לא פשוט לסכם מערכת בחירות כל כך יצרית ומכיוון שלפני הבחירות גזרתי על עצמי שלא לרדת לרמה הכל כך נמוכה, אני מחויב להגיב היום.
אני אאוטסיידר, אני לא חבר בשום קהילה כי הקהילה המשפחתית שלי כל כך גדולה שקשה לי למצוא זמן לקהילות אחרות, לשן הרע ושקרים עלי לא תופסים אצלי מקום ובד"כ הם מופיעים בעוצמה רק פעם בחמש שנים כשאני מתמודד והולך נגד הזרם.
הופתעתי מכמות הארס והשקרים, הופתעתי מכמות הפשקווילים שעברה את הכמות השנתית של בני ברק ויותר מכך הופתעתי איך אנשים שחשבתי כמשכילים קולטים את השטויות בצורה כל כך פשוטה, קו החיים והמחשבה שלי מאוד פשוטים כשאני מאמין בדבר אני לא חושש, יש לי פורום באינטרנט, אני מפרסם דברים בשמי ולא מפחד לעמוד מאחוריהם, לכן מאוד קשה לי להתמודד מול נמושות שאין להם את האומץ הפשוט להטיח בי את האשמות בצורה ישירה ותחת שמם ולתת לי את ההזדמנות להגיב בצורה הוגנת.
כשהחלטתי להתמודד ידעתי טוב מול מה אצטרך להתמודד וידעתי שחלק מהמשחק הוא שקרים, לא תיארתי לעצמי שכל המשחק הוא שקרים, הבחירות בעיניי הם משחק דמוקרטי וחשוב, אבל לא חשוב עד כדי הפסד צלם האנוש שלנו, (באו אליי אנשים שהילדים שלהם בישיבה או שאין להם תעודת זהות והצחיקה אותי המחשבה שצריך לבטל תורה או לנסוע במיוחד להנפיק תהודת זהות כדי שאבחר כשאני בעצמי מאמין שהתורה והזמן של הזולת יותר חשובים), אנשים שקיבלו ממני את הפשקווילים הורידו אותי לקרקע המציאות, חלמתי שאני גר בישוב תורני ומיוחד והסבירו לי שחלומות כאלו לא קיימים ואין כל הבדל ברמה המוסרית בנינו לבין כל יישוב בארץ ומכך התאכזבתי .
ידעתי שהסיכויים שלי נמוכים וידעתי שאם אוריד את מועמדותי לא יהיו כאן בחירות, אבל לא רציתי לתת לאנשים כאן להתחמק מאחריותם על הסביבה שבה הם חיים, אין לי ספק שבחרתם נכון ומה שמתאים לכם.
מכיוון שיצאו עליי הרבה שקרים, אני מנצל את הבמה להסביר כמה מהעמדות שלי בצורה ישירה עם קצת הסבר על העבר.
אני נגד בצורה חריפה לפיצולי דירות.
אני קניתי בית פרטי עם שתי חניות, ליד ביתי נקבעו מספר חניות ציבוריות כדי שלאורחיי תמצא חניה, כחלק משכנות טובה כשמתמלאים פחי האשפה אני משתמש בפחי האשפה של שכניי, אבל לא ייתכן ששכן שלי יסגור את החניות שלו ויביא דייר נוסף שישתמש לי בחניות הציבוריות ופחי האשפה שלי ישמשו באופן קבוע את דיירי המשנה, לא ייתכן שאצטרך לעמוד בתור לרישום ילדיי למעון ואקבל זכות אחרי אנשים שלא משלמים ארנונה כשהמבנים נבנו מכספי, לא ייתכן שאהיה צפוי לבעיות ביוב מכיוון שהיישוב הוכפל והצנרת והתשתיות לא עומדים בעמוסים ובטח שלא נראה לי מוסרי והלכתי שאותם אנשים שגם לא משלמים ארנונה ילכו ויצביעו בבחירות כדי להחליט כמה ארנונה אני אשלם וכמה מכספיי יחולקו לישיבות או לגופים פרטיים.
אבל וזה אבל גדול, אותי לא מעניין אותו אחד שמחליט כן לפצל, זו בעיה שלו ושל חברו, שכנו, אני בטוח שאדם שלא קיבל לכך רשות משכנו, לשכנו יש טינה גדולה עליו בקרות המקרים הנ"ל.
אני נגד בצורה חריפה ללכלוך שמייצרים קבלני הבניה.
אין מצב כזה כמו ביד בנימין בשום מקום בארץ שבו אני כתושב צריך ללכת במה שהיתה מדרכה ולהתמלא בלכלוך בגלל שלקבלן נוח ללכלך עלי ולמועצה לא אכפת ממני התושב, אני רואה בחומרה ואפילו נראה לי כשחיתות כשהמועצה לוקחת כסף ציבורי שלי כדי לנקות את הלכלוך שעושים הקבלנים.
אני נגד בצורה חריפה להפקרות בהתנהגות בכבישים.
מגעילים אותי אנשים שממהרים לבית הכנסת באופן קבוע לאחר הדלקת נרות תוך סיכון תושבי המקום, מקוממים אותי אנשים שחוסמים את המדרכה באופן שמחייב את עוברי הדרך לרדת לכביש (אין לי כל בעיה עם חניה על המדרכה כשהמדרכה רחבה ויש מקום סביר למעבר להולכי הרגל, מקוממים אותי אנשים ששמים פס על חוקי התנועה ובפרט בנסיעה נגד כיוון התנועה במרכז המסחרי, נראה לי שתפקידה של המועצה לעשות סדר בדברים אלו ולא נגיע למצב של "שאלמלא מוראה – איש את רעהו חיים בלעו"
אני נגד בצורה חריפה לגניבת שטחי הציבור שלי
אני בז לחצופים שמסבירים לי ששטחי הציבור שלי אמורים להיות שייכים לישיבה או למה שנדמה ונראה כישיבה, על שטחי הציבור האלו זויפו תוספות של 120 יחידות דיור שיהיו שייכים בעתיד לאנשים פרטיים, אין לי ספק שאני הסיבה היחידה שזכינו ויש לנו כאן ישיבה ואברכים שלומדים תורה, אם לא הייתי כאן, מזמן כבר הישיבה היתה פושטת רגל ועל השטחים היו נבנים 120 יחידות דיור (היינו כבר בסרט הזה כשנסגרה הישיבה הקודמת שהיתה כאן).
אני נגד בצורה חריפה לבזבוז כספי ציבור ורואה בהם ככספים פרטיים שלי
כשאני רואה את המועצה שלי זורקת או נותנת כספים לאנשים פרטיים חורה לי מאוד כי אני מבין שאנחנו נצטרך לשלם יותר בבריכה, ונצטרך לשלם על חינוך כשברשויות אחרות סכומים אלו מכוסים ע"י המועצה וכו'. בעיניי לתת לישיבת בעלז עבור פנימייה 1.5 מיליון ₪ מכספי הארנונה שלי או חצי מיליון לבית ספר לקולנוע פרטי, זו שחיתות ממדרגה ראשונה וכשאני רואה שהמועצה שלי התחרפנה לחלוטין ושפכה כ 10 מיליון ₪ כדי שאדם פרטי יוכל להקים אולם חתונות (נסיה) בצומת ראם כשהארנונה שלו תכסה את ההוצאה רק בעוד 50 שנה, במקום שכסף זה יגיע לחינוך אני משתגע ומנסה להבין מה הנציג שלי עושה במועצה חוץ מלאכול בורקס
http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=2717344&forum_id=18001כשאני רואה שהמועצה שלי משקיעה 3 מיליון ₪ בניסיון להפסיק את הריחות מהמט"ש כשהרשויות האחרות השותפות במעל ל 90% לא משלמות שקל, אני שואל את עצמי למה הנציגים שלי הוציאו כל כך הרבה כסף כדי להיבחר למועצה אם הם לא מבינים דברים כל כך פשוטים (בסופו של דבר הריח הספיק בזכות ד"ר קולטון, מומחית ריחות שאני הבאתי ולא בגלל ההוצאה המיותרת).
כשאני רואה שהמועצה נפגשת רק 5 פעמים בשנה, מקבלת רשימה ענקית של תב"רים, מצביעה עליהם אוטומטית ומצליחה להנפיק פרוטוקול מצ'וקמק שהדבר החשוב בו הוא מי אמר דבר תורה.
וכשאני רואה שהתקציב השנתי מוגש לאישור חברי המליאה הוא שני עמודים מצחיקים שאין סיכוי שנבחריי מבינים בו אפילו שורה אחת , אני שואל את עצמי האם תושבי המקום הזה הם כאלו אידיוטים שלא מבינים שהם משלמים מכיסם על אמונה עיוורת במנהיג.
בא לי להקיא מעודף מגרשי המשחקים, אני הייתי מעדיף שכספים אלו ישקעו בחינוך במקום שיהיה לי כאן מגרש החלקה על הקרח לתושבי קרית מלאכי או גדרה.
אנחנו אחרי הבחירות ואם הגעת עד לכאן ובא לך להגיב זה ממש מיותר, אתה יכול לשלוח לי אימייל פרטי ואשמח להגיב אם לא תתחבא.
אני מקווה שאתם מעריכים אותי לפחות על כך שהמדרכות תוקנו לאחר חמש שנות הזנחה כפרויקט בחירות. ומקווה שלאחר פוסט זה המועצה תואיל בטובה לנקות קצת את היישוב, לתקן את קולטני הגשם שיוצרים בורות בכבישים ולתחזק קצת את גני המשחקים המוזנחים.
לא יזיק אם במקומות הציבוריים יהיו פחי אשפה ואדם מטעם המועצה יפנה אותם כשיתמלאו.