| נשלח ב-31/12/2013 14:17 |
|
| |

תוקן על ידי riki_m ב- 31/12/2013 14:35:25
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2013 14:19 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"דכן למרות שכבר שכחתי שיש לי נשמה..נו שויין...פעם עוד היה לי כוח לבכות על המצב...היום גם לזה אין כוח אני פשוט הולכת לישון ונותנת לה' לנהל לי את החיים בלי הפרעה שלי...עכברית מעבדה שכמוני... כאילו חשבת עד עכשיו שהוא צריך אותך ואת האישורים שלך? " את נותנת לו" ???? ומה עם הרבי, לו אין עדיין אישור??תוקן על ידי riki_m ב- 31/12/2013 13:59:27
חחח תרצי או לו זה טבע האדם שהוא נלחץ במקום הקב"ה...לא?טוב נו גם לרבי נתן אחוזים(= |
|
חח האמת שנכון כל אחד (ובמיוחד אני) והאגו שלו חושב שהוא מנהל את העולם ...... ואם הערתי לך על זה, ז"א שזה קיים בי כמו שנא כמים הפנים לפנים ..... וכו'
היית כבר ב 770?? (האמת סתם הלי קשר שמעתי לא מזמן סיפור מדהים על הרבי )
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2013 14:49 |
|
| |
בס"ד כן אין על השגחה פרטית....מתי תבוא גם אלי משהי שחושבת עלי?סנובים כאן בחבד.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2013 14:55 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | בעז"ה שיבוא האחד שיגרום לך לאושר שישכיח את כל צרותייך.
וגם לך שטויעס, וגם לך ריקי, ולכולם.....
( תודה דוד - המברך יתברך ומהמקלדת שלך ישר לריבנו של עוילם) זה נשמע כאילו אתה מנכ"ל של עמותת עזרה לרווק המזדקן באיזה נאום בטקס |
|
אני משתדל לעזור ככל יכולתי.
כל מי שזקוק לעזרה, שיפנה לעמותה ונשתדל לסייע.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2013 15:01 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | בס"דכן למרות שכבר שכחתי שיש לי נשמה..נו שויין...פעם עוד היה לי כוח לבכות על המצב...היום גם לזה אין כוח אני פשוט הולכת לישון ונותנת לה' לנהל לי את החיים בלי הפרעה שלי...עכברית מעבדה שכמוני... כאילו חשבת עד עכשיו שהוא צריך אותך ואת האישורים שלך? " את נותנת לו" ???? ומה עם הרבי, לו אין עדיין אישור??תוקן על ידי riki_m ב- 31/12/2013 13:59:27
חחח תרצי או לו זה טבע האדם שהוא נלחץ במקום הקב"ה...לא?טוב נו גם לרבי נתן אחוזים(=
חח האמת שנכון כל אחד (ובמיוחד אני) והאגו שלו חושב שהוא מנהל את העולם ...... ואם הערתי לך על זה, ז"א שזה קיים בי כמו שנא כמים הפנים לפנים ..... וכו'
היית כבר ב 770?? (האמת סתם הלי קשר שמעתי לא מזמן סיפור מדהים על הרבי ) |
|
כן ככה זה היום... לא לא הייתי לצערי הרב...אני תמיד רק מתכננת...אולי בעלי יקח אותי לשם וזהו..
|
|
|
|
|