|
|
| נשלח ב-22/7/2013 13:13 |
|
| |
| bm308 כתב: |  | שיואו, היה לי קשה לקרוא את האשכול הזה, אבל זה החיים, דבר ראשון היתה לי פגישה כזו שהבחור ממש נלהב ומאוד רוצה להמשיך אבל לי הוא לא מתאים ואני גם חושבת עליו ש"איך הוא חושב מהמבט שלו להמשיך? הוא לא שם לב שהוא לא מתאים לי?!" אבל אני לא אצליח בחיים להיכנס לזה, לכן לא מנסה, אבל אתה באת וכתב את זה ממש!!! אז יש לי שאלה, אם היא לא הסכימה אפילו להיפגש, איך אתה יודע איך היא נראית ושהיא מושלמת?? או שנפגשת כבר פעם אחת והיא לא מסכימה לפעם שניה.... דבר שני: האם זה פעם ראשונה שסרבו לך? |
|
אני יודע, מכל מיני מצבים מסויימים. לא משנה כל כך.. אבל אני יודע. לא נפגשנו. שסירבו להיפגש, כן.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2013 13:22 |
|
| |
אתה נשמע מאוהב קשות, לכן כל תשובה רציונלית לא תספק אותך אבל אין לי גם תשובה אמוציונלית עבורך רק אאחל שאם היא לא שלך שהיא תתארס הכי מהר...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2013 13:46 |
|
| |
אוקיי, הבנתי, אני מנסה לענות לך ולהראות לך איך זה מרגיש מהצד השני, כי זה ממש מה שקרה לי גם,,, הסירוב לא תמיד מגיעה מצד הבחורה- לפעמים מההורים שלה. ההצעה לפעמים נופלת בגלל מי שהציע. בחורה לא אוהבת שמשכנעים יכול להיות שזה מה שעושים למענך וזה לא מה שצריך לעשות. יכול להיות שבאמת היא לא חושבת שאתה הנסיך שלה,,,ואפילו אם תיפגשו היא יודעת שזה יהיה מיותר, בכולופן אנחנו לא כאלה רעות שנוציא את הבחור סתם כדי לתת לו להנות באמת רק בשביל המראה ואח"כ ברור לנו שלא נרצה אותו.
אני יודעת שברגע שתדע שעשית את מה שיכולת, ופעלת בצורה הנכונה וקיבלת תוצאה מסויימת אתה תהיה שלם איתה. לכן תחשוב לפני שאתה עושה משו,, שלא תצטער אח"כ.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2013 14:10 |
|
| |
ומה זו הצורה הנכונה שאהיה שלם איתה אח"כ? לגבי ההורים שלה, אמא שלה הציעה את זה בעבר.... ואחרי זה גילתה שביתה בכלל לא רוצה...
ותודה רבה...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2013 15:13 |
|
| |
אמממ מהי הצורה הנכונה שתהיה שלם איתה אח"כ?- כל בנ"א לפני שהוא עושה מעשה שיכול להשפיע עליו ובמקרה שלך " להיפגש עם המאוהבת החד צדדית" הוא צריך לחשוב על האפשרויות שהוא יכול לעשות בשביל להשיג את מה שהוא רוצה. אז אתה צריך קודם כל לדעת למה היא לא מעוניינת בפגישה? האם מי שאתה חושב שמתאים לה זה נראה לך כזה ברור גם לה? ואולי אתה יודע מה מציק לה ואתה חושב שרק בפגישה היא תוכל להבין אחרת? קודם הייתי ממליצה לך לראות (באמת!) את רמת ההתאמה שלך לגביה חוץ ממראה חיצוני!!! לפעמים זה נראה מראה חיצוני קומפלט ובאופי זה ממש לא. יכול להיות שאתה מנסה להתעלם ממשו שהיא לא. בקיצור אחרי שאתה מוצא את עצמך מולה אז תעשה כפי שעולה על דעתך ותפעל בשביל הצלחת הפגישה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2013 15:28 |
|
| |
התשובה לכל השאלות של כל החברי הפורום פה היא אחת.
להבין ולדעת("דעת" הינה הפנמת הדברים מן ידיעה גרידא, אל הלב הרגשות והפעולות) שהקב"ה פועל -הכל- ומכלכל -הכל-. וזהו. מי שיעבוד על השורש הזה, יראה את כל חיו באור אחר.
היא לא יוצאת איתך, כי היא לא בשבילך וזה לטוב לך ולה ע"פ המצב הנוכחי. אין הכי נמי יכול להיות שאם אחד מכם סתם לדוגמא היה מתחזק יותר, אז זה כן היה מתאים. אבל כרגע אם הקב"ה לא נותן לזה לקרות, זה מכיוון שהוא
-יודע- שזה לא טוב שזה יקרה. וזהו.
אם יש לך תלונות / שאלות/ בקשות/ כל דבר אחר על המצב הנוכחי, יש רק כתובת אחת לזה, כי היא היחידה שבכוחה לפעול משהו.
כמו שזה נראה, אתה דיי דלוק עליה לכן אני מתאר לעצמי שכרגע לא כלכך יעניין אותך מה שכתבתי ומה שעובר לך בראש זה מה הוא נפל עליי וגם מה בכלל הקשר.
אבל אם לא היום, אז מתישהו תבין שזה הבסיס של חייו של יהודי, ושהיה טוב שהיית מפנים את זה שעה אחת קודם
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2013 15:35 |
|
| |
אתה צודק במליון אחוז, אין לי ולו צל של ספק בדבריך. רק שאני חושב... שלמרות שהגישה הזו היא נכונה ומומלצת, אבל לא צריך לתת לדברים לקרות מעליהם, יכול להיות שזה מן חיסרון קטן באמונה... לא יודע אולי.. אבל בסופו של דבר רואים בחוש, שלפעמים בן אדם משתדל ומנסה להשיג דברים מסויימים בחיים, הרבה פעמים גם קורה שמשיגים אותם.... ואילו היה מוותר מראש, ומשכנע את עצמו שאם עד כה לא נתנו לי מה שרציתי, אז כנראה שמשמיים לא רוצים, אז היה מפסיד את מה שהצליח להשיג... הבעיה היא שאנחנו לא יודעים אם השתדלנו מספיק, ועשינו כל שביכולתינו. כי יתכן מאד שלמרות שכרגע זה נראה שמשמיים מונעים בעדינו, יתכן ועם עוד קצת מאמץ נקבל את הדבר....
bm308, המראה שלה זה לא הדבר היחיד שמעניין אותי בה, אפילו לא העיקרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2013 15:46 |
|
| |
הרמח"ל כותב שהגדר הוא לתת לזה אופציה ובמקרה שלך, הצעת את הצמך, נתת אופציה והקב"ה לא הוציא אתזה לפועל.
ובמקרה הזה ספציפית אתה אפילו לא צריך לנסות שוב לאחר זמן, מכיוון שהיא יודעת שאתה מעוניין, ואם הקב"ה יחליט שתצאו, אז את ההשתדלות שלך כבר עשיתה.
שמע לי, אתה סתם תכניס את עצמך לסרטים לתקופה ארוכה, וכם לא תהיה מרוכז במה שאתה עושה בחיים וגם תפסול דברים אחרים. מנסיון שלי(בנושאים אחרים) ושל אחרים(בנושא הזה). פשוט תעבור הלאה.( וגם כאן אל תנסה לא לחשוב על זה. כי עצם החשיבה על לא לחשוב, היא חשיבה. אי אפשר לחשוב על כלום. פשוט כל פעם שזה צץ תחשוב על נושא אחר. [מקווה שהבהרתי את עצמי במשפט האחרון..])
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2013 06:15 |
|
| |
be careful what you wish for cuz you just might get it
|
|
|
|