בית פורומים יד בנימין

תגובה בתמונות לאלעד כהן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/4/2013 22:44 לינק ישיר 
תגובה בתמונות לאלעד כהן

לפעמים זה די מעייף לענות ולהגיב לאחד שלא מכיר את הנתונים ומישהו מכתיב לו תגובה.

א. מצ"ב נספח הביוב לתב"ע (אם יש לך סבלנות קרא בבקשה את שלושת העמודים) את העבודה ביצעה ממ"י מכספי הפיתוח ששלמתי ולא נראה לי שהם הכפילו את הנדרש.

ב. לא האשמתי אותך בנושא המט"ש, טענתי שהמט"ש לא עומד בעומסים שלשמם יועד וברור שכשמכפילים את גדרה ומשלישים את יד בנימין ומוסיפים את הרפת של יסודות, אז אנחנו נחנקים וההפקרות היא של משרד הפנים (לא העכבר גנב אלא החור).

ג. עד כמה שזכור לי מעולם לא נתתי נתוני דונמים של בית הספר לקולנוע מיתר, טענתי שהמועצה בהצבעת שלום מעודד נתנה לישיבה 550 אלף ש"ח על חשבוני כדי להקים בית ספר לקולנוע פרטי של הישיבה (מצ"ב ההחלטה וההתכתבויות שלי עם עקב רוט מזכיר המועצה ועם אלי ראש המועצה.
אין ביד בנימין שום בית ספר למדעים והשלט הוא שלט מימי סלח שבתי, בית הספר הוא בית ספר לקולנוע שנבנה על שטחי הציבור של התושבים ועל חשבונם, מצ"ב תמונת התוכנית להיתר הבניה ושם מסומנים, חדרי עריכה, חדרי הקרנה כיתות משחק וכו'.

ד.

עפ"י

ד. במועצות האזוריות צריך להיות "תושב קבע" יש לי ויכוח עם משרד הפנים מה ההגדרה של תושב קבע, אני טוען שההגדרה היא אזרח רגיל שמחליט על דעת עצמו איפה הוא יגור ולא תלמיד ישיבה שהנהלת המוסד יכולה להחליט להעיף אותו ומשרד הפנים טוען שמספיק שהתושב משלם ארנונה וילידיו לומדים במקום, הנושא יוכרע ככל הנראה בבג"צ או לפני הבחירות או לאחריהם.

ה. יש לי ויכוח עם משרד הפנים על הזיוף בתב"ע 256/7 בהוספת 120 הדירות למוסד החינוכי, בכל אופן הקראווילות אמורים להתפרק מכאן, כך עפ"י החוק וכך עפ"י ההסכמה איתי בעת"מ 2097/05 מצ"ב תמונות הזיוף מ 30 יח"ד לסגל העובדים של עד 120 מ"ר ל 120 יח"ד ל"אברכים בלבד" וככל הנראה גם נושא זה יוכרע בבג"צ.

התב"ע הראשונה בר 256 30 דירות של 120 מ"ר

התב"ע המזוייפת בר 256/7 שמטרתה המוצהרת עזרה למגורי גוש קטיף עם 120 דירות לאברכים בלבד

מקווה שהתמונות ברורות

תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 21/04/2013 22:47:17

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2013 06:57 לינק ישיר 
גידול שנתי 3%

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2013 09:18 לינק ישיר 

משה''פ רמלה - מליאה - דיון בתוכנית בר-256-7 15-5-06

(תומלל ע"י איציק בלוי מהקלטת הישיבה)

משתתפי הישיבה

1. שוקי אמרני - יו"ר
2. עופרה ליבנה - מתכננת המחוז
3. טל דבורסקי - בן ארי - נציגת שר הביטחון
4. בני חיים - נציג שר השיכון
5. אורית נבון - נציגת שר התחבורה
6. אתי בורלא - נציגת שר הבריאות
7. ורד אדרי - נציגת השר לאיכות הסביבה
8. דוד אמגדי - נציג ממ"י
9. נטע פיינשטיין - נציגת שר החקלאות
10. מוטי צלג'י - ראש המועצה האזורית דרום השרון
11. משה פרלמוטר - נציג הגופים הירוקים
12. רפי דנקנר - נציג האדריכלים

מוזמנים:
1. אדריכל אבי חינקיס
2. אנה קוגן - מהנדסת הועדה המקומית שורקות
3. אלי אוסקוזידו - ראש המועצה האזורית נחל שורק

תמליל הקצאה + 120 יח"ד

1:30 עדית: עוד דבר אחד שהתוכנית הזו מבקשת לעשות היא להקצות שטח לישיבת גני טל... ישיבת תורת חיים של הרב טל.

1:55 עדית: מבוקשות פה עוד 120 במקור היה אפשר להקים כאן 30 יח"ד

אסקזידו: לא

עדית: מה לא ?

אסקזידו: .....

עדית: אה, אז יש לי שמבוקשות 120

אסקזידו: לא, אתמול לא היה אפשר להשיג אותך בטלפון, וגם ... והוא לא אצלך, ולא כאן בטלפונים בכלל, ועכשיו בבוקר סיכמנו עם עופר ועם תמר כפיר ושלחנו גם באימייל וגם בפקס את התקנון המתוקן, אז אני יציג אותו וזה יהיה יותר פשוט.

אסקזידו: (משתלט על הדיון) טוב, ... מועצה אזורית נחל שורק קלטה כ 2000 נפש 300 משפחות מגוש קטיף........

8:20 אסקזידו: בכל השטח המופיע חום לבן שאותו קיבל הרב טל ממדינת ישראל, אנחנו מבקשים בניה לתלמידים לאברכים במסגרת המועצה כמו שדיברנו, ללא תוספת יח"ד...

מה זה אברכים ?, אברך זה לעולם מישהו נשוי (אז זה בעצם משפחה), הם נשארים במקום כ 6 שנים והיח"ד שייכים לישיבה כשהם עוזבים.

31:25 סיכום אסקזידו: אם לא היה פינוי גוש קטיף לא היינו מגיעים עם התוכנית לכאן ולא היינו עושים שום שינוי, נזכור שזה אנשים שנמצאים בקרוונים שהוצבו בגוש קטיף בשנות ה 90 ושיפצו אותם ברמה ירודה ביותר, אנשים שבמקום בית של 200 גרים כיום בבית של 60 מטר, כל יום שהם נמצאים בקראוונים זה סבל אחד גדול וכמה שיותר מהר נעשה להם את הבית זה יהיה יותר טוב.

הועדה נכנסת לקבלת החלטות פנימיות, עדית מסכמת, (לאחר שאסקזידו הצליח להסיט את הדיון מ 120 היח"ד ולא דנו בו לכל אורך הישיבה)

33:00 עדית: התוכנית מוסיפה עוד 30 יח"ד ל 500 המאושרות עפ"י בר 256, ועוד 90 יח"ד המיועדות לתלמידי ישיבת הרב טל בסוגריים ס"ה 120 יח"ד עבור תלמידי הישיבה....

33:30 עדית: הועדה מחליטה, 1. גודל המגרש 2 יח"ד לדונם 2. לא מאשרת הרחבת אזור התעשייה.... יחידות המגורים המיועדות לתלמידי הישיבה יוגדרו יחידות לתלמידי המוסד בלבד, הפיכתם ליח"ד תהווה סטייה ניכרת.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > יד בנימין > תגובה בתמונות לאלעד כהן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext