בית פורומים שידוכי חרדים

כלה כחמורה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/9/2013 12:15 לינק ישיר 

ה1_ויחידה כתב:
אמיתי!!

"
"אם לא תדעי לך היפה בנשים, צאי לך בעקבי
הצאן ורעי את גדיותיך"
אומר הרה"ג בן ציון מוצפי שליט"א: אם לא תדעי לך- כלומר אומרים לנשמה אם לא תלמדי תורה אפילו שאת היפה בנשים- כלומר אפילו שיש לך מעשים טובים ומצוות, אבל לא למדת תורה, צאי לך= מגרשים אותו מגן עדן. כי הבעל חייב בלימוד תורה.
ואומר הזוהר: לאישה יש לה מעלה יותר גדולה מהבעל בגן עדן.
...
בטח בה לב בעלה, בזה ששולחת את בעלה ללמוד תורה
"נשים שאננות שמענה בשמי, בנות בוטחות האזנה אמרתי" הקב"ה מבטיח לנשים גן עדן.
בוטחות- הגן עדן שלכן בטוח.
דוגמא: בעל הגיע מהעבודה בשעה 6 חיפש בי"כ לתפילה, לפני כן דיבר עם חבר, עישן, נכנס לשיעור קצת נרדם קצת למד, סה"כ למד רבע שעה.
הגיע הביתה ב11 בלילה, האישה יודעת, אני לא ראיתי אותו חמש שעות.
אומר הקב"ה: אל תדאגי, שכרך בגן עדן גדול יותר, על חמש שעות ולו רק על רבע שעה.
האשה שולחת את בעלה ללמוד תורה, לא כל הזמן מתלוננת – איפה אתה לא רואים אותך, מיד לתפילה ואז לכולל או לשיעורי תורה, ... הקב'ה מבטיח לנשים אלו גן עדן.
"

והפנטזיות ממשיכות..
אם זה מה שמוכרים להן, אין הרבה למה לצפות..

נשלח מהאנדרואיד שלי

האם אני שומעת מדבריך נימת זלזול??? 

עצוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2013 12:17 לינק ישיר 

שיגושיח כתב:
ומה עם בית ששטפו את המוח שהגברים הם שיא השלמות ושהנשים צריכות לשרת אותם כמה שיותר ולא להיפך? זה לא פתח לניצול? 

אתה כנראה מתבלבל בין בית מוסלמי לבית יהודי, כי אין בית יהודי בעולם שמלמד את האשה שגברים הם שיא השלימות. מה שכן, הם מלמדים שללמוד תורה זו שיא העשייה, ואכן אנו מאמינים שגבר שלומד תורה באמת אין דבר יותר נעלה מזה, וזכות היא לכל בחורה לקבל בעל כזה ולתמוך בו בכל יכולתה. כמובן, שיש גברים שמנצלים את זה, כמו שיש אנשים שמנצלים כל הסדר חברתי, אבל זה כבר נושא אחר.

ציטוט מאשכול מקביל. 
כל מילה בסלע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2013 14:08 לינק ישיר 

חסר מעלות/ ציטוטים/ציוויים על לימוד תורה? (כמובן שגם הקיימים לא ממש שווים למה שמנסים להפוך את השוק הזה היום..)

מה זה הגן עדן האבסולוטי הזה??

עכשיו אני מבינה איך נוצרה התבנית שהולכת ומתרבה של לומדים לא ע"מ לקיים..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > כלה כחמורה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.