יש לי כבר מסורת כמעט כל ערב ר"ה לעלות לפה אשכול ולהגיד שמה שהיה שנה שעברה נשאר תקף לשנה זו.
ולצערי הרב אין לי עדיין איך לשמח אותכם אני פה באותו מצב ובאותה סיטואציה.
אבל משום מה דווקא השנה יש לי תחושה מאוד חזקה שהשנה הבעל"ט תיהיה אחרת מכל הכיוונים ויהיו שם הרבה הפתעות ושמחות ורק טוב.
נקווה שההרגשה הזאת אמיתית. ומה שבטוח שלא הפסדתי כלום ובאותו יום ובאותו רגע שכתוב למעלה בשמיים שאני צריך להכיר את אישתי לעתיד זה יקרה לא רגע אחד קודם ולא רגע אחד אחרי. בדיוק ברגע הנתון.
ואתם הולכים להגיד עלי כעת שאני הזוי או לא משנה מה. אבל את החיזוק העצום שלי קיבלתי דווקא לאחרונה ממכשיר ה gps שנקרא וויז. ככל שאני עושה איתו יותר כך אני מתחזק יותר. זה הרי הדבר הכי מדהים. אני יכול לצאת ממטולה לאילת הוא יכתוב לי בדיוק על השעון באיזה אני יהיה באילת. ואתה לפעמים נוסע איתו בעיניים עצומות הוא אומר ימינה אתה לוקח ימינה הוא אומר שמאלה אתה נוסע שמאלה. גם אם אתה חושב שזה נגד הכיוון נגד ההיגיון ובסוף עם קצת סבלנות את רואה שהגעת ליעד בזמן שכתוב לך בשעון ובדרך הכי נכונה.
כך אנחנו צריכים להרגיש כלפי הקב"ה יש לו זמנים מדויקים תאריכים מדויקים כבישים והכל אצלו פתוח והוא ורק הוא יודע מה הוא עושה. אז כמו שאנחנו מפקירים את החיים שלנו בידי הוויז כך נסמוך על אבא שלנו זה שדואג לכל הרבה אנשים במשך היממה זה שדואג לכל העולם ולבריאה תסמכו עליו שהוא יודע בדיוק מה הוא עושה. וכתוב לו בדיוק מתי נגיע לכל נקודה ונקודה על המפה. רק תשחררו את הלחץ ותנו לו לנהל אותכם כמו שרק הוא יודע
שנה טובה לכולם ושנזכה להגיע להבנה האמיתית שיש לנו אבא רחום וחנון אבא שעושה ודואג שיהיה לנו רק טוב בחיים. הבעייה שלא תמיד אנחנו מבינים את זה.
נשלח ב-2/9/2013 11:21
יש גם משקל רב למה שאנשים עושים או לא עושים, ("שמא יקדמנו אחר", "הצילנו נא מיד אחי מיד עשיו כי ירא אנוכי אותו") אלא שאתה יכול להגיד שאתה עושה הכל/הרבה כדי שזה יקרה, שאתה אינך ירא מהעתיד, מה שיהיה הוא לטובה, ונתמודד עם זה
נשלח ב-2/9/2013 11:53
יפה אברימלהה!!!! מחזק מאד!! ומי יתן והשנה בעז"ה נזכה לשמוע קול ששון וקול שמחה.
נשלח ב-2/9/2013 12:16
עוד פגישה אחת תגיד כן ותהיה פגישה שניה בעוד 3 ימים תהיה עוד פגישה ואח"כ פגישה שלישית בעוד מס' פגישות תתארס ואח"כ חתוה הגעת לסוף המסלול מחשב מסלול חדש בעוד 9 חודשים מגיע בן בעוד שנתיים תאומות
נשלח ב-2/9/2013 12:34
מנחם חיים, אתה אלוקים במסווה של ניק?????
נשלח ב-2/9/2013 13:00
לו יהיה מה שהוא כותב גם אם הוא רק סגן של אלוקים :)
נשלח ב-2/9/2013 13:07
בד"כ אומרים "תאומים זה יפה, רק אצל השכנים"........