בית פורומים שידוכי חרדים

טיפים לפגושים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/4/2013 11:20 לינק ישיר 

בס"ד

מסכימה עם כל מילה....אני לא רק מסכימה אני גם דורשת ממי שנפגש איתי שישים על שקט אם יש יותר מדי הפרעות...ואם הוא עושה בעיות אני שולחת אותו לעמוד בפינה(=

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2013 13:15 לינק ישיר 

התענינות:
כאחת שלא רואה בעיה בשימוש בפלאפון בפגישות(כמובן תלוי בנסיבות וכו, מס פגישה, לומר מראש וכו כוכו , לא משנה התנאים כרגע), אתם, שזה מפריע לכם ומזלזל בעינכם, תפסלו על זה?

כי אולי זה יכול לחסוך לי פגישות... פשוט לשאול את זה מראש..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2013 15:04 לינק ישיר 

בס"ד

זה היה מוריד לי 30%מהאדם...חסר עוד כמה חסרונות והוא לא יהיה המאושר שאשא אותו לגבר

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2013 16:53 לינק ישיר 

השקט_שנשאר כתב:
עוד מאמר אחד, אתה יכול לפתוח ספר:) 

הפעם אני מסכימה עם כל מילה..P=
לא ספר, אינצקלופדיה.
נקודה - 
ספר ציטוטים? http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?whichpage=1&topic_id=2930035&forum_id=17053

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2013 20:38 לינק ישיר 

אחת_חדשה כתב:
התענינות:
כאחת שלא רואה בעיה בשימוש בפלאפון בפגישות(כמובן תלוי בנסיבות וכו, מס פגישה, לומר מראש וכו כוכו , לא משנה התנאים כרגע), אתם, שזה מפריע לכם ומזלזל בעינכם, תפסלו על זה?

כי אולי זה יכול לחסוך לי פגישות... פשוט לשאול את זה מראש..

אני חושב שאת יודעת את התשובה מראש - ההוא פשוט יוריד אותך.. 
אא"כ גם הוא חסר רגישות ולא תהיה לו בעיה לענות כל שניה לפון.. 
ואז בכלל תהיה לכם פגישה מוצלחת.. ותוכלו לשיר - אן דן דינו.. פעם הוא פעם את... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2013 21:06 לינק ישיר 

נקודהלמחשב כתב:
זה רק אני המשונה פה שחושב שלא משנה ממה זה נובע, הפגישה מספיק חשובה שלא יהיה בכלל מקום לפון בזמן הזה..?!
האם תהיה הסיבה שלא תהיה (למעט פיקוח נפש או לא יודע מה..) זה שבחור כל כך מכור לפון שלו שהוא לא מסוגל להתנתק ממנו שעה/שעה וחצי זה לא מלמד עליו משהו..?! (הכוונה גם לבחורה)

ובלי קשר ממה זה נובע, איפה השכל להבין שאם נמצאים בפגישה כל התעסקות אחרת.. שכל שימת לב מלבד הצד השני רק הורסת...?!

נשגב מבינתי..

ומי שאיתי - שיצביע!
ומי שלא - עדיף שלא יצביע.. :)

הצבעתי. היה צפוי :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2013 23:06 לינק ישיר 

Lorein כתב:
זה רק אני המשונה פה שחושב שלא משנה ממה זה נובע, הפגישה מספיק חשובה שלא יהיה בכלל מקום לפון בזמן הזה..?!האם תהיה הסיבה שלא תהיה (למעט פיקוח נפש או לא יודע מה..) זה שבחור כל כך מכור לפון שלו שהוא לא מסוגל להתנתק ממנו שעה/שעה וחצי זה לא מלמד עליו משהו..?! (הכוונה גם לבחורה)ובלי קשר ממה זה נובע, איפה השכל להבין שאם נמצאים בפגישה כל התעסקות אחרת.. שכל שימת לב מלבד הצד השני רק הורסת...?!נשגב מבינתי..ומי שאיתי - שיצביע!ומי שלא - עדיף שלא יצביע.. :)הצבעתי. היה צפוי :)

אני מצביע, מילים כדורבנות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2013 01:26 לינק ישיר 

חבל שדברי הוצאו מהקשרם. ציינתי מפורשות שהכוונה הינה בבין לבין ולא במהלך הפגישה. ברור שגם בפגישות במקום עבודה שמים על ״שקט״ אז קל וחומר שבדייט. ציינתי רק שקורה לפעמים שחייבים לקבל שיחה מסויימת או מייל וכו וניתן לקבל זאת בהבנה רבה. אני אוריד בחור שדבר כזה יפריע לו בצורה שגובלת קצת בחולניות. כולה פגישה. כולנו בנ״א שיכולים לגלות קצת הבנה מעבר לריבוע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2013 11:27 לינק ישיר 

בס"ד
יש משו בדברייך...בכ"ז צריך להמעיט מהיציאה מהריבוע...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > טיפים לפגושים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.