| נשלח ב-8/4/2013 11:20 |
|
| |
בס"ד
מסכימה עם כל מילה....אני לא רק מסכימה אני גם דורשת ממי שנפגש איתי שישים על שקט אם יש יותר מדי הפרעות...ואם הוא עושה בעיות אני שולחת אותו לעמוד בפינה(=
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2013 13:15 |
|
| |
התענינות: כאחת שלא רואה בעיה בשימוש בפלאפון בפגישות(כמובן תלוי בנסיבות וכו, מס פגישה, לומר מראש וכו כוכו , לא משנה התנאים כרגע), אתם, שזה מפריע לכם ומזלזל בעינכם, תפסלו על זה?
כי אולי זה יכול לחסוך לי פגישות... פשוט לשאול את זה מראש..
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2013 15:04 |
|
| |
בס"ד
זה היה מוריד לי 30%מהאדם...חסר עוד כמה חסרונות והוא לא יהיה המאושר שאשא אותו לגבר
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2013 20:38 |
|
| |
| אחת_חדשה כתב: |  | התענינות: כאחת שלא רואה בעיה בשימוש בפלאפון בפגישות(כמובן תלוי בנסיבות וכו, מס פגישה, לומר מראש וכו כוכו , לא משנה התנאים כרגע), אתם, שזה מפריע לכם ומזלזל בעינכם, תפסלו על זה?
כי אולי זה יכול לחסוך לי פגישות... פשוט לשאול את זה מראש.. |
|
אני חושב שאת יודעת את התשובה מראש - ההוא פשוט יוריד אותך.. אא"כ גם הוא חסר רגישות ולא תהיה לו בעיה לענות כל שניה לפון.. ואז בכלל תהיה לכם פגישה מוצלחת.. ותוכלו לשיר - אן דן דינו.. פעם הוא פעם את...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2013 21:06 |
|
| |
| נקודהלמחשב כתב: |  | זה רק אני המשונה פה שחושב שלא משנה ממה זה נובע, הפגישה מספיק חשובה שלא יהיה בכלל מקום לפון בזמן הזה..?! האם תהיה הסיבה שלא תהיה (למעט פיקוח נפש או לא יודע מה..) זה שבחור כל כך מכור לפון שלו שהוא לא מסוגל להתנתק ממנו שעה/שעה וחצי זה לא מלמד עליו משהו..?! (הכוונה גם לבחורה)
ובלי קשר ממה זה נובע, איפה השכל להבין שאם נמצאים בפגישה כל התעסקות אחרת.. שכל שימת לב מלבד הצד השני רק הורסת...?!
נשגב מבינתי..
ומי שאיתי - שיצביע! ומי שלא - עדיף שלא יצביע.. :) |
|
הצבעתי. היה צפוי :)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2013 23:06 |
|
| |
| Lorein כתב: |  | | זה רק אני המשונה פה שחושב שלא משנה ממה זה נובע, הפגישה מספיק חשובה שלא יהיה בכלל מקום לפון בזמן הזה..?!האם תהיה הסיבה שלא תהיה (למעט פיקוח נפש או לא יודע מה..) זה שבחור כל כך מכור לפון שלו שהוא לא מסוגל להתנתק ממנו שעה/שעה וחצי זה לא מלמד עליו משהו..?! (הכוונה גם לבחורה)ובלי קשר ממה זה נובע, איפה השכל להבין שאם נמצאים בפגישה כל התעסקות אחרת.. שכל שימת לב מלבד הצד השני רק הורסת...?!נשגב מבינתי..ומי שאיתי - שיצביע!ומי שלא - עדיף שלא יצביע.. :)הצבעתי. היה צפוי :) |
|
אני מצביע, מילים כדורבנות.
|
|
|
|
|