2012 10:44:09
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 10:52 |
|
| |
אני רוצה מלך, לא מחבט :). תכלס היא די צודקת. אישה אוהבת לדעת שיש לה גב מאחוריה שידאג לדברים המורכבים בבית. שיכוון וייעץ. לא אחד שיאמר קדוש קדוש על כל דבר שיוצא מפיה. אבל הבחורה הזו מאד חצופה. היא לא ראתה את הטבע שלו לפני כן?? סתם ניצלה אותו..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 11:01 |
|
| |
מה הקשר בין אדם טוב ואחראי לשטיח? היא הבעייה,לא הוא. היא חונכה כנראה שגבר טוב הוא "אפנדי",ומי שעושה משו הוא סמרטוט. הוא היה טוב ותרם לבית-ומשום מה היא תפסה את זה כחולשה וניצלה אותו. מדובר ככל הנראה בחוסר מידות שלה,לא בסמרטוטיות שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 11:55 |
|
| |
בנות מה אתם באמת רוצות? --------------------------------------------------------
אתה באמת חושב שאפשר לדעת???? =)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 12:26 |
|
| |
הייתה לי גם בחורה שנפגשתי איתה והשדכן אמר לי לפני הפגישה לנראות לה כמה שאני גבר.....
כנראה שאתם באמת לא יודעות מה אתן רוצות
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 12:27 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | בנות מה אתם באמת רוצות? --------------------------------------------------------
אתה באמת חושב שאפשר לדעת???? =) |
|
לא יאומן.
סוף סוף מישהי מודה בזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2012 18:13 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | בנות מה אתם באמת רוצות? --------------------------------------------------------
אתה באמת חושב שאפשר לדעת???? =) |
|
רוצות משהו שלא קיים!|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2012 19:35 |
|
| |
יש הבדל בין גבר נחמד עוזר וכו' לגבר שפשוטט לא גבר!
אני חושבת שגם הרבה גברים מעדיפים אישה עם דעה (ולא הכוונה לדעתנית)
אני לא מבינה איך אפשר לחיות עם אדם שאומר לך על כל דבר כן ועושה כל פיפס שאומר, ש-ע-מ-ו-ם...
שלא לדבר על זה שנשים (עם יוצאים מהכלל) צריכות יותר את הקטע הזה של גב חזק, מישהו שיקח החלטות חשובות בשבילהן, שידע מי הוא, שיעמוד על שלו, שיהווה עמוד תווך
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2012 20:13 |
|
| |
אבל גבר ששוטף במשל ורוחץ גם יכול להיות גבר גברי...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2012 20:39 |
|
| |
זה מה שהיא התכוונה אם הבנתי נכון.... יש הבדל בין גבר נחמד לגבר שעושה מעצמו סמרטוט... ברור שכל אחת רוצה מישהו שיעזור, יפנק וכו'... אבל תעשה את זה באיצטלא של 'גבר' ולא משהו אחר... (וכמובן, הכל בלי לפגוע ולהשחית את המידות.. ולא כאן המקום להאריך)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2012 23:24 |
|
| |
אנחנו מחפשות בן אדם. אנושי מתחשב תומך, אך גם יציב וחזק ומחליט. (זה בגדול)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2012 23:53 |
|
| |
ומה בקטן? :)
|
|
|
|