| נשלח ב-3/7/2013 12:48 |
|
| |
אני מצדיעה להקב"ה!!!
בס"ד
ידוע העניין שמשתמה מלאכת בריאת העולם, הקב"ה יושב ומזווג זיווגים. פעולה זו נמשכת כבר יותר מ- 5,500 שנה.
אני ממש מצדיעה להקב"ה על זה שיש לו כוח לסבול את הג'וקים שיש לכל בחור ואת העקרונות שיש לכל בחורה.
לסבול, ועל פיהם לשדך הזוגות.
כל הכבוד לך הקב"ה. אני מזמן הייתי מתייאשת..............
מה גם שאתה לא דורש על זה תשלום. באמת כבוד גדול!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2013 12:51 |
|
| |
בס"ד אהבתי איזה חמודה.........
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2013 12:52 |
|
| |
ועל עצם זה שאת חיה ויש לך אוכל שמגיע לצלחת ומכיל את כל אבות המזון שאת צריכה ואין לך ב"ה שום חולי ושום בעיה גופנית ואת מסודרת בעבודה, על כל זה לא צריך להצדיע?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2013 13:33 |
|
| |
אמת. על כל הדברים שהזכרת אני כמובן מודה לה', אבל בוחרת לעשות את זה בצורה יחידנית ולא בפומבי כמו כאן.
עכשיו תשאל למה?
כי כל הדברים שהזכרת לעיל לא קשורים לשידוכים. והיה, אם אעז לפתוח אשכול כזה- הוא ימחק מיד ע"י אסיק.
לא חבל להתאמץ לחינם??
תוקן על ידי טיע ב- 03/07/2013 13:34:34
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2013 13:57 |
|
| |
אהבתי לגמרי, אכן סבלנות פלאית...וזה שחיכה לי עד ימים אלה.... מי יודע אם הייתי מתחתנת בשנות העשרים שלי אם בכלל הייתי זוכה לחזור בתשובה, ב"ה שהייתי עקשנית ובררנית גם אז! אחרי כל דייט ודייט אני רואה את ההשגחה, אז אני מצטרפת אלייך להודאה :)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2013 14:08 |
|
| |
הקב"ה שלח אותי להודות לך על ההצדעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2013 22:24 |
|
| |
| מנחמחיים כתב: |  | | הקב"ה שלח אותי להודות לך על ההצדעה. |
|
25% מהגברים חשים סגני אלוקים.
הסטטיסטיקה עוד לא יצאה לאור אבל עוד תצא..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2013 00:05 |
|
| |
ו75% האחרים חשים אלוקים. הסטטיסטיקה עוד לא יצאה לאור אבל עוד תצא.. :)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2013 16:46 |
|
| |
שטויעס גנבת לי את ההודעה ( יש לך כנראה חשיבה בריאה )
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2013 17:00 |
|
| |
טיע יקרה !!! הפריע לי שכתבת שיש להקב"ה כוח לסבול ואני אסביר כל הג'וקים שיש לבחורות בראש, מי הרי הכניס אותם לראש אם לא אלוקים ??? ה' נותן לנו גוק דווקא בשביל שזה יקדם אותנו למטרה , יסנן לך את מי שלא צריך ........ לכן .....
נק' שניה כתוב שהקב"ה יושב ומזווג זיווגים מבריאת בעולם יכול להיות שאני טועה אבל נראה לי בגלל שמזווגים לאדם לפי מעשיו, ולכן יש אנשים שכנראה מחליפים לעצמם כל יום זיווג .....לכן כנראה ה' עסוק כ"כ ....
ועוד נק' אחרונה שמעתי איפה שהוא, מתי שהוא ......בשם רב אחד שאומר שאיך יש לנו את החוצפה לבוא ולבקש בתפילת שמונה עשרה על דברים גשמיים וכן בתפילות של ימים נוראים וכד' ?? הרי שבן אדם חושב הוא מגיע לעומק הוא יודע שבעצם לא מגיע לו כלום , כי הכל תלוי בהקב"ה. אז הרב ענה ואמר שבן אדם צריך לכוןן כל דבר לרוחניות, אני אוכל שיהיה לי כוח לעבוד את הקב"ה ווכן לבקש מהקב"ה אני רוצה חתן כי אני רוצה להיות שותפה לחיי תורה שזה דבר רוחני... וכתוב איפה שהוא שכל מה שמבקשים ברוחניות מקבלים!!!!!!!!! אין הנחות ותנאים !!!!!!!! סליחה שלא הבאתי מקורות למרות שעכשיו אני נזכרת מי הרב הוא מהבית ספר שלי ואם אני אכתוב את השם יעלו עליי פה ....... מקווה שהבנת את הרעיון ...... :) ואני מחכה לרגע שתפתחי אשכול ויהיה כתוב בו: היה שווה לחכות אחרי כל ה ........... בלה בלה בלה שעברתי ....
וואווטבר את עושה לי חשק לחפש לך חתן ........ :)
תוקן על ידי rikim ב- 05/07/2013 16:59:45
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2013 13:24 |
|
| |
| שטויעס כתב: |  | ו75% האחרים חשים אלוקים. הסטטיסטיקה עוד לא יצאה לאור אבל עוד תצא.. :)
|
| האמת תצא לאור אלוקים יש רק אחד נחשו מי......
|
|
|
|
|