בית פורומים שידוכי חרדים

נסיונות כושלים עם בחורים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/3/2013 10:41 לינק ישיר 

חבר'ה אני יודתע לדבר אני פתוחה , רק לפעמים יש בחורים שהסגנון דיבור שלהם לא מתאים לדיבור שלי ואז זה נתקע... בקיצור צריך לבוא האחד הנכון...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2013 11:48 לינק ישיר 

קראתי האשכול ונשגב מבינתי המועטת להבין במה מדובר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2013 19:24 לינק ישיר 

אסיק לא חושב לפתוח שידוכי חרדים מיוחדים?
אני חושבת שיש לו מנהלת משנה מיוחדת במינה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/3/2013 19:33 לינק ישיר 

פווווו, למה את מתכוונת שידוכי חרדים מיוחדים?

ומי זאת המנהלת משנה המיוחדת ??? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2013 19:36 לינק ישיר 

אה, עכשיו אני יודעת גם מה יהיה מבחן הקבלה לפורום החדש.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/3/2013 23:57 לינק ישיר 

ראשית, תהיי בטוחה שברגע שאת תפגשי עם המיוחד שלך, את תישאי חן וחסד לפניו, והוא יתלהב, ירצה, יימשך וירגיש שאת סוף העולם בשבילו... זה ברור!!! ותכניסי לך את זה כזה עמוק ברמה שלא תרגישי שאת צריכה להתעסק הרבה עם החיצוניות שלך בשביל להרשים. 

שנית, זה שקרה לך כמה מקרים עם בחורים ואמנם מאותה ישיבה, זה לא אומר שהבעיה בך, בפתיחות שלך, או בתקשורת שלך ובוודאי לא במראה שלך.. (כאילו שזה יעזור משהו אם הבעיה במראה שלך..) אם את מי שאת בפגישות, אם מרגישה שאת נותנת את כל מה שצריך בפגישה, אז את יכול להסיר כל חשש מלבך, ובוודאי כל מסקנה שעלתה במחשבתך!! א. כי אם זו את, אז שיחפשו אחת אחרת, את לא צריכה להיות מישהי אחרת בשביל לרצות את השני! ב. גם אם זו לא בדיוק מי שאת, עדיין אין זה אומר שיש בך חיסרון מסוים אלא שאת צריכה לחזור למי שאת באמת.. ומשמיים ככה גלגלו שתתנהגי.. 

שלישית, מה שכן לדעתי את צריכה לשים לב, זה על הביטחון העצמי שלך ובוודאי שאל תתני לו לרדת בגלל תשובות שליליות כאילו ואחרות.. תמשיכי להאמין בעצמך! תמשיכי להתמקד בדברים היפים שלך, ופשוט תגיעי לפגישה עם מי שאת מכירה ובע"ה האחד שלך יכיר את זה בך, ומי שלא הכיר את זה בך - הפסד שלו!

זה הכל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2013 01:32 לינק ישיר 

אני חושב שהבעיה היא בכלל אחרת

מדבריך מצטיירת בחורה שמנהלת את חיה ביד רמה, יודעת בדיוק מה היא רוצה וחותרת לשם בכל הכוח, לבושה פרפקט לגמרי, די חסרת סבלנות להשתתף בשיחות על נושאים משעממים (לא שאני לא מבין אותך..), עומדת בזכות עצמה ומשדרת את זה.

בקיצור, את מפחידה אותם!!

תחשבי, כמה גברים היו רוצים להתחתן עם ח"כית?
את בערך אותו הדבר רק בקטן יותר

תוקן על ידי הליברל ב- 14/03/2013 02:18:05

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > נסיונות כושלים עם בחורים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.