בית פורומים שידוכי חרדים

הבחור גרם לאבא שלי אי נעימות...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/6/2013 13:04 לינק ישיר 

אני אסכם את דברייך ואם לא הבנתי נכון את כוונתך את מוזמנת לתקן אותי. 

א. מפריע לך ההשפלה/הבגידה/הפגיעה שאביך עבר בגללו. 
ב. אחרי שהוא נכשל בעניין של נאמנות את מתבלטת לגבי אישיותו של הבחור. 

לגבי א -  שוב, אני מאד מבין את ההרגשה שלך, וצר לי גם שהבנת מדברי שאני הקצנתי את סריטתך, כי ממש לא זו הייתה כוונתי אלא השתמשתי בביטוי שלך. והשתמשתי בו משום שאם אבא שלך עצמו המשיך הלאה, אם אבא שלך עצמו כבר מחל לו בלב שלם, אז למה את צריכה להיות זאת שלא מוחלת?! למה את זו שצריכה להיפגע יותר ממה שאבא שלך נפגע?!  לכן בעייני אף שאני ממש מבין את ההרגשה שלך, ואין ספק שקשה לבת (שכנראה מאד קשורה לאבא שלה..) לראות את אביה נפגע.. אבל לראות לא ראית. לחוות לא חווית. אלא רק שמעת... (ועוד שמעת רק צד אחד..) אז נו באמת.. נראה לך שיש בכך איזה דרך נכונה בעניין?!

לגבי ב - זה באמת נושא שצריך לדון עליו בכובד ראש. אבל א. אם אבא שלך סומך עליו (עובדה שהוא נותן את הבת שלו..) אז למה שאת לא תסמכי עליו?! ב. אל תדוני את האדם עד שלא תגידי למקומו.. אז אחרי שתשמעי צד שני תוכלי יותר לקבל אינדקציה אם הסיפור שהיה מהווה הוכחה על כך או שלא.. ג. גם אם באמת הייתה פה נפילה אמתית.. זה עוד לא מספיק הוכחה שזה באמת מהותו של הבחור.. בפרט שעברה שנה מאז.. 

בכל מקרה, הנסתר רב על הגלוי כך שקשה להביע דעה מדויקת בעניין. אבל עכ"פ תתחילי מזה שאת חייבת לחלק בין הרגש האישי שלך, לבין המציאות והדרך הנכונה להתמודד. 

נ.ב : הודעתי הקודמת ממש לא נכתבה מציניות, אלא בחדות כדי להבהיר את העניין היטב. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2013 15:37 לינק ישיר 

נקודהלמחשב כתב:

לגבי א -  שוב, אני מאד מבין את ההרגשה שלך, וצר לי גם שהבנת מדברי שאני הקצנתי את סריטתך, כי ממש לא זו הייתה כוונתי אלא השתמשתי בביטוי שלך. והשתמשתי בו משום שאם אבא שלך עצמו המשיך הלאה, אם אבא שלך עצמו כבר מחל לו בלב שלם, אז למה את צריכה להיות זאת שלא מוחלת?! למה את זו שצריכה להיפגע יותר ממה שאבא שלך נפגע?!  לכן בעייני אף שאני ממש מבין את ההרגשה שלך, ואין ספק שקשה לבת (שכנראה מאד קשורה לאבא שלה..) לראות את אביה נפגע.. אבל לראות לא ראית. לחוות לא חווית. אלא רק שמעת... (ועוד שמעת רק צד אחד..) אז נו באמת.. נראה לך שיש בכך איזה דרך נכונה בעניין?!

לגבי ב - זה באמת נושא שצריך לדון עליו בכובד ראש. אבל א. אם אבא שלך סומך עליו (עובדה שהוא נותן את הבת שלו..) אז למה שאת לא תסמכי עליו?! ב. אל תדוני את האדם עד שלא תגידי למקומו.. אז אחרי שתשמעי צד שני תוכלי יותר לקבל אינדקציה אם הסיפור שהיה מהווה הוכחה על כך או שלא.. ג. גם אם באמת הייתה פה נפילה אמתית.. זה עוד לא מספיק הוכחה שזה באמת מהותו של הבחור.. בפרט שעברה שנה מאז.. 

בכל מקרה, הנסתר רב על הגלוי כך שקשה להביע דעה מדויקת בעניין. אבל עכ"פ תתחילי מזה שאת חייבת לחלק בין הרגש האישי שלך, לבין המציאות והדרך הנכונה להתמודד. 

אכן ירדת לסוף דעתי....וקבלתי את עצתך ואת פירושך לנושא ואודה לך על זה מאד...
ו...מקווה שהזמן יעשה את שלו ואשנה את דעתי עליו..כי ..הזמן הוא התרופה הטובה ביותר...

נ.ב...לא א ת ה זה שרשמת תשובה בציניות..זאת א נ י שרשמתי...כי אני מסכימה אתך בכל מילה בהקשר הפגיעה...
כי כולנו פוגעים ומבקשים סליחה...אבל בכז ממשיכים לפגוע....

שאפו על העזרה...באמת עזרת....טאנקס!

אל תיתן למי שאתה...להפריע למה שאתה יכול ליהיות..!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/6/2013 00:24 לינק ישיר 

למה את חושבת שהזמן פה בכלל יכול לרפא..?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2013 02:23 לינק ישיר 

נקודהלמחשב כתב:

ניתוח מיותר, זה עניין של עניין של רגש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2013 15:37 לינק ישיר 

נקודהלמחשב כתב:

לא לרפא...אבל אולי להשכיח....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/6/2013 13:37 לינק ישיר 

jija כתב:

לא לרפא...אבל אולי להשכיח....

הזמן לא יכול להשכיח דבר שכזה.. 
אז פשוט חבל על הלב שלך....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הבחור גרם לאבא שלי אי נעימות...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.