בית פורומים שידוכי חרדים

מודרני או צדיק?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/1/2014 14:36 לינק ישיר 

אחרי שנפגשתי עם אחד ממש צדיק ממני הבנתי שיש הבדל בין בחור צדיק עם בחורה מודרנית לבין בחור שהוא יותר חזק ממנה..
הבחור ביחס אליי היה ממש צדיק!!! בקושי יכולתי להבין ממנו איפה רמת הפתיחות עליה דיברו בבירורים מתבטאת ואני מתכוונת לדברים קטנים... אבל זה נתן לי להבין שיש חזק ממני ויש צדיק ממני.. ולדעתי בחורה צריכה חזק ממנה לפחות, אבל בהתאמה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2014 14:27 לינק ישיר 

avital11 כתב:
לבחורה מודרנית עדיף לקחת בחור מודרני בראש שלה..או בחור חזק ממנה ואפילו צדיק? דעתכם??

בחורה מודרנית שמתחתנת עם צדיק או יותר חזק ממנה אולי לפי ההגדרות החיצוניות זה באמת נראה שהיא מודרנית והוא צדיק אבל זה דמיון כי מזווגים לאדם על פי מעשיו. 

נ.ב.
הציק לי קצת שכתבת "לקחת" בעל הוא לא חפץ שקונים אותו במכולת 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/1/2014 01:04 לינק ישיר 

riki_m כתב:
לבחורה מודרנית עדיף לקחת בחור מודרני בראש שלה..או בחור חזק ממנה ואפילו צדיק? דעתכם??

בחורה מודרנית שמתחתנת עם צדיק או יותר חזק ממנה אולי לפי ההגדרות החיצוניות זה באמת נראה שהיא מודרנית והוא צדיק אבל זה דמיון כי מזווגים לאדם על פי מעשיו. 

נ.ב.
הציק לי קצת שכתבת "לקחת" בעל הוא לא חפץ שקונים אותו במכולת 
בעל הוא לא חפץ. אבל אשה היא אבדה.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2014 14:46 לינק ישיר 

אני ידייק את זה אחרת. אם היא רק מתלבשת טוב אבל מבחינה רוחנית היא חזקה שתיקח חזק. ואם היא בראש חלש שתיקח חלש.

לפעמים מהכלאיים האלה יוצא רק רע ולפעמים יוצא רק טוב. האמת איפשהו באמצע. ובינינו מי שחזק לא יקח חלשה וכן ההפך.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מודרני או צדיק?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.