בית פורומים שידוכי חרדים

סוד כמוס מתחת לגרב.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/9/2013 18:57 לינק ישיר 

חחחחחחחחח פייק סמייל, כמה שצחקתי.... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/9/2013 20:37 לינק ישיר 

ממ.. אתה צריך לאמר לה.. בפגישות מתקדמות. 
אני מאמינה שאם תהיה התאמה וחיבור ורק זה.. אז היא לא תוריד על זה.

שיגושיח= חייכתני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2013 21:03 לינק ישיר 

שטויעס כתב:
שיגושיח= חייכתני

יהי רצון שזכות זה יעמוד לי ליום הדין!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2013 12:25 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד
מה יהיה כל העולם הופך להיות ציני?אללי
כבר המוןזמן לא נתקלתי במוצר הזה ששמו ציניות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2013 22:48 לינק ישיר 
אתה לא חייב לספר, כמו שעצבני/עצלן/קמצן וכו' במידה בינונית לא מספר

נראה שעצבני במידה מוגזמת וכדומה אז הוא חייב לספר, (וגם השאלה עד כמה הדבר נחשב לחיסרון משמעותי, ומפריע לחיים תקינים.. ותמיד יש לשאול רב כי כל מקרה הוא שונה, לפעמים ידוע שהצד השני הוא גם לא הכי מושלם), לכל אדם יש איזושהיא חיסרון. אם זה חיסרון שממש מעיק על חיים סבירים אז חייבים לספר. אז זה תלוי במידת הפתיחות שאתם מגיעים אליו, הרי אין טעם שאתה תספר, והיא תסתיר למשל שהיא מפחדת לטוס שזה חתיכת בעיה, ושהיא נעלבת מכל מילה קטנה, ושאולי יש לה בעיית קשב וריכוז, והיא גם קשורה לאמא שלה וכו', כשאתה לוקח בת זוג אז אתה לוקח בחשבון שיש בה אי אילו נתונים פחות משמחים היות ולכולנו יש גם חסרונות, אי לכך ובהתאם לזאת... ולפני שאתה מספר, תספר לה דברים נהדרים שיש בך. בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2013 12:07 לינק ישיר 

שלום לכולם אני חדשה כאן- נעים מאד השיחה שלכם ממש הצחיקה אותי. בסה"כ צלקת. ועוד במקום נסתר. אני חושבת שרוב הבעיות שלנו בדור הזה שמחפשים מושלם. מבחינתי שתהיה לבחור צלקת אבל הפנימיות, הנפש והמידות תהיינה מתוקנות. מועדים לשמחה:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2013 13:56 לינק ישיר 

באר_אמונה כתב:
שלום לכולם אני חדשה כאן- נעים מאד השיחה שלכם ממש הצחיקה אותי. בסה"כ צלקת. ועוד במקום נסתר. אני חושבת שרוב הבעיות שלנו בדור הזה שמחפשים מושלם. מבחינתי שתהיה לבחור צלקת אבל הפנימיות, הנפש והמידות תהיינה מתוקנות. מועדים לשמחה:)
גם צלקת על האף השני כמו זה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > סוד כמוס מתחת לגרב.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.