בית פורומים שידוכי חרדים

שידוך אינטרנטי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/8/2013 04:42 לינק ישיר 
שידוך אינטרנטי

שלום וברוכים הבאים לעצמי, אני די חדש (כאן, ובכלל בענייני השידוכים..).

אחרי שוטטות קצרה (שהתארכה מעבר למצופה- אתם טובים!!) ברחבי הפורום, עלתה לי שאלה:

אחרי כל כך הרבה פאדיחות (ראה אשכול ׳פאדיחות בשידוכים׳) וכל כך הרבה בחורים/ות טיפשים/שות (ראה אשכול ׳שטויות במיץ דייטים׳) וחיפוש של בן/בת הזוג בדרך הרגילה - לא יצא לכם פעם לקרוא טקסט של אחד מחברי/ות (אוקיי, נמאס לי/לה לכתוב/י כל דבר בלשון זכר/נקבה. אני יכתוב איך שיוצא לי ותסדרו עם זה..) הפורום והתפלקה לכם מחשבה:

וואלה, אולי הוא מתאים לי?
אולי אני מחפש את החצי השני במקום הלא נכון?.

אני לא שואל סתם תאורטית, פשוט לי כן יצא. לא כאן חס ושלום (1;) איפשהוא ברחבי האינטרנט (כמובן במקום כשר למהדרין, כמו הפורום הזה). כנראה שגם לה עברה אותה מחשבה בראש בנוגע לכתיבה שלי, כי יצא לנו לדבר מספר פעמים אחר כך בטלפון (אסור! לא מתאים!! אני יודע. קרה, מה תעשו?).

העניין הוא- דרך הכתיבה של הבנאדם אפשר לראות אם הוא אינטליגנט (טעויות כתיב, אלא אם הוא כותב מהאייפון כמוני- ושם המקלדת מתקנת), מצחיק מעניין וכולי, אבל אין התאמה ב כ ל ל (בשונה משידוך- ששם לא ניגשים בכלל לפני התאמה כמה שאפשר).

ובאמת אחרי מספר שיחות הבנו את זה וסיימנו.

מה דעתכם?

אם נגעתי בנקודה רגישה, התוכן אינו מתאים או משהו אחר בבקשה תהיו איתי קלים. אני חדש!

תוקן על ידי אסיק_good ב- 29/08/2013 09:05:31

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2013 04:58 לינק ישיר 

אע? אתה לא ממש ברור....

ברור מקרה, אני מכירה אנשים שהכירו דרך האינטרנט ואז עשו ה-מון חטאים- ונשברו ולא חזרו לעצמם- שלא לדבר על חתונה...

ואני מכירה זוגות שהתחתנו.

הכל תלוי באופי שלך- מי אתה ומה אתה רוצה מהחיים שלך.

ואני אישית חושבת שבדרך שאדם רוצה ללכת מוליכין אותו.
אני מכירה אנשים שהיו סטנדרטיים והתחתנו בשידוך סטנדרטי- ואני מכירה אנשים שרצו להיות סטנדרטיים ולא הלך להם מכל מיני סיבות והתחתנו בשידוך אלטרנטיבי.

בכל מקרה- צריך הרבה הרבה תפילות.

אה ועוד משהו- כשהייתי בת 19 התכתבתי עם מישהו באינטרנט וחשבתי שאני מאוהבת בו ובנפשו הרגישה.
אחר כך התברר לי שהוא שרוט ברמות קשות.
ובשניה שראיתי אותו (רמז: דוגמן הוא כבר לא יהיה) ירד לי ה-כ-ל!
אז... לפעמים-(שזה 90% מהמקרים)- באינטרנט זוכים להכיר הרבה מאוד יצורים.

ותאמין לי אני מסתובבת באינטרנט כבר מעל 7 שנים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2013 05:29 לינק ישיר 

http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=2981471&whichpage=2

כל מקרה לגופו. וכמו בכל נושא יש צדדים לכאן ולכאן..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/8/2013 06:02 לינק ישיר 

הקישור התקין:

http://m.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=2981471&forum_id=17053
(ככה זה שאופצית ה"תקן הודעה" מחליטה להעלם..)

ואם כבר, חלק מהצדדים..

קשר רגשי קודם לפיזי.
כתוצאה מכך הקשר שמתחיל ממקום גבוה בדר"כ יכול לרדת לאחר היכרות חיצונית, בשונה משידוך שאין זמן לדמיונות איך נראה המקושר.. ושם גם כשמתחילים מנמוך הקשר יכול לעלות לאחר היכרות יותר מעמיקה ומתוכנת.

פחות גינונים וטקטיקות נלמדות, יותר ריל לייפ.
שמצד שני, המסיכה יותר קשה לקילוף שזה בוירטואל מאשר 1X1..

היכרות בתקופה מתמשכת, שאינה כוללת רק מס' שעות בערב מתוכנן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/8/2013 09:22 לינק ישיר 

זה תלוי בעיקר ברמת ניסיון החיים והבגרות הנפשית. כצעירים אנחנו נוטים להתלהב מכל מיני דברים, שאולי באמת לא רלוונטיים לחיי זוגיות. בשביל זה יש הורים שאנו מקוים שישכילו לבחור לנו זיווג מתאים. אבל ככל שאנחנו מתבגרים ומתפתחים, אז דעת ההורים כבר פחות רלוונטית, ואדרבה, הרבה פעמים ההורים מהוים כשלון לרווקים בוגרים, ואז מוטלת עלינו החובה לחפש בעצמנו. כשיש כבר ניסיון וידע והבנה, אז אפשר לחפש גם באינטנרט, כך דעתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2013 10:53 לינק ישיר 

וולאקם טו קלאב ותתחדש :)
אני חושבת שהשאלה שלך היא רטורית, כי אני מאמינה שכולם יענו לך את התשובה כן!!
זה כמו לראות בחור בחור שמוצא חן בעניי (ראה אשכול רק ממבט)
אני מאמינה שהאשכולות בחדרים האחרים כבר סיפקו לך תשובה לכאן או לכאן....

שורה תחתונה - כייון שיצירת קשרים מהסוג הנ"ל הם מתכון בדוק לכישלונות ובנוסף שאדם מכניס את עצמו לניסיון אין לו כוחות לעמוד בהם וגם אם הוא מדמיין שהוא חזק זה נשאר בקוטר של הדימיון ולפני מאות שנים מישהו אמר אל תאמיןן בעצמך עד יום מותך והוא צדק

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/9/2013 13:52 לינק ישיר 

rikim כתב:
שורה תחתונה - כייון שיצירת קשרים מהסוג הנ"ל הם מתכון בדוק לכישלונות ובנוסף שאדם מכניס את עצמו לניסיון אין לו כוחות לעמוד בהם

הכשלון רק מגיע אם שני הבני זוג הם אנשים קלי דעת שלא רצינים. אם שני בני אדם רצינים נפגשים בתקן לראות אם אפשר להתחתן, אז זה יכול להיות מאד מוצלח. יעידו על כך מאות זוגות חרדים שנפגשו באינטרנט והיום נשואים באושר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2013 17:30 לינק ישיר 

שיגושיח כתב:
rikim כתב:
שורה תחתונה - כייון שיצירת קשרים מהסוג הנ"ל הם מתכון בדוק לכישלונות ובנוסף שאדם מכניס את עצמו לניסיון אין לו כוחות לעמוד בהם

הכשלון רק מגיע אם שני הבני זוג הם אנשים קלי דעת שלא רצינים. אם שני בני אדם רצינים נפגשים בתקן לראות אם אפשר להתחתן, אז זה יכול להיות מאד מוצלח. יעידו על כך מאות זוגות חרדים שנפגשו באינטרנט והיום נשואים באושר.

לראשונה מאז הפגנת נוכחות כאן, אני נוטה להסכים איתך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2013 21:05 לינק ישיר 

שיגושיח כתב:

אני לא מכירה זוגות (חרדיים) שהכירו דרך האינטרנט והתחתנו ואם כן שיהיה להם מזל טוב :*)
אני לא חושבת שזה קשור לקלות דעת וריציניות אלא יותר ליראת שמיים. ובד"כ מי שגולש באינטרנט (וכן גם אני) היראת שמיים  שלו .. לא בשמיים ... לכן... יש סיכוי גדול מאוד להיכשל אם לא עושים את הסטופ במקום הנכון...
ואולי אתה צודק.. מייבי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/9/2013 21:35 לינק ישיר 

את טועה, יש הרבה שגולשים מתוך בדידות או תוך כדי עבודה, וברגע שהם מתחתנים אז האינטרנט נעלם מהחיים שלהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2013 21:56 לינק ישיר 

הלוואי שאני טועה ואתה צודק ובקרוב אצלי :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2013 00:16 לינק ישיר 

אמן!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2013 02:54 לינק ישיר 

אני רוצה להגיד לך משהו קטן מאוד.

בעבר הייתי מאוד מאוד בעד שידוכים והיכרות במקומות כאלה.

היום אני חושב קצת אחרת. וטוען היכרות שבאה מהאינטרנט לא תמנע את ההיכרות הבאה. ולכן גם אם זה יגיע לשידוך והכל אבל ברגע שמכירים את הנט ואת המרחב האינסופי הזה כסוג שאפשר להשיג בו את הכל. זה לא ימנע ברגעים אחרים להיות במקום הזה שוב ולהכיר מישהו חדש.

לכן כמה שזה נשמע מצחיק אני חושב ששידוך כמה שהוא בא בדרך יותר רצינית ואיכותית ומסודרת. כך יהיה גם החיים יותר רצינים ואיכותים. ואם את או אתה מתרגלים לדבר שבא בקלות זה גם הולך בקלות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2013 20:40 לינק ישיר 

בחור_חסידי - V

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2013 10:26 לינק ישיר 

מניסיוני המר מהכרויות באינטרנט לא תמצא את בר רפאלי. 

בר רפאלי את קוראת? P-:  

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שידוך אינטרנטי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext