|
|
| נשלח ב-11/3/2013 13:07 |
|
| |
בס"ד
אני לא מורידה...אלא אם כן זה שומה שחורה דוחה וענקית.... וגם אז לא בטוח...תלוי לפי הלב שלי...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2013 15:50 |
|
| |
באמת שלא נפגשתי עם בחור בעל נקודות חן.. או שנפגשתי ואני לא זוכרת. מי שם לב לזה בכלל??
תוקן על ידי טיע ב- 11/03/2013 15:50:24
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2013 11:35 |
|
| |
בס"ד
לי יצא.....ולא הורדתי!אני בד"כ מורידה על דברים ערכיים יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2013 11:36 |
|
| |
דברים ערכיים יותר זה אומר גובה ומשקל, או יותר מזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2013 11:57 |
|
| |
בס"ד
לא חחחחח ערכיים הכוונה מידות או יר"ש או מראה דוחה +חסרונות אחרים/תקשורת משעממת עד הירדמות.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2013 13:19 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
אני לא מורידה...אלא אם כן זה שומה שחורה דוחה וענקית.... וגם אז לא בטוח...תלוי לפי הלב שלי... |
|
יש מצב שהייתי מורידה.
הכלל שלי הוא כזה:
אם יש שומה + משהו אחר שהוא יפה ומושך : עניים וכ"ו אני משאירה. כי הדבר היפה מחפה על הלא יפה ועם הזמן הופל ליופי
אם יש שומה + וגם אין תווי פנים יפות . אני מורידה
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2013 13:26 |
|
| |
בס"ד כמו שאמרתי זה תלוי איך זה נתפס בעיניי.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2013 13:27 |
|
| |
| צדיקהבסטיל כתב: |  | בס"ד
אני לא מורידה...אלא אם כן זה שומה שחורה דוחה וענקית.... וגם אז לא בטוח...תלוי לפי הלב שלי...
יש מצב שהייתי מורידה.
הכלל שלי הוא כזה:
אם יש שומה + משהו אחר שהוא יפה ומושך : עניים וכ"ו אני משאירה. כי הדבר היפה מחפה על הלא יפה ועם הזמן הופל ליופי
אם יש שומה + וגם אין תווי פנים יפות . אני מורידה |
| אפשר רשימת כללים מפורטת יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2013 22:20 |
|
| |
תוקן על ידי צדיקהבסטיל ב- 13/03/2013 22:19:10
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2013 02:24 |
|
| |
אני לא מבין בכלל את השאלה, אם הוא לא מוצא חן בעינייך ולא משנה אם זה נקודות (אי-) חן או אף ארוך, זה סיבה מספיק טובה להוריד, את לא צריכה להרגיש רע עם זה בכלל. מה שכן, אם נפגשת רק פעם אחת שווה לנסות עוד פעם, לפעמים המבט משתנה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2013 11:15 |
|
| |
למה בחורים לא מסכימים להפגש פעם שניה עם בחורה שהם מעידים עליה שהיא חמודה אבל לא מה שחפשו? למה בחורים לא נותנים הזדמנות שניה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2013 12:08 |
|
| |
זה נשמע שרק בחורים מורידים על יופי.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2013 13:10 |
|
| |
אותי לימדו כל חיי: מי ששואל הרבה 'למה' סימן שיש לו בעיות באמונה.... (מנוסח בלש' זכר ומופנה לשני המינים) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-14/3/2013 13:55 |
|
| |
מתמזגת.... אני קוראת בהודעותייך המון כעס... תסכול וזעם.... האם בחרת בכינוי מתמזגת... כי את עם מזג רוח סוער וקודר??
אני חושבת שכדאי לך להסתכל על הדברים בצורה אחרת, בריאה יותר.. כי אחרת את מנחסת לעצמך חשיבה שלילית שבוראת מציאות שלילית.. ואולי את מקרינה לבחורים את תסכולייך... וחבל...
שדרי חיוביות, ואופטימיות..
והרבה אמונה,
שאם זה שלך, זה יבוא והוא ירצה בך בלי להתמהמה..
כי אני בטוחה שאת בפנים בחורה חיובית מאד, מאד...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2013 14:05 |
|
| |
הלכות שומה...
| מנחמחיים כתב: |  | נראה לי שאם יש נקודות חן והוא גבוה אז אפשר להסתדר עם זה, ואם הוא גם נמוך בנוסף לנקודות אז חייבים להוריד על זה. |
|
קלעת בול להגדרה...זוהי בדיוק ההגדרה לחיפוש, בנוסף לכך אני מחדדת את הקריטריון - (בהתייחס לאשכול השני... )
שאם הוא שמן, גוץ, ומצורע... ויש לו נקודת חן על האף.. להוריד... ואם הוא מקל גבוה.. ונקודת חן על האף... זה מעולה... אסור לשלול משום : " חרון אף, אברה וזעם וצרה.." שלא נדע...השומה הזו תרדוף גם בחלומות...
ועל שום מה? על חתיכת שומה....
דחילק קצת רצינות באשכולות....
|
|
|
|
|