| נשלח ב-31/10/2013 14:49 |
|
| |
מתי מחליפים מספרי טלפון?
במקרה הזה השדכן היה קרוב משפחה לא הכי דוס שהציע מישהו ממש נחמד ונתן לו את המספר שלי שנתאם פגישה. שמעתי שזה מקובל בכמה מקומות לסכם בעצמכם, יש אנשים שהשדכן מתאם הכל, יש שאחרי כמה פגישות, מה הסטנדרט?
|
|
| נשלח ב-31/10/2013 15:17 |
|
| |
זה תלוי בהמון משתנים. השאלה הבסיסית היא, מה הכי נוח לך, ומה הכי מתאים לרמה הרוחנית שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2013 15:21 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | זה תלוי בהמון משתנים. השאלה הבסיסית היא, מה הכי נוח לך, ומה הכי מתאים לרמה הרוחנית שלך. |
|
???
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2013 12:55 |
|
| |
אני הייתי אומרת לשדכן שאני מעדיפה שזה יתנהל מולו. להחליף טלפונים בהתחלה זה סתם.. אולי נוח אבל לא תכליתי... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2013 18:03 |
|
| |
אז סבבה, לפני הפגישה כבר קיבלת את הטלפון של הבחורה, קבעתם זמן ומקום ונפגשתם. אממה, מגיעה לפגישה מישהי שהיא בכלל לא הסגנון שלך, או שסתם היה משהו שהפריע לך ולא רצית להמשיך. עכשיו מה? תתקשר ותגיד לה: לא נראלי, זה אני ולא את? או שאולי תגיד לשדכן שזה לא נראלך ואז היא תתקשר לברר למה? סתם בוץ מיותר ומעיק, אם אפשר להימנע מהחלפת מספרי טלפון עד שאתם בטוחים אחד בשניה, הכי טוב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2013 18:22 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2013 19:10 |
|
| |
זה לא העניין של יש/אין את המספר של המדוייט.. השאלה היא אם הקשר ישיר או ע"י גורם שלישי. ולדעתי, כדי להמנע מאי נעימויות באמת עדיף לחכות למצב שבו ברור שלא תהיינה כאלה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2013 22:54 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | אז סבבה, לפני הפגישה כבר קיבלת את הטלפון של הבחורה, קבעתם זמן ומקום ונפגשתם. אממה, מגיעה לפגישה מישהי שהיא בכלל לא הסגנון שלך, או שסתם היה משהו שהפריע לך ולא רצית להמשיך. עכשיו מה? תתקשר ותגיד לה: לא נראלי, זה אני ולא את? או שאולי תגיד לשדכן שזה לא נראלך ואז היא תתקשר לברר למה? סתם בוץ מיותר ומעיק, אם אפשר להימנע מהחלפת מספרי טלפון עד שאתם בטוחים אחד בשניה, הכי טוב. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בדיוק
|
|
|