|
|
| נשלח ב-25/10/2012 11:58 |
|
| |
מעולם לא שמעתי על זה! לך תשאל את מי שאמר לך.
מי שחוטא ה' מעניש אותו, אבל אפ'חד לא אמר אם זה ב'זה' או ב'הבא', וגם לא באיזו דרך.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2012 12:31 |
|
| |
אם זה ה-מקום שלך ושם אתה גודל ומצליח. אז בחורה שתוריד אותך בגלל "השם" של הישיבה, אז אתה צריך לשמוח שהיא הורידה אותך, כי למה לך בחורה כזאת?!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2012 12:45 |
|
| |
בס"ד
לא מייחסת משמעות לשם הישיבה. יתכן בחור משיבה פצצה והוא עצמו רקוב ויתכן בחור מעולה מישיבה לא נחשבת. אז מה? בגלל זה הוא לא יתחתן עם בחורה טובה באמת??
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2012 12:49 |
|
| |
טיע, אין מה להתעלם מהמציאות, הרי ברור שיש הרבה בחורות שמעדיפות ישיבות מסויימות, וברור שיש ישיבות 'יותר שוות' ו'פחות שוות'.
נכון, את אישית (וגם אני) עם הנסיון שלך לא מייחסת לזה חשיבות, אבל בחורים/ות צעירים וההורים שלהם כן מיחסים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2012 14:30 |
|
| |
אני לא מסתכלת על שווי הישיבה או על השם ה'פצצתי' שלה... לפעמים זה הסגנון של הישיבה, המנטאליות שרווחת אצל רוב הבחורים שם... אם במהות זה שונה... אז אין על מה לדבר... אבל, אם לא... מה הבעיה??
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2012 15:35 |
|
| |
אותי מעניין ההרכב האישיותי של המועמד. בסיסי. אחכ כל השאר: משפחה, עדה, היסטוריה וגו׳ ....
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2012 19:26 |
|
| |
| One_OfThem כתב: |  | אני בחור שלומד בישיבה עם שם לא מי יודע מה בירושלים.
אני פחות או יותר עילוי ויש בידי לעבור לישיבות יותר רציניות כמו חברון וכד'
אמנם יותר נח לי גם פיזית וגם מבחינת הצוות במקום בו אני נמצא כיום
רציתי לדעת כשבחורה שומעת על בחור, עד כמה חשיבות מייחסים לעניין של הישיבה בה הוא לומד, או שאולי מלכתחילה אפילו לא נפגשים כדי לדעת האם כדאי לי להשאר במקום בו אני נמצא כיום או לעבור לישיבה חזקה יותר.
תודה מראש...
תוקן על ידי אסיק_good ב- 25/10/2012 10:48:23 |
|
"אין אדם לומד ...במקום שליבו חפץ" ... יכול להיות שאתה עילוי בישיבה ביחס לבחורים בישיבה שלך ואם תהיה בחברון לא בטוח שכבר תהיה כבר העילוי
ועוד דבר חשיבות זה דבר אינדיוידואלי , אם לך כ"כ חשוב השם של הסמינר בשידוכים , סביר להניח שתצא עם בחורות בסגנון כזה שאכפת להם שם הישיבה . אישית - עדיף שתישאר בישיבה הנוכחית , אתה לא עושה את זה בשביל לימוד תורה יותר לשמה אלא בשביל סטיגמות השאלה מה זה שם לא מי יודע ??? בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2012 19:44 |
|
| |
לייק מיני.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2012 00:15 |
|
| |
| One_OfThem כתב: |  | אני בחור שלומד בישיבה עם שם לא מי יודע מה בירושלים.
אני פחות או יותר עילוי ויש בידי לעבור לישיבות יותר רציניות כמו חברון וכד'
אמנם יותר נח לי גם פיזית וגם מבחינת הצוות במקום בו אני נמצא כיום
רציתי לדעת כשבחורה שומעת על בחור, עד כמה חשיבות מייחסים לעניין של הישיבה בה הוא לומד, או שאולי מלכתחילה אפילו לא נפגשים כדי לדעת האם כדאי לי להשאר במקום בו אני נמצא כיום או לעבור לישיבה חזקה יותר.
תודה מראש...
תוקן על ידי אסיק_good ב- 25/10/2012 10:48:23 |
|
תישאר בישיבה שלך!
ותפסיק להתעסק בקטנות"שם של ישיבה".
מה קרה לך?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2012 11:11 |
|
| |
בתור אחת שמעולם לא הסתכלה על שם הישיבה וזה גם לא מעניין אותי אתה יכול להשאר איפוא שאתה ולעלות ולגדול שם וכך גם תמצא את זיווגך בעז"ה, אך לא חסרות בנות שהחיצוניות והמה יגידו מדבר אליהם יותר מאשר אופי הבחור עם כאלה יש לך בעיה, מקווה בשבילך שתמצא את זיווגך הראוי במהרה.
|
|
|
|
|