| נשלח ב-26/11/2013 11:14 |
|
| |
מידע על אתר שליש גן עדן
לפני זמן מה פתחתי כרטיס באתר היכיריות שליש גן עדן, אבל אף פעם לא שילמתי כסף בכדי שאוכל לשלוח או לקרוא הודעות. מדי פעם אני מקבל פניות מבנות שכל כך לא רלוונטיות, שאני תוהה למה בכלל הן חשבו לשלוח לי הודעה. אני מעלה את האפשרות, שבעצם האתר שולח לי את ההודעות האלו בכדי לגרום לי להרשם כדי לקבל את כספי.
בנוסף אני שם לב, שיש פרופילים יותר מדי מושלמים. הבחורה מדי יפה, והפרופיל מדי מושקע, עד כדי שאני חושש שהפרופילים האלו הם לא אמיתיים, אלא פשוט נעשו בכדי למשוך אנשים.
האם יש עוד אנשים שחוו את אותם דברים?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2013 14:02 |
|
| |
בס"ד אני חושבת שאתה מספיק חכם כדי לענות לעצמך את התשובה...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2013 14:37 |
|
| |
בדוק את הפרופיל שלך, האם הוא מידי מושקע? האם ערכו את התמונה שלך בפוטו שופ? או לחילופין החליפו אותה? אם כן, סימן שהשערותיך נכונות. (קשה לי להאמין לכך...) אם לא, זהו רק פרי דימונך שמתעתע בך.
בנוגע לעניין הכספי, תוכל לפתוח כרטיס ללא תשלום באתר שבע ברכות ובאתר שניים שהם אחד או משו דומה לו.. לא זוכרת בדיוק.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2013 17:27 |
|
| |
הפרופיל שלי אין לו תמונה ויש בו מעט מאד מידע. כך שאין שום טעם שבחורה מעולה תפנה אלי. ואם היא פונה אלי, סימן שמשהו לא בסדר, או בה או באתר.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2013 20:36 |
|
| |
יש לי כרטיס באתר הזה. לפני זמן מה הם הציעו אפשרות של שליחת הודעה נרחבת על פי הגדרות מסוימות. כנראה שזה מה שקורה אצלך. אתה עונה על לפחות אחת ההגדרות שהבחורה הגדירה בחיפוש הנרחב, אבל זה כמובן לא אומר שהיא אכן מעוניינת בך. נוסף על כך, אני חושד שהם גם שולחים הודעות כביכול מפרופילים מזויפים. מצד שני, הכרתי שם גם בחורה איכותית, שפנתה אלי בתקופה שבה הייתי מנוי, כך שלא הכל שחור...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2015 12:24 |
|
| |
האתר שליש גן עדן, הוא בין האתרים הגדולים היום. ויש להם גם אפליקציה מעולה לאנדרואיד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2015 12:37 |
|
| |
הייתי מנוי באתר שם, חודש אחד
יצאתי עם שלושה בחורות ,מאוד טובות..
עם אחת מהן הקשר גם התקדם מאוד..למרות שבסוף ירד..
פוטנציאל להכיר שם ?יש
מנהלי האתר מעוניינים בכסף שלך, כמו כל שדכנית גם יש!
תוקן על ידי טום888 ב- 27/04/2015 12:37:53
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2015 13:21 |
|
| |
הנה כך תוכל לדעת אם ההודעה שקיבלת, נשלחה באמצעות שירות ההודעות האוטומטי המוצע לחברי האתר: אם במקביל להודעה, קיבלת גם התראת צפיה מאותו פרופיל - הודעה אנושית. אם לא נרשמה התראת צפיה - הודעה רובוטית.
|
|
|