|
|
| נשלח ב-20/8/2013 12:43 |
|
| |
| nkת_Nיו3nת כתב: |  | | השאלה כמה זמן זה "הזמן יעשה את שלו" חחחח שנתיים? עשר שנים? עשרים? |
|
שלש שנים גג.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2013 16:36 |
|
| |
| רציף כתב: |  | למה נראה לך שלהתרגל למשו כזה זה דבר של מה בכך?
אני פשוט התחברתי לאופי אבל זה מה שעוצר אותי, אז אני אנסה להתרגל??
זה לא פשוט לאמר זאת... כי זה משפיע גם משפיע.
ולגבי כל העסק הזה של הגירושין בגלל הסיבה הזו, לא הייתי אומרת שאין כזה דבר אבל אם מישהי יודעת שהיא הולכת על משו שילווה אותה למשך כל החיים והיא מסכימה לוותר על משו אחר, היא חייבת להיות שלמה עם זה!!!!!!!!
ואסור לזה להיות בראש סולם העדיפויות ולשים לזה את הדגש הכי חזק כי מתחתנים עם הבנ"א ולא עם היופי שלו, אבל זה אמצעי שכן צריך לשקול במידה מסוימת ברמת התשוקה אליו.....
בפגישה הבאה את פשוט מבחינה אם יש התקדמות או נסיגה, אם יש נסיגה את מורידה והרווחת פגישה עם איש מענין, אם יש התקדמות אז את מנסה להמשיך. אני יכול לספר לך שאני בתור גבר שבהחלט חשוב לו ורגיש לו מראה מסוים, אישה מרתקת ואישה שופעת טוב לב מושכת אותי גופנית,,, נראה לי שחשוב שתשני את הטרמינולוגיה, את לא בהכרח מחפשת יופי או דוגמן שידגמן לך חליפות בעיתון.. את מחפשת מישהו 'חמוד', מישהו שתירצי להתקרב אליו ולהנות מזה, ויש מרחק ניכר בין חמוד ליפה, יש אומרים ש'חמוד' זה יותר מושך מיוחד ומגניב כזה, זה מישו שמתאים לך ויש לו את זה, בחיוך, במבנה גוף, בשפתיים או באוזניים :) אם יש לו את זה אז זה עשוי להצליח, אם לא אז זה לא מתאים, ואין לך מה להפסיד מעוד פגישה, אלא א"כ תגיעי למסקנה ברורה שזה לא זה אז תורידי עכשיו, כמדומני שכדי להגיע למסקנה כזאת את חייבת להתיעץ עם משפחה וחברים, כי "אין אדם מוציא עצמו מבית האסורים", קשה לנו להתקדם ללא יעוץ חיצוני שמבהירה לנו דברים, וגם יש יסוד סביר להניח שאם תעשי עוד פגישה דברים ישתנו, הוא ואת יהיו יותר נינוחים וחמודים.. בהצלחה |
|
כמה אתה צודק(:
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2013 18:45 |
|
| |
| רציף כתב: |  | למה נראה לך שלהתרגל למשו כזה זה דבר של מה בכך? אני פשוט התחברתי לאופי אבל זה מה שעוצר אותי, אז אני אנסה להתרגל?? זה לא פשוט לאמר זאת... כי זה משפיע גם משפיע.
ולגבי כל העסק הזה של הגירושין בגלל הסיבה הזו, לא הייתי אומרת שאין כזה דבר אבל אם מישהי יודעת שהיא הולכת על משו שילווה אותה למשך כל החיים והיא מסכימה לוותר על משו אחר, היא חייבת להיות שלמה עם זה!!!!!!!!
ואסור לזה להיות בראש סולם העדיפויות ולשים לזה את הדגש הכי חזק כי מתחתנים עם הבנ"א ולא עם היופי שלו, אבל זה אמצעי שכן צריך לשקול במידה מסוימת ברמת התשוקה אליו..... בפגישה הבאה את פשוט מבחינה אם יש התקדמות או נסיגה, אם יש נסיגה את מורידה והרווחת פגישה עם איש מענין, אם יש התקדמות אז את מנסה להמשיך. אני יכול לספר לך שאני בתור גבר שבהחלט חשוב לו ורגיש לו מראה מסוים, אישה מרתקת ואישה שופעת טוב לב מושכת אותי גופנית,,, נראה לי שחשוב שתשני את הטרמינולוגיה, את לא בהכרח מחפשת יופי או דוגמן שידגמן לך חליפות בעיתון.. את מחפשת מישהו 'חמוד', מישהו שתירצי להתקרב אליו ולהנות מזה, ויש מרחק ניכר בין חמוד ליפה, יש אומרים ש'חמוד' זה יותר מושך מיוחד ומגניב כזה, זה מישו שמתאים לך ויש לו את זה, בחיוך, במבנה גוף, בשפתיים או באוזניים :) אם יש לו את זה אז זה עשוי להצליח, אם לא אז זה לא מתאים, ואין לך מה להפסיד מעוד פגישה, אלא א"כ תגיעי למסקנה ברורה שזה לא זה אז תורידי עכשיו, כמדומני שכדי להגיע למסקנה כזאת את חייבת להתיעץ עם משפחה וחברים, כי "אין אדם מוציא עצמו מבית האסורים", קשה לנו להתקדם ללא יעוץ חיצוני שמבהירה לנו דברים, וגם יש יסוד סביר להניח שאם תעשי עוד פגישה דברים ישתנו, הוא ואת יהיו יותר נינוחים וחמודים.. בהצלחה |
| איזה תגובה חמודה
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2013 11:38 |
|
| |
תשבי איתו לשיחה, ותעשו תיאום ציפיות "מפורט" לגבי כל מה שאתם מייחלים מהקשר, זה דבר ענק שתורם משמעותית לקשר
| nkת_Nיו3nת כתב: |  |
הוא לא ישתנה, כי באיזה שהוא מקום זה דבר שהוא מהותי לו. אבל היא תתרגל, הזמן עושה המון דברים נפלאים, ואחד מהם שהוא מרגיל אותנו למה שיש. השאלה כמה זמן זה "הזמן יעשה את שלו" חחחח שנתיים? עשר שנים? עשרים?
תוקן על ידי nkת_Nיו3nת ב- 20/08/2013 11:48:19
תוקן על ידי nkת_Nיו3nת ב- 20/08/2013 11:48:35
|
|
|
|
|
|
|