|
|
| נשלח ב-12/11/2013 20:54 |
|
| |
תותי, אלה דברים לא תורשתיים.. (שאולי משפיעים על איכות החיים במשפחה אבל לא על הבריאות של הילדים)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2013 21:02 |
|
| |
נכון, אבל סתם נזכרתי בזה (ונזכרתי שיש גם כאלה שמתחתנים משפחה עם המשפחה, מה שיוצר פגמים ג"כ...).
בעיקרון זה על אותו רעיון.
כי אם לא אכפת להם להינשא בלי ללדת ילדים שיערב להם.
אבל כשיש תכנון כזה, וזה עלול לפגוע בהם בכל צורה שהיא. זה שונה.
ממבט של מורה: זה יכול לפגוע חברתית בילדים האלו. <גם הפגועים פיזית, וגם אלה שההורים הם הפגועים>
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2013 21:06 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
| ה1_ויחידה כתב: |  |
והם היו מעדיפים לא להוולד? אני דברתי עם כמה כאלה.. הרבה מהם אפילו חושבים שהעולם לא היה מסתדר בלעדיהם.. |
|
לא אמרתי כזה דבר. זה לא שמישהו שלא נולד פה יוולד שם.. או שהוא יוולד בלידה הראשונה לאב הזה..
מה קורה כשמישהו לא נולד? כשרוצחים מישהו נשוי שעוד לא הספיק להביא צאצאים? יש נשמות למעלה שיושבות ואומרות "שיט, עכשיו נתקענו פה"? |
|
אויש, לא לזה התכוונתי.. כולה רציתי להגיד שתסמונת לא ישאל "למה הבאתם אותי לעולם, טוב מותי מחיי..." נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2013 22:28 |
|
| |
אם מדברים על זה יצא לי לשמוע פעם הצעה לחבר שחולה אפליפסיה ברמה קלה והבחורה היה לה בעיה אחרת לא זוכר מה השם גם משהו קל והאמא אמרה לא מתאים ובדעתי אפליפסיה זה בכלל לא בעיה זה לא תורשתי אפשר להביא ילדים ולהתחתן עם זה הכל אפשר והאמא אמרה לא מתאים והבחורה כן רצתה לדעתי האמא של הבחורה לא יודעת מה זה אפליפסיה ולכן אמרה לא מתאים לי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2013 00:49 |
|
| |
אדם, סלח לי מראש!!!
ch.... אהממ... לאולפן!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2013 09:54 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | אדם, סלח לי מראש!!!
ch.... אהממ... לאולפן!!! |
|
תותי יקרה. לכי ללמוד קצת הלכות ד"א, כבוד ונימוסים. תודה מראש.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2013 16:08 |
|
| |
יש פה ניגוד. אם האמא רוצה דווקא מישהו רגיל ולא תסמונת זה אומר שהיא רואה בתסמונת חיסרון. אז למה את רוצה שיהיו להם ילדים כאלה??? זה ממש עצוב לדעת שיש לילד שלך מגבלה אבל להמשיך את זה הלאה זה בעיתי לגמרי. על בעיות פחות רציניות בדור ישרים הרבנים אומרים לבטל שידוך ונראה לי שתסמונת זה כלול בזה. בעד נישואים של תסמונת- כל עוד זה לא פורה. אם יש ילד תסמונת דאון נאהב אותו מאוד אבל זה לא לכתחילה. אף אחד לא מתפלל שיהיה לו ילד כזה. למה להסתכן?
|
|
| נשלח ב-13/11/2013 16:22 |
|
| |
וגם שכחתי להוסיף- איך בדיוק האמא תסמונת דאון מתכוונת לגדל את התינוק שלה? אפילו הילד יוצא יחסית נורמלי אם אמא תסמונת הוא לא יצא נורמלי אח"כ. לגדל ילד זאת אחריות
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2013 13:01 |
|
| |
מעניין לחקור את הנושא..מה קורה עם ילדים (אם יש) של תסמונת דאון
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2013 04:01 |
|
| |
ch642789 אפילפסיה זה תורשתי. אבל זו מחלה שניתנת להתמודדות. והם בד"כ לוקחים מישהו גם עם מחלה כרונית אבל ניתנת להתמודדות - כמו אסטמה. זה אותה חומרה מבחינת תורשתיות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2013 14:39 |
|
| |
|
|
|
|
|