| נשלח ב-16/6/2013 23:15 |
|
| |
הצעה טרום שידוכים
מחבר שלי.
בחור שעוד לא יוצא לשידוכים,וגם דיי צעיר, קיבלתי הצעה לשידוך על בחורה שאני נורא רוצה, השאלה האם כדאי להתחיל להכנס לתחום בשביל זה, אע"פ שיכול מאוד להיות שהשידוך לא ילך, וגם אם כן, הרי סוף סוף לא תכננתי לצאת בכלל בשנה הקרובה.
או שאולי חבל לפספס את ההזדמנות הזאת כי זו באמת בחורה צדיקה, בת של רב ונראת מאוד טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2013 23:16 |
|
| |
מי שיכול להגיב היום אני אשמח כי מחר אני חוזר לישיבה ואז אני כבר לא כ"כ נגיש לאינטרנט( גם בבית אין לי)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2013 23:25 |
|
| |
תברר, תיפגש ותראה.
בן כמה אתה שאתה לא רוצה להיפגש?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2013 23:27 |
|
| |
18...
רציתי לפחות עוד שנה שנתיים.
אבל מצד שני בעוד שנתיים זה כמעט בטוח לא יהא אקטואלי (אני מקווה בשבילה עכ"פ.)
תוקן על ידי One_OfThem ב- 16/06/2013 23:28:13
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2013 23:56 |
|
| |
18 לחופה =)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2013 00:06 |
|
| |
וברצינות -אני עונה על סמך שאני לא יודעת מה המגזר שאתה משתייך, אני חשבת שגם אם אתה בחור בוגר עדיין אתה קטן ומאוד, רק מהבחינה של לקחת אחריות ועול בגיל צעיר כ"כ זה מספיק בשביל לחזור לישיבה ולהמשיך ללמוד. ובע"ה אם העלמה שלך היא תחכה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2013 00:09 |
|
| |
האמת שזה קורה להרבה, עליך לעשות את ההחלטה שלא תתחרט עליה בעוד זמן מסוים. אם הסיבה להתלבטות שלך היא רק בגלל שלא תכננת לצאת כזה מוקדם אז תחשוב אם זו הסיבה היחידה באמת ואם רק בגללה אתה עלול לפספס את זה.
בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2013 10:43 |
|
| |
מה יקרה אם תתחתן ??
מי קבע את המוסכמה הזאת שאתה לא רשאי להתחתן עדיין ?? ... אם אתה בוגר אז אתה רשאי לצאת לשידוכים /לשידוך הזה בלבד. מצד שני, תחשוב האם מתאים לך בחורה צדיקה ? ... ומה הקטע הזה שהיא בת של רב ? זה בהכרח אומר משו לטובה ? ... מצד שלישי - אם ראית אותה והתלהבת יש כן שיקול חשוב לגשת לעניין כדי שלא תרגיש מבואס כל החיים, אבל תחשוב על הענין /תברר עליה, האם היא באמת בעלת מידות טובות ולב טוב או עם האף למעלה.. והאם יש פה מה להתלהב, ועד כמה חשוב לך שתהיה יפה כל כך ואם יש בה יופי מיוחד שתמיד חפשת. שוב, בעיקרון אין פה מה להסס מלגשת להצעה -במקרה ואתה בוגר ומרגיש מוכן, ותמיד תוכל להגיד שאתה לא שומע שידוכים עדיין, אלא שהשדכן הציע אותך מיוזמתו החופשית, וההורים שלך כל כך רצו, וזה היה הצעה מיוחדת אז יצאת איתה.. בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2013 11:08 |
|
| |
זה מאוד קשה להחליט, בלי קשר למוסכמות או לא, גם לי היו מספר הצעות לפני שניהייתי בת 18, וידעתי גם מי המוצעים, וזה היהקשה בטירוף להחליט לצאת או לא , תחשוב זה ההחלטה של החים שלך, לאחר שעות מחשבה רבות ועוד התיעצויות עם אנשים שעזרו לי הגעתי למסקנה שבכל תקופה בחיים יש לנו תפקיד ועלינו למלא אותו בצורה המושלמת ביותר ששיך, כלומר כעת עתה בישיבה, ולא מקובל בגילך להתחתן אז תפקידך כעת הוא להיות בישיבה ולהיות תלמיד, עוד שנה /שנתיים או מתי שלא יהיה תגיע לפרק האיש המקדש, בגיל ובזמן המתאים,ואז תעבור לפרק הזה, אם באמת תעשה כך תרוויח 2דברים לפחות, 1. תחיה את החיים על פי מהלכם, אינלך מה למהר , לרדוף אחרי מה שעוד לא הגיע זמנו, 2. תוכל אחרי זה להיות שלם עםעצמך שחיית בצורה הנכונה ומילאת את תפקידך בנאמנות, כלומר לא רצת מהישבה לנישואין, אלא היית בישיבה את הפרק הזמן המקובל, ואחרי זה בבוא העת עברת שלב ולא בהרגשה של דילוג שלבים, כי אלו דברים שאתה עלול להתחרט על כך שדילגת אותם או לא מיצית אותם מספיק בכל מקרה בהצלוחעס נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2013 15:24 |
|
| |
ברור שללכת על זה!
|
|
|
|