בית פורומים שידוכי חרדים

יעוץ או להמשיך לא מוכנה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/12/2013 11:18 לינק ישיר 

בס"ד
נכון אבל הבעיות הן רגשיות ולא בעיה טכנית במחשב וכן צריך שאני יחכה להפגש איתה שוב...
ולא שאני יצא ממנה לא מרוצה....
אבל בתכלס את צודקת מה לעשות שאני מחפשת יחד עם זה תמיכה רגשית...בכ"ז הגיל עולה ואין חברה שאני יכולה לקבל ממנה תמיכה רגשית לכן אני רוצה שילוב של לבביות יחד עם פתרון בעיות בצורה מהירה....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/12/2013 12:03 לינק ישיר 

מתחילים להכיר בחורים לבד ולא בשידוך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2013 12:18 לינק ישיר 
נכון, זה לא נעים

חייכנית770 כתב:
בס"ד
נכון אבל הבעיות הן רגשיות ולא בעיה טכנית במחשב וכן צריך שאני יחכה להפגש איתה שוב...
ולא שאני יצא ממנה לא מרוצה....
אבל בתכלס את צודקת מה לעשות שאני מחפשת יחד עם זה תמיכה רגשית...בכ"ז הגיל עולה ואין חברה שאני יכולה לקבל ממנה תמיכה רגשית לכן אני רוצה שילוב של לבביות יחד עם פתרון בעיות בצורה מהירה....
תצאי למקומות שאת יכולה למצוא חבירה. ויתכן שאם רק תחשבי ותחשבי ותחשבי אז פתאום יצוץ לך רעיון אם מי כדאי להדק קשר. למטפלת יש סיגנון מאופק, וכדאי שהיא תלמד אותך איך מרגישים עם אחת שהיא לא בסיגנון שלך, יש לך הזדמנות להשתפר בקטע הזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2013 12:45 לינק ישיר 

בס"ד
מפגש עם יועצת זה לא מקום לעבוד על המידות שלי כדי לחבב הכל טיפוס מאופק,שחצן,שמנסה לעשות עלי פוזות וקופה...
וחוצמזה יש טיפ טיפה אנושיות בסיסית שצריכה להיות למטפלת...אם היא גרה במקום תקוע היא לא יכולה ללכת על השעון בדיוק ולהשאיר אותי לקפוא בחוץעד שיגיע בדיוק שעת הפגישה...זה מוריד לי מאד מהערכה כלפיה...
למרות שאפשר תמיד להעלות לכף זכות אבל לא בא לי תמיד לעלות לכף זכות,במיוחד לא כשמדובר בהוצאה כספית גדולה-שגם השירות צריך להיות בהתאם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/12/2013 16:10 לינק ישיר 

הפסיכולוגיה זה המקור לכל השיטות ה"מהירות" שצצות פה הרבה לאחרונה.
אם בן אדם צריך לעבור טיפול רפואי רציני את מי הוא יעדיף? רופא שלמד 10 שנים את המקצוע, מהבסיס, או מטפל שמטפל ע"י שיטה  מ ד ה י מ ה  ולמד אותה שבועיים. נכון שיש רפואה משלימה וכו' אבל אצל כולם בסופו של דבר כשזה מגיע לטיפול רפואי קריטי הולכים לרפואה הרגילה.
מה עדיף- "דרך קצרה שהיא ארוכה או ארוכה שהיא קצרה"?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/12/2013 15:03 לינק ישיר 

אם כבר הלכת לייעוץ וזה לא עזר לך ... מה הטעם ללכת שוב... ??? וחשבתי שכאלה שאלות שואלים באיגרות קודש...... נ.ב. רק את יכולה לעזור לעצמך ... בקושי אנשים עוזרים היום לעצמם עוד הם יעזרו לך??? רק הקב"ה באמת יכול לעזור לך !!! תתפללי לה' , תיסעי ל-770 והכול יסתדר :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > יעוץ או להמשיך לא מוכנה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.