בית פורומים שידוכי חרדים

כלה לא קלה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/10/2012 17:28 לינק ישיר 

צדיקאלוקי כתב:
עדיף לא לחשוב בשקט אלא לצאת להליכה/ריצה עם מוזיקה בפול ווליום....

לרוץ .??... ( הלוואי שהייתה לי את האפשרות ) 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/10/2012 17:53 לינק ישיר 

MiniRiki כתב:
 אולי לא הבנת 
השאלה שלי יותר כלפי אחרים ... אם כל הרווקים למיניהם שחברים בפורום , האם יש מישהו שמרגיש(במודע ולא שבמודע )
שהרווקות שלו, לא רק בגלל שהוא לא מוצא את האחת\ד , אלא שיש משהו שתוקע אותו בלהשאר בסטטוס רווק 
סוג של פחד 

לענ"ד זה גם שאלה של "דרך הטיפול".
את יכולה לצאת מנקודת הנחה רוחנית, שכל הרווקים כאן נמצאים במצב הזה מפני שכך נגזר עליהם, ו"לטפל" במצב ע"י תשובה תפילה וצדקה (וסגולות....).
את יכולה לצאת מנקודת הנחה שהם פשוט עוד לא הגיעו לפגוש את "האחד", ולטפל במצב בצורה מעשית ביותר ע"י פניה לכל שדכן אפשרי.
ואת יכולה לצאת מנקודת הנחה שהם תקועים בגלל פחד או (כל רגש אחר) ואז הטיפול הוא חפירה לעומק הרגשות, הערכת מצב מחודשת ואולי גם עזרה חיצונית.
בכל מקרה אם השאלה שלך היא כלפי אחרים זה לא יועיל לך כלום! כל אחד צריך לשבת עם עצמו ולבדוק מה הבעיה שלו ומה דרך הטיפול שתתאים לו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2012 18:00 לינק ישיר 

הבאתי את עצמי בתור דוג' להסבר ( עם עצמי אני עושה את העבודה כפי איך שנראה לי שעוזר לי ,וכבר עשיתי חלק דברים וראיתי תוצאות )
כלפי אחרים ,לא באתי בשביל לפתוח קליניקה טיפולית ,אלא סתם לדון בנוש' כמו שעושים בשאר האשכולות ...
וסתם לאמת או להפריך את המחשבות שלי 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/10/2012 20:37 לינק ישיר 

הבנתי.
אני חושבת שיש כאלו שתקועים בגלל פחד, אבל לא כולם.
יש מי שתקוע בגלל גאווה (במחילה) כי הוא חושב את עצמו למי יודע מה ובורר בלי סוף.....
יש מי שתקוע בגלל חוסר ביטחון או בעיה תקשורתית אחרת, ובגלל שהוא לא יודע "לשווק את עצמו" כמו שצריך, מקבלים עליו רושם ראשוני לא נכון, ובוררים אותו.....
יש מי שתקוע כי הוא מדי מרחף ומחפש משהו לא מציאותי......
ואלו רק דוגמאות למי שתקוע בגלל רגשות.....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > כלה לא קלה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.