|
|
| נשלח ב-10/10/2013 13:49 |
|
| |
| השיבני כתב: |  | מי אמר שחייבים חובות, אפשר גם להסתדר בלי אם מתנהלים נכון. ופשוט להתרכז בזוגיות... וברור שנשים באופן טבעי רוצות יותר להתחתן. בשביל זה ב"ה התורה מאלצת את הגברים (ברוח דבריה של חייכנית). לו רק אחיותיי התל אביביות היו מפנימות את זה גם ץ ולנושא האשכול. תומכת לגמרי בכך שהגבר ישלם בדייטים הראשונים. לא רואה כזה פסול. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
במצב הכלכלי היום גן עם התנהלות נכונה עדיין עובדים הרבה ומגיעים עייפים...ואז למי יש חשק להתרכז בזוגיות? חוצמזה את הגברים זוגיות לא כ"כ מעניין כמו נשים....
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2013 14:11 |
|
| |
חייכנית, תרשי לחלוק עלייך.
אמרו חכמים ממני: אם אתה רוצה אתה יכול.
גם אם אנשים חוזרים מהעבודה עייפים....... אז הם יעשו הכל כדי להתרכז בזוגיות.....
חוצמזה, שתתפלאי לשמוע, גברים הם רגישים.... רק מסתירים את זה. וזוגיות מעניינת אותם בדיוק כמוך.
ואם לא ידעת.... אז הגברים אמנם לא ממין נקבה, אבל הם בני אדם.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2013 14:30 |
|
| |
בס"ד נכון הם בני אדם...אבל יותר מעניין אותם הבשר שבצלחת..שיחה קצרה(ולא חפירות של אישה על שלל בעיותיה) והופ לישון...ואם אפשר אז כמה שיותר מהר....(= וכשיש ילדים ומתפתחת הכרס אז ניתן לצפות גם לגרעפס נחמד בסיום הארוחה...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2013 14:31 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | חייכנית, תרשי לחלוק עלייך.
אמרו חכמים ממני: אם אתה רוצה אתה יכול.
גם אם אנשים חוזרים מהעבודה עייפים....... אז הם יעשו הכל כדי להתרכז בזוגיות.....
חוצמזה, שתתפלאי לשמוע, גברים הם רגישים.... רק מסתירים את זה. וזוגיות מעניינת אותם בדיוק כמוך.
ואם לא ידעת.... אז הגברים אמנם לא ממין נקבה, אבל הם בני אדם. |
|
זאת אומרת שאם רק לי יש רצון זה כבר מספיק או שחובה גם את הבעל שירצה?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2013 15:46 |
|
| |
אני מבינה אותך מצד אחד אני גם לא רוצה ואני מבינה את המניע שלך (יצאתי עם בחור שרצה להחזיר אותי הביתה ברכב בפגישה ראשונה ואמרתי לו שאני לא רוצה זה היה קצת מביך ולא נעים אבל בעיה שלו.)
אבל אני לוקחת את זה כסוג של כללים וחוקים ושכל אחד ימלא את חובתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2013 15:49 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | במצב הכלכלי היום גן עם התנהלות נכונה עדיין עובדים הרבה ומגיעים עייפים...ואז למי יש חשק להתרכז בזוגיות?חוצמזה את הגברים זוגיות לא כ"כ מעניין כמו נשים.... |
|
למי שאכפת וחשוב אז זה יהיה לפני הכל. ואני חושבת שיש זוגיות טובה ומשקיע בה זה פותר גם בעיות (אפילו כלכליות)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2013 15:49 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד נכון הם בני אדם...אבל יותר מעניין אותם הבשר שבצלחת..שיחה קצרה(ולא חפירות של אישה על שלל בעיותיה) והופ לישון...ואם אפשר אז כמה שיותר מהר....(= וכשיש ילדים ומתפתחת הכרס אז ניתן לצפות גם לגרעפס נחמד בסיום הארוחה... |
|
סלחי לי שאני אומרת ככה, אבל אני לא מתכוונת לפגוע.
ההסתכלות שלך נשמעת כמאוד סטיגמטית. לדעתי את צכה עוד קצת להתבגר... וזה לוקח זמן... המון זמן....
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2013 15:51 |
|
| |
תוקן על ידי rikim ב- 10/10/2013 15:52:42
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2013 12:22 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | בס"ד נכון הם בני אדם...אבל יותר מעניין אותם הבשר שבצלחת..שיחה קצרה(ולא חפירות של אישה על שלל בעיותיה) והופ לישון...ואם אפשר אז כמה שיותר מהר....(= וכשיש ילדים ומתפתחת הכרס אז ניתן לצפות גם לגרעפס נחמד בסיום הארוחה...
סלחי לי שאני אומרת ככה, אבל אני לא מתכוונת לפגוע.
ההסתכלות שלך נשמעת כמאוד סטיגמטית. לדעתי את צכה עוד קצת להתבגר... וזה לוקח זמן... המון זמן.... |
|
ממש לא!מאד ראלית...למרות שלא כל הגברים כך אך הגברים האמיתיים הם כאלה...תראי את הזוגות בגילאי ה40+ ותראי שצדקתי... ברור שאני בעד השקעה אך לפי ברור שערכתי בפגישות רוב הגברים לא מעניין אותם זוגיות...הם בכלל לא מבינים שצריכים להשקיע בזה....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2013 12:34 |
|
| |
נשמע שעד היום נפגשת עם גברים מזן הערס המזרחי המצוי...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2013 12:41 |
|
| |
בס"ד
למה ערס? הרי הבחורים חיים בסביבה גברית,לומדים,אוכלים,החברים מתחתנים והם מקנאים,רוצים גם להקים בית....אבל מכאן ועד לדמיין שהם משקיעים בזוגיות שיחות נפש וכו'...זה ממש לא בראש שלהם... אלא אם כן בהדרכת חתנים אומרים להם את זה... פשוט הבחורים לא מודעים שצריכים להשקיע כדי שהאהבה תישמר,אלא חושבים שזה בא משמים...
|
|
|
|
|