| נשלח ב-1/11/2012 15:30 |
|
| |
הוא אכן מועמד חרדי. אבל מוסכם?!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2012 01:50 |
|
| |
ע"י ברסלב ודאי ! מגה ברסלב לא יודע?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2012 13:15 |
|
| |
ברסלב זה עדיין לא כולם. מה עם שאר הציבור?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2012 10:59 |
|
| |
אני ואלי ישי מציגים מועמדות משותפת.
אחרי הבחירות נחליט מי מאיתנו יהיה אחראי על פינוי האשפה מהעיר העתיקה, ומי יהיה אחראי על הפינוי בשאר חלקי העיר. מי מאיתנו שייפול בחלקו להיות על העיר העתיקה, ייאלץ לוותר על האפשרות ל2 סגנים בשכר, אך מאידך הוא יקבל 2 מנהלי לשכה.
כאמור, אין מחלוקת לגבי המשרד הפונה לנוף מירון, היות שהגב' האחראית על משהו בחינוך העירוני תרד קומה או שתיים, ואני אקח את משרדה, אנו תמימי דעים שהגב' הנ"ל יכולה גם להתפטר, הרי חייבים לקצץ במשהו, כדי לממן את הכליזמרים של תשע"פד.
ולגבי ברסלב, 10 אלף אני 10 אלף הוא, והם בכיס שלנו. (נ.ב. לצערי הרב, בעז"ה אני עוד ארים את קרנו של ברסלב, ואדאג לייצוג הולם, ניתן מה שיש לנו לתת [בראש] ונקח מה שמגיע לנו [בכיס]).
איך אמר רבי ממן
קצת מהעשב, דוחה הרבה מהעצב.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2012 01:58 |
|
| |
אדלר פרש, אהוד ברק פרש, מה יהיה? מי ינהיג בגבורה את העם???
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2013 18:58 |
|
| |
שלמה חדד הוא המועמד המוביל! חברים, תתחילו להתעורר!! אוטטו הבחירות, ואנחנו עדיין רדומים, כן כן! שום מעומד חרדי לא יוכל להוביל את העיר בלי תמיכת הציבור הדתל"ש והחילונים כרגע השם שבהחלט עומד על הפרק, זה הרב שלמה חדד, אני אישית, חושב ובטוח, שעל כולנו להתחיל לשנע כוחות משותפים! הסיוכי היחיד לראות מהפכה בחמש שנים הקרובות! ולא דיבורים... אני אישית ייעשה הכול, הכול, הכול לבחירתו. מי שרוצה לעזור לי בפרטי שיידבר, צריך גם לעבוד על השכנוע כי הוא עדיין לא כ"כ בכיוון, אבל בעז"ה קצת מאמץ וננצח!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2013 23:36 |
|
| |
רודף החרדים??? הלו הרב קעניג בעצמו בחר בו. והראה לעולם שאין שום סיבה לבחור בראש עיר שומר תורה ומצוות כמו שהיה אז ישי מימון אז למה שמישהו ירצה לתת לפנחס קאליך את הכיסא מלבד כמה מחסידיו של הרב ???
לפנטז זה טוב כל עוד זה בגבול הנורמה......
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2013 23:02 |
|
| |
חסידי יעקב ג'אן פשוט שהם יצביעו בעד אילן שוחט. אחר שקובי הבטיח להביא לו 1500 קולות. תמורת הבית הכנסת של חסידה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2013 00:26 |
|
| |
כרגע זה לא נראה ריאלי שראש עיר חרדי יצליח להיבחר לכן כדאי לסכם עם מישהו ולסגור איתו דברים לפני הבחירות .
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2013 13:21 |
|
| |
שוחד (שוחט) בחירות???
לפי התגובות של תלמידי יעקב ג'אן אני מתחיל להאמין שיש משהו באמירה שיעקב ג'אן הבטיח קולות לאילן שוחט תמורת עזרה או לכל הפחות נקיטת עמדה בנושא בית הכנסת!!!
צריך לבדוק אם לא שווה לפנות לרשויות בנושא שוחד בחירות!!!
|
|
|
|
|