ההורים בדרך כלל יש להם מבט בוגר אחראי יותר כוללני יותר ובעל נסיון עשיר יותר. לכן הם יודעים טוב נאד מה טוב לבן שלהם. (חוץ מאם בנם משחק חיים כפולים שאז זו באמת בעיה) כמו לכל כלל יש יוצאים מהכלל וישנם הורים מבוגרים שלא כל כך מחוברים למציאות היום יומית. במידה מסוימת אפילו ההכוונה שלהם טובה יותר מהמבט של הבחור בגלל שהם לא משוחדים כמוהו מפרטים חיצוניים ושוליים שיכולים להסיט את מבטו של הבחור מדברים בעיתיים משמעותיים. ראייה גורפת לא נראה לי שיש אחוזי אי התאמה בציבור החסידי שבו לא נפגשים כמעט לבין הציבור הליטאי שעושים 4-8 פגישות.
נשלח ב-27/11/2012 22:42
משהמצליח כתב:
ראייה גורפת לא נראה לי שיש אחוזי אי התאמה בציבור החסידי שבו לא נפגשים כמעט לבין הציבור הליטאי שעושים 4-8 פגישות.
זה,או שהנער/ה בן 17/18 מפחדים להביע דעה המנוגדת לדעת ההורים...ונאלצים לקבל את מה שנבחר עבורם. אני מניחה שקצת משניהם...מה אומר?
נשלח ב-27/11/2012 23:12
לא תמיד זה נובע מזה רוב הפעמים פשוט הבחור סומך על ההורים שלו.
נשלח ב-27/11/2012 23:32
אז יש מצב שזה לא שאין התאמה..אלא שהוא פשוט לא בודק מספיק כמו הליטאי/ספרדי-כי הוא סומך עליהם..?
נשלח ב-28/11/2012 18:48
ומה במקרה שהאבא לא רוצה שהשם של המשפחה "יהרס" ע"י זה שיקח חתן שלומד מקצוע? לכן הבת צריכה להתחתן עם מישהו שהיא לא רוצה או עם סגנון שהיא לא מעוניינת?
נשלח ב-28/11/2012 22:29
צדיק,זה נכלל במה ששאלת בראש האשכול... חילוקי דעות בין ההורים למועמדים,לא משנה מה עומד מאחוריהם... התשובות בנוגע לאיך להתמודד תקיפות גם כאן..לא?
נשלח ב-29/11/2012 14:25
הם תקפות גם כאן אבל לא כיוונתי שהאשכול יהפוך לדיון האם לבחור/ה בן/ת 18 יש דעה או לא...