|
|
| נשלח ב-28/5/2013 21:03 |
|
| |
בכל נקודה שאתה נמצא בה - נראה שזה הכי נורא... אבל בכנות, קשה למדוד, בטח מאחד לשני. כל אחד מרגיש על עצמו, וזה משתנה אדם לאדם...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2013 21:47 |
|
| |
לא דומה יום ליום ואפילו באותו אדם, כמו שאמר מישהו כמה סוגי טעמים של טצ'ולנט יש, כמספר הבתים בישראל כפול מספר השבתות שהכינו טצ'ולנט.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2013 07:15 |
|
| |
| Lorein כתב: |  | כשאין הצעות זה לא נעים, ההרגשה נעה בין "איך זה שלא מוצאים מישהו שיכול להתאים לי" לבין "לא חושבים עלי". כשההצעות לא מתאימות זה תלוי בגישה שאיתה הולכים לפגישה. אם לחוצים למצוא את מי שמתאים, אז כשלא מתאים מרגישים בזבוז זמן, טרטור וכו'.. ואם הולכים בגישה של: אם זה לא מתאים, יש לי הזדמנות להכיר עוד סגנון של מישהו- ההרגשה היא אחרת לגמרי. |
|
אני שמח לבשר לך כי הצלחת לרדת לסוף דעתי ... כייף לדעת שמישהו חושב כמוני
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2013 11:17 |
|
| |
| נוח_לבריות כתב: |  | כשאין הצעות זה לא נעים, ההרגשה נעה בין "איך זה שלא מוצאים מישהו שיכול להתאים לי" לבין "לא חושבים עלי". כשההצעות לא מתאימות זה תלוי בגישה שאיתה הולכים לפגישה. אם לחוצים למצוא את מי שמתאים, אז כשלא מתאים מרגישים בזבוז זמן, טרטור וכו'.. ואם הולכים בגישה של: אם זה לא מתאים, יש לי הזדמנות להכיר עוד סגנון של מישהו- ההרגשה היא אחרת לגמרי.
אני שמח לבשר לך כי הצלחת לרדת לסוף דעתי ... כייף לדעת שמישהו חושב כמוני |
| מה שנקרא, צרת רבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2013 14:07 |
|
| |
| נוח_לבריות כתב: |  | כשאין הצעות זה לא נעים, ההרגשה נעה בין "איך זה שלא מוצאים מישהו שיכול להתאים לי" לבין "לא חושבים עלי". כשההצעות לא מתאימות זה תלוי בגישה שאיתה הולכים לפגישה. אם לחוצים למצוא את מי שמתאים, אז כשלא מתאים מרגישים בזבוז זמן, טרטור וכו'.. ואם הולכים בגישה של: אם זה לא מתאים, יש לי הזדמנות להכיר עוד סגנון של מישהו- ההרגשה היא אחרת לגמרי.
אני שמח לבשר לך כי הצלחת לרדת לסוף דעתי ... כייף לדעת שמישהו חושב כמוני |
|
וגם לאמצע דעתי....
|
|
|
|
|