בית פורומים שידוכי חרדים

בחורה עם פייסבוק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/1/2014 01:43 לינק ישיר 

חחחח אבל הפורום זה חלק מהמשפחה 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2014 01:54 לינק ישיר 

יקירתי מבריקה כל אינטרנט זה אותו דבר. מהפורום העלום ואת הניק הבדוי בצאטי"ם למיניהם ועד פרופיל בפייס. 

בן אדם שמחובר לאינטרנט זה ליגה 1 ובן אדם שבלי אינטרנט זה ליגה אחרת. 

גבר לא יכול לשוטט ברחבי הפורום כזה או אחר. ולצעוק חמס שכלתו או ארוסותו בנט. או שאתה עם נט או בלי.

לצערי הרב בנושא הזה אין אמצע. 

וזה לא רק לעניין הזה. יש איזה קטע בנושא שידוכים שכל צד חושב שיש דברים שרק לו מותר ולצד שני אסור התכלית האיסור ולפעמים מורידים ע"ז שידוך. וזה מפוצץ אותי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2014 11:30 לינק ישיר 

ריקי, מבקשת סליחה מעמקי ליבי

בחור,בגדול אתה צודק.
אבל בכ"ז,אם תכנס לבעייתיות שבעניין,פייסבוק מזמן נהיה אתר הכרויות.הקטע של התמונות והכול. אין אתזה כאן! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2014 12:16 לינק ישיר 

מתמזגת כתב:
ב"ה אין לי פייסבוק
בטוחה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2014 16:16 לינק ישיר 

מנחמחיים  מבריקה צודקת במליון אחוז כל מילה פנינה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2014 15:26 לינק ישיר 

הדיון אם יש פייס או אין חכול להיות בשני מישורים- א. האם זה מקובל בציבור החרדי, קרי האם אנחנו בפיתחה של משמרת הקודש בבחורי פייס- ואז השאלה היא כמה אתה 'גורס' את מה שאומרים אפילו במקום שאין בכך בעיה אמיתית הלכתית מוסרית. ב. לדעתי מה שהכי חשוב למה בן אדם מחזיק פייס- זה הרי כלי להתקשרות חברתית מסוג ותרבות-מסויימת, למה לה לבת להתעסק עם כלי תקשורת זה אלא אם כן זה מיקל עליה לתקשר איתן, וזה מגלה בדרך כלל על הסגנון החברתי שלה. זאת ועוד, כלי זה הוא כלי תקשורת, והצורה היעילה לתקשר איתו הוא עם מכשיר אנדרואיד או כל דבר אחר, ושוב זה מראה על סגנון. גם חלק חשוב זה מה אדם עושה בשעות-הפנאי שלו, האם הוא חי במצב שבעקרון מגביל ואוכף את זה אז כמה הוא טורח לברוח שלא יתפסו אותו האם סוג של-מתמרדן מול המערכת- הנושא הוא-לאפייסבוק או לא פייסבוק, ולמה שמי שהוא יגיד לי לעשות פייס או לא- השאלה היא למה אני עושה נגד המערכת. אלו דברים חשובים מאוד שהם מאפיינים וכדאי לבדוק זאת.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בחורה עם פייסבוק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext