בית פורומים שידוכי חרדים

הזמן עובר ובע"ה עוד מעט נחגוג שנה ראשונה...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/6/2013 07:57 לינק ישיר 

ובכן- אני עובדת אבל רק כמה שעות בשבוע- מסיבות אישיות.
ואת הכסף הזה אנחנו באמת חוסכים...(יותר נכון מנסים לחסוך).

אני בעיקר רציתי לדעת מה אנשים פה חושבים.... ומה נראה לכם שתעשו אחרי החתונה...
באופן טבעי אצלינו בבית אני עושה את הדברים הרגילים וכמובן שהוא עוזר לי- אני לא חושבת שאני לא שווה לו חלילה- ההיפך הוא הנכון- הוא כל הזמן מעריך את מה שאני עושה- למרות שזה נראה לי טבעי (וכי כי אני קונטרול פריק שלא יכולה שמישהו אחר ינקה לה את הבית- כאילו סריוסלי- עד שאני מסבירה לו איך לנקות אני כבר יכולה לעשות את זה בעצמי חח)
אבל הפחד העיקרי שלי זה שאני אתנוון ואני אתרגל שהכל בא לי "בקלות".... כי מאוד קל לי לעשות את זה...
וכמובן שאם אני ממש ארצה הוא יתן לי גם להרוג את הגו'קים חח

אגב קטנה- את בהחלט מוזמנת להלוויה חחח
רק שאצלנו אין ג'וקים ברוך ה'... אבל כן יש כאלה:
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A6%D7%A0%D7%93%D7%9C

לא לבעלי קיבה רגישה (:

BTW- הכותרת המקורית לא היתה כ"כ צ'יזית :/

תוקן על ידי Fake_smile ב- 13/06/2013 07:59:27

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2013 12:33 לינק ישיר 

אם את הכל הוא יודע, אז מה באמת תגובתו על כל החשש הזה שלך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2013 14:59 לינק ישיר 

אז אני חושבת שמה שאת עושה זה יפה מאוד. את עובדת. ואל תשכחי שיש לך גם משרה בבית.. :)
לדעתי את יכולה להיות גאה בעצמך על מה שאת עושה, וזה שנשאר לך זמן לעצמך, לנוח וכו' - תסתכלי על זה בתור זמן שבו את מכינה לבעלך אשה שמחה, רגועה ומאושרת :) לדעתי זה אחד התפקידים היותר חשובים.

ואם רצית שנשתף מה אנחנו היינו רוצים לעשות אחרי החתונה, אני אישית הייתי מעדיפה לעבוד מעט שעות יחסית, ושיהיה לי מספיק זמן לבית וכו'.. מה שיקרה בפועל ימים יגידו..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הזמן עובר ובע"ה עוד מעט נחגוג שנה ראשונה...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.