בית פורומים שידוכי חרדים

עייפתי...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/12/2013 03:07 לינק ישיר 

אם הלב שלך משדר לך שיהיה טוב איתו, שאת תהיי שמחה איתו - זה הכי חשוב.
העניין החיצוני הזה - הוא קשה לקבל, זה מרגיש סתירה עם עקרונות. אבל אם השאיפות זהות, או לפחות דומות - את יכולה להיות רגועה, שכן אישה בונה, אישה הורסת. בידיים שלך לשנות אותו. לא בכוח, לא בבקשות חוזרות ונשנות, אלא אם באמת את חשובה לו - הוא יעשה הכל כדי לשמח אותך.
וגם אם לא יהיה שינוי - עתיד הבית בידיים, בעיקר שלך.

מנסיון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/12/2013 21:27 לינק ישיר 
דברי עם הרב שלך

ידוע לי שלפי החסידות לפחות כל אדם אמור להתפתח לפי תכונותיו, אחד מגדולי האדמורי"ם הגאון ה"באר מים חיים" כותב שאם זה שתפקידו להיות בעל עגלה התאמץ ונהיה רב אז הוא מעל בתפקידו ולא השלים את נפשו. אם מי שמציעים לך הוא איש מיוחד ועם לב טוב ויראת שמים, תסמכי על רחל אשתו של רבי עקיבה.. מצד שני דעי לך שיש לך כוחות ועם הזמן תקבלי עזרה ותגיעי רחוק, זה תלוי בת כמה את. תאספי את כל הנתונים ותגיעי להחלטה. בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2013 13:13 לינק ישיר 

אנוני_מוס כתב:
אם הלב שלך משדר לך שיהיה טוב איתו, שאת תהיי שמחה איתו - זה הכי חשוב.
העניין החיצוני הזה - הוא קשה לקבל, זה מרגיש סתירה עם עקרונות. אבל אם השאיפות זהות, או לפחות דומות - את יכולה להיות רגועה, שכן אישה בונה, אישה הורסת. בידיים שלך לשנות אותו. לא בכוח, לא בבקשות חוזרות ונשנות, אלא אם באמת את חשובה לו - הוא יעשה הכל כדי לשמח אותך.
וגם אם לא יהיה שינוי - עתיד הבית בידיים, בעיקר שלך.

מנסיון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

את נשואה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/12/2013 16:09 לינק ישיר 
ציינת סיבות טובות למה ללכת על זה

ואכן. נכון שתהדרי בקיום המצווה, ולו במחיר שאולי אין כאן הידור מצוה. אלא שתשימי לב לא ליפול מין הפח אל הפחת, שלא יקרה שאת תשושה ואין לך כח לברר, והסביבה גם כן, אולי לא ישקיעו יותר מדי בברורים לבחור שמציעים לבחורה הסוג ב' הזאת שפשוט מצוה לחתן אותה עם כל מי שבא, אמן

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > עייפתי...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.