בית פורומים שידוכי חרדים

גבר גבר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/11/2013 21:25 לינק ישיר 

אדם א' האשכול הזה נפתח לפני כמעט שבוע וחשבתי על כל מה שנאמר וכבר הורדתי
דבר שני אני לא מאיימת...
דבר שלישי אם אני מאיימת על מישהו כנראה שהוא לא מי יודע מה גבר שבחורה מאיימת עליו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/11/2013 21:40 לינק ישיר 

תלוי מה הפרמטרים שלך ל"גבריות"...

אם יש גבר שירגיש שיש לך יותר אסרטיביות וכריזמה ממנו והוא יותר שקט/מופנם ממך גם הוא ירגיש לא במקום שלו בקשר הזה..

נ.ב.
הקפיצו את האשכול אז עניתי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/11/2013 23:02 לינק ישיר 

אדם אם בחור הוא אסרטיבי וגברי מטבעו בשניה מרגישים את זה במיוחד שאני אשתוק יותר ואקשיב יותר אם הוא יהיה יותר ממני כזה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/11/2013 11:11 לינק ישיר 

יעם אדם אסטרטיבי או אש אני לא אסתדר, עם אדם שישלים אותי -שלו  ורגוע שימתן  אותי ולא יתרגש מהאסטרטיביות/לחץ שלי  - אני אסתדר יופי :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2013 00:13 לינק ישיר 

שטויעס כתב:
כשאת אומרת "גבר גבר" 
למה את מתכוונת? 
אצלי למשל "גבר גבר" אחד אסטרטיבי, עם דעות מוצקות, סוער ודינמי - זה לא יתאים לי ולא אוהב את זה. בכלל לא, אני אסלוד מזה.
ואני אישית כן מחפשת גבר גבר..אבל דווקא זה הרגוע, העדין השלו , עם מידות טובות , רך, מקשיב , סופג - ימשוך אותי ויתאים לי.. אבל - ביננו בדינמיקה הפנימית שיהיה גבר חזק- שאוכל לסמוך עליו שיהיה גבר וידע להחליט ולקחת אחריות ,לספוג אותי, לא להתרגש ממני, לתמוך , לדאוג, ולהיות "גבר גבר" - גבר חזק.‬

הגדרה לגבר שאני הרבה יותר מסכים איתה.

ול88, אם זה לא מתאים לך, אז תורידי כי בסופו של דבר את תחיי איתו לא אפאחד אחר מחברי הפורום..
אבל תקחי בחשבון שקצת קשה לעמוד על בן אדם בפגישה ראשונה, ובמיוחד בדברים שציינת, מספיק שהוא טיפ טיפה מנומס, או מגיע ממנטליות אחרת משלך, או ק"ו אם הוא ביישן, וזה יראה לך שהוא איזו רכיכה.. אני חושב שבפגישה שנייה הרבה מהמסכים האלו נופלים, ותוכלי יותר לראות את התכונות שעליהם דיברת.
הרי סוף סוף, זה לא הכי נעים לשבת מול אדם בפעם הראשונה בחיים ולהתחיל ולהפגין אסרטיביות וכ'ו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2013 00:59 לינק ישיר 

קודם כל כן נפגשתי פגישה שנייה כי אני מסכימה שקורה מצב שאנשים שונים מעצמם בפגישה ראשונה לחץ מתח וכדומה. והורדתי כבר מזמן כי הוא כן כמו שחשבתי בפגישה הראשונה במיוחד שיש לי הרגשות פנימיות מאוד חזקות ולרוב אני לא טועה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/11/2013 10:07 לינק ישיר 

שיהיה בהצלחה בהמשך :)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > גבר גבר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.