בית פורומים אגודה אחת

דל גאה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/3/2014 18:09 לינק ישיר 

אחרחוק כתב:

אגב, אני יוצא בדקות הקרובות לירושלים, ע"מ להבין מדוע אנשי מרכז הרב יצאו להפגנה הארורה.

בבחירות של שנת תשנ"ט שוחחתי עם המשגיח של קול תורה הרב ברודיאנסקי והוא אמר לי על מרכז הרב (ישיבה אליה עברתי מקול תורה) כי רבני הישיבה הם תמימים. הוא צדק בזה וזה אחד הסימנים שניתן לעשות עליהם מניפולציות.

אצל החרדים גניבת "תפוחים" היא דרך חיים ומי שמתחיל לגנוב לא מסיים עם כך. תמיד יש לו תפוחים לגנוב. בעוד במרכז הרב מאמינים שאם החרדים בוכים שלא נותנים להם ללמוד זה בכי אמיתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2014 09:36 לינק ישיר 

צעג-דבריך הם תשובתי לשאלתך

שרפ
דבריך נכונים במישור העקרוני, שאנשי מרכז הרב תמימים. אבל הבעייתיות כעת היא שמאז בגין הממשלה יותר ויותר מתייחסת לחרדים כאנשים ריאלים עם מטרות רציונליות. משום מה, המזרחי, שגם הוא ידע היטב איך להכנס בחרדים, קנה את הרעיון הדמוקרטי של להתחשב בציבור אנשים ולהפריד בין 'חילוקי הדעות' להקשה - מאז נהיינו 'עבד כי ימלוך', אף פעם לא היתה לנו אלטרנטיבה נורמאלית ועכשיו נוספה תחושת העליונות המוזרה - ומזרחי לא שונה מכלל הציבור שעדיין לא הנפנימו עם מי אסור להתעסק.
[לגבי הביקור שלי, נסעתי לעוד מטרות ובמרכז הרב לא המלחתי לתפוס את האנשים המתאימים...]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2014 19:49 לינק ישיר 

יהודים כתב:
אין שום נטל ביטחון ואין שום נטל עבודה.

הציבור החילוני ייצר את בעיות הביטחון כי רצה מדינה כוחנית, ולכן הרס את השכנות היהודית-ערבית שהיתה בעבר.
הציבור החילוני רוצה את מנעמי העולם ולכן יצר מעגל של עבודה-מיסים-בזבוז כספי מיסים-עבודה-מיסים וחוזר חלילה.

הם (החילונים האידאולוגים, לא מי שלא שומר תורה ומצוות) עגלה ריקה ומבישה.

אתה צוחק? לא זכור לי שהייתה כאן שכנות מדהימה לפני קום המדינה, אם התמונות מחברון אינן משקרות. גם כיום, הציבור הערבי אינו מעוניין במדינה יהודית. הכי הרבה שהוא מוכן לקבל זה מדינה פלסטינאית לצד מדינה דו לאומית. עצם קיומה של מדינה יהודית הוא לצנינים בעיניהם. אתה יכול לומר מי צריך מדינה יהודית, ואתה גם צודק. אבל הטיעון ש"הציבור החילוני רצה מדינה כוחנית" הוא שטות גמורה.

לגבי עניין המיסים - עד כמה שזכור לי משיעורי תורה ביסודי מיסים הוא מושג עתיק יומין. מישהו הרי צריך לשלם את כל השירות שהמדינה נותנת לאזרחיה - החל מסלילת כבישים וכלה בהזרמת המים לבתים. ממשיך דרך סבסוד מחלקת יולדות ללידת ילדיך, וגומר בדרך כל הארץ. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/4/2014 20:44 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2014 09:48 לינק ישיר 

ועוד מעט תהיה לו גם ריבנונת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2014 18:28 לינק ישיר 

באמת מעניין מי מוכן ללכת לשם. לדעתי 80% מהציבור החרדי לא רוצה בזה בשום מובן, אבל זה קשור גם לויכוח באשכול סמוך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2014 19:00 לינק ישיר 

כמו ערביי המשולש...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > אגודה אחת > דל גאה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.