בית פורומים שידוכי חרדים

חוזר חלילה - תנו לי עצה...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/1/2013 23:33 לינק ישיר 

במילים אחרות, את בלב שלך רוצה, את חוששת שאולי את זה כן "האחד" שלך, אבל את פשוט מפחדת מהאכזבה, מהשלילה שאולי תבוא וכל התחושות לוואי הנלוות. למען האמת, זה מובן בהחלט ובפרט שבטח יש שיאמרו לך שאל תרדפי אחרי גברים, ואם הוא רוצה אז הוא יודע את הכתובת. אך מצד שני אף אם נניח והם צודקים עדיין את זו שתמיד תחיי בתחושת פספוס, בתחושה שאולי את מפסידה, אולי לא עשית נכון.. ואני חושב שזה לא שווה את זה. לדעתי, עדיף לך לנסות ולתת לזה צ'אנס (כמובן אחרי שבררת היטב שבאמת יש לזה צ'אנס ולא סתם איזה משחק חוזר) מאשר שתחיי עם שלל התחושות הלא נעימות, בפרט שאת בעומק לבך כן רוצה. ואגב, היה לי חבר שנפגש עם בחורה וירד ובפעם השלישית שההצעה עלתה שוב הם התארסו, וסה היה כמעט שנתיים מהפעם הראדונה שהם נפגשו..! כך שתרגישי טוב, את בחברה טובה.. בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2013 23:37 לינק ישיר 

נקודהלמחשב כתב:
במילים אחרות, את בלב שלך רוצה, את חוששת שאולי את זה כן "האחד" שלך, אבל את פשוט מפחדת מהאכזבה, מהשלילה שאולי תבוא וכל התחושות לוואי הנלוות. למען האמת, זה מובן בהחלט ובפרט שבטח יש שיאמרו לך שאל תרדפי אחרי גברים, ואם הוא רוצה אז הוא יודע את הכתובת. אך מצד שני אף אם נניח והם צודקים עדיין את זו שתמיד תחיי בתחושת פספוס, בתחושה שאולי את מפסידה, אולי לא עשית נכון.. ואני חושב שזה לא שווה את זה. לדעתי, עדיף לך לנסות ולתת לזה צ'אנס (כמובן אחרי שבררת היטב שבאמת יש לזה צ'אנס ולא סתם איזה משחק חוזר) מאשר שתחיי עם שלל התחושות הלא נעימות, בפרט שאת בעומק לבך כן רוצה. ואגב, היה לי חבר שנפגש עם בחורה וירד ובפעם השלישית שההצעה עלתה שוב הם התארסו, וסה היה כמעט שנתיים מהפעם הראדונה שהם נפגשו..! כך שתרגישי טוב, את בחברה טובה.. בהצלחה.

בדיוק!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2013 11:27 לינק ישיר 

חח נקודה, יש לי תחושה שאני מכירה את החבר.
או שזה לא כ"כ כ"כ שכיח...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/1/2013 14:54 לינק ישיר 

אחת_חדשה כתב:
חח נקודה, יש לי תחושה שאני מכירה את החבר.
או שזה לא כ"כ כ"כ שכיח...

התכוונת: ''או שזה כ''כ כ''כ שכיח''?

נשלח מהאנדרואיד שלי

...רגע אחד את עולה מעלה מעלה ורגע אחר את צונחת בנפילה כואבת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2013 19:37 לינק ישיר 

לא ללכת על זה! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/1/2013 00:17 לינק ישיר 

ברוך הדם ויש כעת הצעות אחרות, כך שזה פתר לי את הספיקות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/1/2013 00:18 לינק ישיר 

*ברוך השם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/1/2013 00:21 לינק ישיר 

אם יש ספק רק בגלל החוסר בהצעות, אז אין ספק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2013 00:27 לינק ישיר 

בדיוק

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/1/2013 00:53 לינק ישיר 

alieel כתב:
יש לחוש לדבריו של החבר,אנשים לא יציבים הם בעתיים.ומי יודע איך יתנהגו אחר הנישואין. 

בתור בחור מבוגר והססן, אני לא רואה מקום לחשש. זה מסוג הדברים שאומרים כדי שתרגישי טוב.
מצד שני, בתור בחור שכזה, אני מייעץ לך לעזוב את העניין. אם הוא היה מעוניין, זה היה נמשך ליותר מפגישה אחת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/1/2013 11:55 לינק ישיר 

תרי_זוזי כתב:
יש לחוש לדבריו של החבר,אנשים לא יציבים הם בעתיים.ומי יודע איך יתנהגו אחר הנישואין. 

בתור בחור מבוגר והססן, אני לא רואה מקום לחשש. זה מסוג הדברים שאומרים כדי שתרגישי טוב.
מצד שני, בתור בחור שכזה, אני מייעץ לך לעזוב את העניין. אם הוא היה מעוניין, זה היה נמשך ליותר מפגישה אחת.

למה להסס, או שכן או שלא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2013 20:02 לינק ישיר 

תרי, אין מצב שבחור הססן, ימשיך להתלבט גם אם יש צד שאולי הוא מעוניין?
(חחח כמה מילות של ספיקות...=)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2013 09:05 לינק ישיר 

אני_הקטנה כתב:
אם יש ספק רק בגלל החוסר בהצעות, אז אין ספק.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > חוזר חלילה - תנו לי עצה...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.