בית פורומים שידוכי חרדים

כלהסטרפוביה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/7/2013 20:43 לינק ישיר 

נערך

תוקן על ידי ה_ספרדי ב- 28/07/2013 21:07:57

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/7/2013 21:06 לינק ישיר 

נערך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/7/2013 14:45 לינק ישיר 
איזה שטויות, כל התפילות מעומק הלב מתקבלות ??

רקומה_פרח כתב:

מ"מ נראה לי שהרבה יותר יעיל להתפלל לקב"ה מעומק הלב שיזמין לנו חתן/כלה הגונים בע"ה :)

נכון זה הפתרון היחידי!!
אגב,‏ יש חוקר פרטי דתי בשם מיכאל רוזן שפשוט מברר עבורך על הצד השני,‏ ויש לו שטינקרים בכל המיגזרים בציבור החרדי,‏ אני מתאר לעצמי שהוא מביא לך הקלטות על כל מה שאמרו עליה,‏/על המשפחה שלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2013 14:53 לינק ישיר 
אני חולק על דבריך

נקודהלמחשב כתב:
אישית אני חושב, שאין ספק שללכת לקחת חוקר פרטי בתור שיטה לברר על השני.. ברור שזה דבר לא יפה.. ויותר מזה, זה בעייני שיטה גרועה שמראה על חוסר של אמון בסיסי.. חוסר בטחון בשני ואף יותר מכך חדירה לצנעת הפרט..

אבל מעבר לנקודות האילו אני חושב שיש בכך חסרון לא פחות גרוע, משום - שקשר אמור להיות טהור. אישי.. בנוי על שותפות הדדית.. על היכולת להחליט מה לשתף ומה לא..  וכשבן אדם חופר על השני עד לפרטי פרטים, הוא הורס את כל המהות של קשר.. את כל התום והטוהר.. ובעיקר - הרבה דברים ש"מתגלים" הם לא באמת חסרונות שצריכים לעכב מהשידוך לקרות, ובצורה הזאת הוא הורס את היכולת להשתדך.. וזה מזכיר לי ששמעתי פעם הרצאה מאיזה גרפולוג גדול, והוא טען שם: שהוא בחיים לא קורה את הכתב של הילדים שלו, הוא רוצה לקבל אותם כמו שהם.. בלי להכיר אותם על כל שלל החסרונות שלהם...

ולעיקר - בתור יהודים מאמינים בני מאמינם אנחנו יודעים שהכל בידי שמיים.. והקב"ה עשה ועושה ויעשה לכל המעשים..!! נו אז באמת.. מי שחושב שבזה שהוא ילך בדרך לא ישרה ולא מקובלת.. בדרך שהיא מעבר להשתדלות המקובלת הוא יינצל מכל "המרעין בישין" הוא אינו אלא טועה! אם זה נגזר עליו לקבל בחורה עם כזה "תיק" אז הוא יקבל את זה גם אם הוא ישכור את מיטב החוקרים.. ואם זה לא מגיע לו, אז גם בלי שום חקירה הוא פשוט לא יקבל!! נו אז למה להתחכם עם הקב"ה...?!
עליו בדיוק נאמרו הפסוקים - יושב בשמיים ישחק.. ועצת השם היא תקום....

וכמובן, אין בדברים הללו הכללה או שפיטה של מקרה כזה או אחר.. 
אנשים לא לוקחים חוקר פרטי כי זה עולה יותר מדי כסף ‏‏*כמו שמבררים לעומק ולרוחב אז גם כן הגיוני לשכור חוקר פרטי,‏ להתחתן/להתגרש זה לא משחק ילדים.‏ ולא יזיק אם אדע שיש לה גרדת בגב ושהיא אוהבת שוקולד,‏ אין בזה שום פגיעה בתום ובטוהר, או התערבות במעשי בורא עולם ברוך הוא,‏ מחילה, כל הטיעונים שלך אין בהם ממש,‏ אלא מה ‏‏? אתה יכול להגיד שאין מקום לחשוש במקרה ובררת והגעת למידע אמין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2013 17:17 לינק ישיר 

רציף כתב:
מ"מ נראה לי שהרבה יותר יעיל להתפלל לקב"ה מעומק הלב שיזמין לנו חתן/כלה הגונים בע"ה :)נכון זה הפתרון היחידי!!אגב,‏ יש חוקר פרטי דתי בשם מיכאל רוזן שפשוט מברר עבורך על הצד השני,‏ ויש לו שטינקרים בכל המיגזרים בציבור החרדי,‏ אני מתאר לעצמי שהוא מביא לך הקלטות על כל מה שאמרו עליה,‏/על המשפחה שלה

כן, כל התפילות מתקבלות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2013 09:38 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:
סה"כ זה מראה שהצד השני רציני ורוצה לדעת לקראת מה הוא הולך...רק אנשים שיש להם מה להסתיר מלחיץ אותם חוקרים פרטיים. כמו הלובי של נוכלי צווארון לבן שעושים לובינג חזק נגד זיהוי ביומטרי בכל מיני טענות שונות ומשונות. בשורה התחתונה ברור שכזה זיהוי יפגע בעיקר בנוכלים וכאלה שמנסים להוציא כספים מהמדינה בכל מיני שיטות וקצבאות ואכמ"ל.

וחוצמזה יש שלבים בחקירות [לעומק או שטחי יותר] וכל פעולה שתרצה זה עוד כסף כמובן
המטרה זה לא להיכנס לעומק... זה אולי ,בוא נגיד, סוג של בירורים יותר אמיתיים ממה שהאחרים מספרים לך ומייפים לך את המציאות! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/8/2013 11:45 לינק ישיר 
מסתבר שכל התפילות מקבלות

One_OfThem כתב:
מ"מ נראה לי שהרבה יותר יעיל להתפלל לקב"ה מעומק הלב שיזמין לנו חתן/כלה הגונים בע"ה :)נכון זה הפתרון היחידי!!אגב,‏ יש חוקר פרטי דתי בשם מיכאל רוזן שפשוט מברר עבורך על הצד השני,‏ ויש לו שטינקרים בכל המיגזרים בציבור החרדי,‏ אני מתאר לעצמי שהוא מביא לך הקלטות על כל מה שאמרו עליה,‏/על המשפחה שלה
כן, כל התפילות מתקבלות.
שנאמר ‏"שומע תפילת כל פה‏"‏,‏ מצד שני יתכן שיש עיקובים בהגעת התפילה למחלקה הנכונה בשמיים,‏ שנאמר ‏‏"גם כי אזעק ואשווע סתם תפלתי‏"‏, לרוב תפילות לא נענות,‏ לרוב משאלות לא מתגשמות.‏ יש משאלות שנענות לאחר זמן ‏*בין ה‏"‏סגולות‏"‏ הכי טובות זו תפילה מעומק הלב,‏ מה גם שלעיתים תפילה מעומק הלב מפעילה אצלינו תאים יצירתיים במוח,‏ וישנה התחדשות

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > כלהסטרפוביה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.