| נשלח ב-14/11/2013 18:13 |
|
| |
ועוד אומרים שאני בררנית..
מה בסך הכל רציתי?
שיהיה חכם, אינטלגנטי. אבל לא אינשטיין בעננים, שיהיה עם ראש על הכתפיים, בעניינים. שידע לעשות שטייגן רצח בלימוד שלו שידע לא לחוש את עצמו אך ביטחון עצמי שיהיה אוי, גאותן שכזה.. הומור, שיספר בדיחות שיבין קל וחומר בעניני דקויות שיהיה חברמן,לענין אולי קצת הרפתקן? שיהיה לארג', לא יקמוץ ידו אך שלא יפזר כסף לימינו ושמאלו שיהיה סגור, דוס שיהיה פתוח, לא כל חילוני צריך לדרוס.. לא דחליל רזה, מזה הבאתם לי שמן שכזה! רק זיפים, בלי זקן נכון שלא משנה הקנקן אך שלא יהיה גבוה, לא נמוך קומה, כמובן שיהיה גם כריזמתי, בעל עוצמה אל תביאו לי דברן- שיקשיב!! איזה בחור שקט נתתם לי-זה ממש מעליב! הוא מדי מודרני, הוא מדי צדיק, ההוא? היה לו עניבה בצבע חום עתיק. האחרון לא היה מצחיק ובכלל בכלל לא כ"כ מבריק ואחר כך עוד אומרים לי שאני יותר מידי בררנית... מה? אין דבר כזה מושלם?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2013 20:55 |
|
| |
לטובת אלו שלא יכולים לקרוא:
מה בסך הכל רציתי? שיהיה חכם, אינטלגנטי. אבל לא אינשטיין בעננים, שיהיה עם ראש על הכתפיים, בעניינים. שידע לעשות שטייגן רצח בלימוד שלו שידע לא לחוש את עצמו אך ביטחון עצמי שיהיה אוי, גאותן שכזה.. הומור, שיספר בדיחות שיבין קל וחומר בעניני דקויות שיהיה חברמן,לענין אולי קצת הרפתקן? שיהיה לארג', לא יקמוץ ידו אך שלא יפזר כסף לימינו ושמאלו שיהיה סגור, דוס שיהיה פתוח, לא כל חילוני צריך לדרוס.. לא דחליל רזה, מזה הבאתם לי שמן שכזה! רק זיפים, בלי זקן נכון שלא משנה הקנקן אך שלא יהיה גבוה, לא נמוך קומה, כמובן שיהיה גם כריזמתי, בעל עוצמה אל תביאו לי דברן- שיקשיב!! איזה בחור שקט נתתם לי-זה ממש מעליב! הוא מדי מודרני, הוא מדי צדיק, ההוא? היה לו עניבה בצבע חום עתיק. האחרון לא היה מצחיק ובכלל בכלל לא כ"כ מבריק ואחר כך עוד אומרים לי שאני יותר מידי בררנית... מה? אין דבר כזה מושלם?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2013 22:01 |
|
| |
אהבתי, אפשר להצטרף לעצומה? ;)
|
|
|
|