בית פורומים שידוכי חרדים

בירורים בזמן הפגישות?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/10/2012 02:04 לינק ישיר 

2 נקודת העלית. 
א. מי "החריג" פה.. מי בעצם היה הלא בסדר..
ב. העובדה שאת מרגישה פספוס...

לגבי א' אני דווקא חושב שהוא זה החריג..  
כי זה טבעי שיתעוררו שאלות גם אחרי פגישה שלישית, ועוד יותר טבעי שבאמת תבררי היטב, אחרי הכל זה לא גרביים. וזה לא דבר שאפשר להחליף אותו...
ותו"כ שאני כותב אני חושב, שדווקא זה שהוא הגיב בצורה כזאת "נפגעת" רק מוכיחה שבאמת היה לו ממה להיפגע.. בן אדם שהוא חלק, הוא לא נפגע מזה שמבררים עליו.. ההפך הוא שמח שמבררים ורואים שהכל בסדר.. כך..שתשמחי שניצלת מסיפור כזה או אחר.. 
ואם הוא נפגע מדבר כה לגטימי זה בעיה אישית שלו.. 

לגבי ב.
כמה נקודות למחשבה שאולי יעזור לך "לרדת" ממנו... 
א. דווקא זה שאת שאלת רב אחד, והסברת לו את רגישות העניין ושהצד השני יפגע אם זה יוודא להם, ובכל זאת זה נודע להם, זה לא אות וסימן בשבילך משמיים שלא הוא "האחד" שלך?!
ב. מה את צריכה אחד "שנפגע" מכזה דבר לגטימי ובסיסי..?!
ג. אם נניח ואת היית מורידה גם היית  מרגישה פספוס? תנסי רגע לסכם את שלושת הפגישות.. האם הוא כזה "שווה" מיוחד?!  אני חושב שדווקא המחשבה שאולי שגית.. שאולי טעית ולא נהגת בסדר, היא זאת שגורמת לך לחשוב שאולי פספסת.. שאולי "הטעות" שלך הפסידה לך את השידוך שלך.. אבל אם תביני ובעיקר תהיי בטוחה שאת היית הכי בסדר שבעולם!!! שאת נהגת בדיוק כמו שצריך לנהוג והוא לא ה-בסדר.. אז תהיי בטוחה שאת תשכחי ממנו מהר מאד... ובצדק...!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2012 02:21 לינק ישיר 

נקודהלמחשב כתב:
2 נקודת העלית. 

כי זה טבעי שיתעוררו שאלות גם אחרי פגישה שלישית, ועוד יותר טבעי שבאמת תבררי היטב, אחרי הכל זה לא גרביים. וזה לא דבר שאפשר להחליף אותו...
ותו"כ שאני כותב אני חושב, שדווקא זה שהוא הגיב בצורה כזאת "נפגעת" רק מוכיחה שבאמת היה לו ממה להיפגע.. בן אדם שהוא חלק, הוא לא נפגע מזה שמבררים עליו.. ההפך הוא שמח שמבררים ורואים שהכל בסדר.. כך..שתשמחי שניצלת מסיפור כזה או אחר.. 

לגבי ב.
א. דווקא זה שאת שאלת רב אחד, והסברת לו את רגישות העניין ושהצד השני יפגע אם זה יוודא להם, ובכל זאת זה נודע להם, זה לא אות וסימן בשבילך משמיים שלא הוא "האחד" שלך?!
ג. אם נניח ואת היית מורידה גם היית  מרגישה פספוס? תנסי רגע לסכם את שלושת הפגישות.. האם הוא כזה "שווה" מיוחד?!  אני חושב שדווקא המחשבה שאולי שגית.. שאולי טעית ולא נהגת בסדר, היא זאת שגורמת לך לחשוב שאולי פספסת.. שאולי "הטעות" שלך הפסידה לך את השידוך שלך.. אבל אם תביני ובעיקר תהיי בטוחה שאת היית הכי בסדר שבעולם!!! שאת נהגת בדיוק כמו שצריך לנהוג והוא לא ה-בסדר.. אז תהיי בטוחה שאת תשכחי ממנו מהר מאד... ובצדק...!

ממש ממש לא מסכים.
אם יש לו בעיה רפואית אז זה אולי ירד על חוסר התאמה או משהו כזה אבל לא על זה שהבחור לא בסדר

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/10/2012 08:57 לינק ישיר 

אז זהו שאין לו בעיה רפואית ח"ו זה איזשהו ניתוחון קטן שהרבה אנשים מהאוכלוסיה עוברים.
אני אישית באמת חושבת שזה לא בסדר שהוא הוריד.
אבל,
מכיון שהינו כ"כ באותו ראש ...
זה קשה..
ותודה לכולם על העצות והסיוע!

תוקן על ידי ה1_ויחידה ב- 10/10/2012 08:57:17

תוקן על ידי ה1_ויחידה ב- 10/10/2012 08:57:39

נסיון הוא כמו עקבים >< קשה אבל מגביה!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/10/2012 09:42 לינק ישיר 

צדיקאלוקי כתב:
2 נקודת העלית. 

לגבי ב.

ממש ממש לא מסכים.
אם יש לו בעיה רפואית אז זה אולי ירד על חוסר התאמה או משהו כזה אבל לא על זה שהבחור לא בסדר

צדיק,
אני מבין ומסכים עם הגישה שלך.. 
אבל במקרה הזה הבחור הוריד ולא מסיבה מהותית אלא רק כי הוא נפגע...

ואחת,
איך כתבת - עקבים רק מגביהים...
ובמילים אחרות - אם לא נופלים לא קמים...
אז.. אולי זה קשה במבט ראשון.. אבל במבט שני את תראי שזה לא שזה קשה, אלא שלך קשה בגלל שתם באותו ראש.. וחבל.. ופספוס וכו'.. אבל כשתביטי כמה שהוא פשוט לא מתאים לך, כמה שהעקבים הללו פשוט לא במידה שלך, אז לא יהיה לך שום קושי, כי פשוט לא תלכי איתם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2012 11:02 לינק ישיר 

ה-1, אני לא יכולה לקחת אחריות על עצמי לייעץ לך אם להחזיר את השידוך ההוא או לא, אבל תשקלי טוב לפני שאת מחליטה, לי ייעצו פעם לעשות רשימה של מה יש לעומת מה שרוצים ולראות אם הוא עומד בציפיות גם מבחינה שכלית, כדי שלא להגיע להחלטה רק מתוך רגש..
לגבי הבירורים, אני תמיד דוגלת בשיטה הפתוחה יותר, מכל מקום, אם את בקטע של להתקדם, אז את אמורה להרגיש הכי בנח ופתוח לברר מולו, בכל זאת, והיה ויצא מזה משו, הוא יהיה בעלך.. כמובן שצריך לראות ולשקול איך לשאול ולהתבטא בצורה שלא תגרום אי נעימות ותהיה חסרת רגישות.. על אף, שאני גם לא רואה ממש בעיה בלברר אחרי פגישות, אני חושבת שהצורה היותר רגישה היא ליידע אותם שיש איזה נקודה שדורשת בירור באיזה שהיא דרך ולכן התשובה תתעכב מעט, אם הכיוון הכללי חיובי, את יכולה גם לומר הכיוון הוא כזה רק שיש נקודה שדורשת ממני עוד חצי/יום..
בכל מקרה, בשידוכים, הדברים שנראים לנו כטעויות, הם הדרך להוריד את השידוך לפעמים.. יש לי בחור שהפדיחות שעשיתי איתו הם נוראייות, אבל אני תמיד הרגעתי את עצמי שזה פשוט לא היה האחד שלי :)
בהצלחה וברוכה הבאה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/10/2012 15:40 לינק ישיר 

סיפור מעניין ונוגע...
רוב הסיכויים שמדובר בעץ גבוה שהבחור ובעיקר משפחתו טיפסו עליו, וכעת מחכים לסולם [ בשלב הזה צריך יחידת חילוץ...] לרדת ממנו. אין שום סיבה בעולם להגיע לרמה כזו של התנהגות, ובמיוחד שאת בררת על דבר שאולי בעיניהם נראה מינורי ומובן מאילו, אבל את -בצד שממול-  מחפשת את תכלית השלמות מבעלך לעתיד... ובצדק .
היות ואת כל כך משתוקקת אליו, למרות הכל, ואפי' שהוא והם כיחידה אחת וכשתי יחידות נפרדות לא יוצאים הוגנים. תחפשי דמות שמשפחתו סומכת עליה [לא רב...] בחופשיות, ונסי להסביר את טענותייך בצורה הגיונית ונעימה.  ותזכרי שאצלם את כבר מסומנת בצבעים ארגמניים עזים... בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2012 19:16 לינק ישיר 

נקודהלמחשב כתב:

ואחת,
איך כתבת - עקבים רק מגביהים...
ובמילים אחרות - אם לא נופלים לא קמים...
אז.. אולי זה קשה במבט ראשון.. אבל במבט שני את תראי שזה לא שזה קשה, אלא שלך קשה בגלל שתם באותו ראש.. וחבל.. ופספוס וכו'.. אבל כשתביטי כמה שהוא פשוט לא מתאים לך, כמה שהעקבים הללו פשוט לא במידה שלך, אז לא יהיה לך שום קושי, כי פשוט לא תלכי איתם...

אתה גדול!!! like

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/10/2012 19:27 לינק ישיר 

חריידישער כתב:
סיפור מעניין ונוגע...
רוב הסיכויים שמדובר בעץ גבוה שהבחור ובעיקר משפחתו טיפסו עליו, וכעת מחכים לסולם [ בשלב הזה צריך יחידת חילוץ...] לרדת ממנו. אין שום סיבה בעולם להגיע לרמה כזו של התנהגות, ובמיוחד שאת בררת על דבר שאולי בעיניהם נראה מינורי ומובן מאילו, אבל את -בצד שממול-  מחפשת את תכלית השלמות מבעלך לעתיד... ובצדק .
היות ואת כל כך משתוקקת אליו, למרות הכל, ואפי' שהוא והם כיחידה אחת וכשתי יחידות נפרדות לא יוצאים הוגנים. תחפשי דמות שמשפחתו סומכת עליה [לא רב...] בחופשיות, ונסי להסביר את טענותייך בצורה הגיונית ונעימה.  ותזכרי שאצלם את כבר מסומנת בצבעים ארגמניים עזים... בהצלחה.

השאלה אם הם באמת טיפסו על עץ או שהם כבר שכחו והמשיכו הלאה..........
ואם כן אז הוא כנראה באמת לא שלי<<

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/10/2012 19:28 לינק ישיר 

ואם הוא לא שכח זה אומר שהוא שלך?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/10/2012 19:29 לינק ישיר 

אחת_חדשה כתב:

בכל מקרה, בשידוכים, הדברים שנראים לנו כטעויות, הם הדרך להוריד את השידוך לפעמים.. יש לי בחור שהפדיחות שעשיתי איתו הם נוראייות, אבל אני תמיד הרגעתי את עצמי שזה פשוט לא היה האחד שלי :)
בהצלחה וברוכה הבאה...

שיחקת אותה אני מתחילה להשתכנע...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/10/2012 19:30 לינק ישיר 

העיקר שתמשיכי הלאה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/10/2012 20:21 לינק ישיר 

צדיקאלוקי כתב:
ואם הוא לא שכח זה אומר שהוא שלך?

זה אומר שזה הדדי ואם זה כך אז זה מראה משהו......

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בירורים בזמן הפגישות?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext