אם הכסף הוא דבר שחשוב לך, אז לא לוותר עליו. כשאין כסף יש במקרים רבים הרבה בעיות בשלום בית, אפילו בנישואין מוצלחים, ועל אחת כמה וכמה שאין להכנס למצב שאת יודעת שיהיה לך קשה לתפקד בו. נכון שאם יש אהבה אפשר לשכוח מהכל, אבל האהבה לא תמיד נשארת באותה רמה, לפעמים היא דועכת ולפעמים מתפרצת, וכשהיא דועכת ואין כסף, זה יכול לגרום להרבה קושי.
נשלח ב-2/12/2012 17:28
ע"ע הזוגויות של רחל ורבי עקיבא. בתת תנאים התפתחה לה אהבה ממשית..
נשלח ב-2/12/2012 18:38
בחיי הנישואים: כאשר חסר כסף חיי הזוגיות הרבה פעמים בסכנה. יש חיכוכים ומריבות על כל מיני דברים קטנים בעקבות המתחים.
בשידוכים: אני מבין בחור אשר רוצה כסף היות והוא רוצה להתחיל בצורה יותר שקטה את החיים מבחינה כלכלית אבל כאשר הכל טוב בין בני הזוג, להוריד על כסף זה מוגזם...
נשלח ב-4/12/2012 13:54
בס"ד היה לי שידוך כזה,והייתי מוכנה לקחת אותו ככה...למרות שקצת צבט לי בלב שככה צריך להתחיל את החיים...
ה' סובב שבסוף לא נתחתן....
נשלח ב-4/12/2012 14:43
בשורה התחתונה כולם מקבלים את מה שמגיע להם משמיים. ואם הקב"ה ראה שזה מפריע לך אז הוא סידר שיהיו עוד בעיות...
נשלח ב-4/12/2012 14:49
בס"ד למרות שאיתו הרגשתי ממש כיף,יותר מכל הבחורים האחרים,רק מראה כמה שאסור לפסול מראש...
הוא היחד שהרגשתי ממש צער כשהשידוך לא הלך...
נשלח ב-4/12/2012 14:50
יבוא מישהו יותר טוב...
נשלח ב-4/12/2012 15:01
בס"ד
כמו שכולם אומרים
נשלח ב-4/12/2012 20:11
מעפיל כתב:
אם הכסף הוא דבר שחשוב לך, אז לא לוותר עליו. כשאין כסף יש במקרים רבים הרבה בעיות בשלום בית, אפילו בנישואין מוצלחים, ועל אחת כמה וכמה שאין להכנס למצב שאת יודעת שיהיה לך קשה לתפקד בו. נכון שאם יש אהבה אפשר לשכוח מהכל, אבל האהבה לא תמיד נשארת באותה רמה, לפעמים היא דועכת ולפעמים מתפרצת, וכשהיא דועכת ואין כסף, זה יכול לגרום להרבה קושי.
בנאדם חכם. כבר אמרתי
נשלח ב-4/12/2012 20:15
צדיקאלוקי כתב:
בחיי הנישואים: כאשר חסר כסף חיי הזוגיות הרבה פעמים בסכנה.
יש חיכוכים ומריבות על כל מיני דברים קטנים בעקבות המתחים.
בשידוכים: אני מבין בחור אשר רוצה כסף היות והוא רוצה להתחיל בצורה יותר שקטה את החיים מבחינה כלכלית
אבל כאשר הכל טוב בין בני הזוג, להוריד על כסף זה מוגזם...
זהו שלא הכל טוב לי איתו...
נשלח ב-4/12/2012 20:41
מצטרף בשמחה לדעתך
כ"כ נכון, כ"כ צודק....
אוהבתותך כתב:
בעיני שידוך שנופל או קם על כסף
לא ראוי לצאת אל הפועל!
זו משנתי בנושא הכספים וזה אפילו לא צריך להיות נידון