בית פורומים שידוכי חרדים

פחות רווק בעולם....

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/1/2014 12:27 לינק ישיר 

בס"ד
מזלטים...ואני אומרת שעד החתונה...אתה עדיין רווק....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/1/2014 16:47 לינק ישיר 
יפה כתבת, מזל טוב בכל העניינים !

אמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2014 19:37 לינק ישיר 

פששש איזה כיף לראות!!

מזל טוב, מזל טוב!!
קבל זר שושנים  וגם נשיקות

לאהוב זה הטוב שבטוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2014 16:04 לינק ישיר 

מזל - טוב!! תזכו לבנות בית נאמן בישראל !!! תודה שאתה משתף אותנו על מה שהרגשת לפני ועל זה שקבלת אחרת ממה שחשבת.... אבל לי זה גורם לתחושה מוזרה כזו.. והרגש הזה גורם לי לחשוב ולהרהר על מה אני לא יסתכל שזה יגיע....קצת מלחיץ!! מה?, פתאום הדברים האלה באמת לגמריי נעלמים???? ואני לא מדברת על עקרונות, אלא על דברים כמו שאתה העלית... ובכלל: איך אחרי כ"כ הרבה דברים שלא היו נראים לך בכ"ז הלכת על זה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2014 17:42 לינק ישיר 

הרבה הרבה מזל טוב!! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2014 18:06 לינק ישיר 

מזל- טוב 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/1/2014 18:33 לינק ישיר 

bm308 כתב:
מזל - טוב!! תזכו לבנות בית נאמן בישראל !!! תודה שאתה משתף אותנו על מה שהרגשת לפני ועל זה שקבלת אחרת ממה שחשבת.... אבל לי זה גורם לתחושה מוזרה כזו.. והרגש הזה גורם לי לחשוב ולהרהר על מה אני לא יסתכל שזה יגיע....קצת מלחיץ!! מה?, פתאום הדברים האלה באמת לגמריי נעלמים???? ואני לא מדברת על עקרונות, אלא על דברים כמו שאתה העלית... ובכלל: איך אחרי כ"כ הרבה דברים שלא היו נראים לך בכ"ז הלכת על זה?

קודם כל תודה רבה!! ואין על מה ;)

לא הבנתי את כוונתך, "על מה אני לא יסתכל שזה יגיע...." ??? 
צריך לדעת מצד אחד לא לבוא עם "דמות" מסויימת שאותה רוצים לקבל... ומצד שני כן לבוא ככה.
והכוונה פשוטה, לשבת עם עצמינו ולדעת מה באמת חשוב לנו.  עם דגש על "באמת" ועל "לנו" (פרט לדברים שוליים, ופרט לדברים שנועדו בשביל לרצות אחרים).

וזה בעצם מה שכתבתי.... שלא צריך להיות שליליים איפה שלא צריך. זה רק הורס!!! ושוב, אני לא אומר לוותר על דברים עקרוניים, זה ודאי שלא. אולי בגיל מתבגר, לא יודע צריך לשאול, בכל אופן מה שהתכוונתי זה רק לקשקושים... שצריך לרדת מהעץ הזה לדעתי.

ובאשר לשאלתך, קודם כל 4 דברים זה נחשב הרבה? אז ככה, וזה המשך ישיר בעצם לפיסקה הקודמת. 
קודם כל יש את העניין של הגיל, 4 שנים הפרש. יהיו כאלו שיגידו שזה נורמלי לחלוטין, לי זה קצת הפריע ולא משנה כרגע למה, למרות שאני מכיר זוגות בהפרש של יותר מ-10 שנים. לי הפריע. זה משהו עקרוני??? לא!

את 2 העדות שלה לא אהבתי, עקרוני? טיפשי אפילו לחשוב שזה עקרוני.... אלא אם כן המאנטליות שונה אז פה יש לדבר(ועדיין לשאול אם יש באמת הבדל או שמא זה משהו שיוצא מן הכלל הזה)

המרחק? הציק לי. אבל שיכנעו שזו בחורה טובה ושהמרחק זה שטויות, והביאו דוגמאות וזה... בקיצור... הלכתי על זה.

והפרט הרביעי אני אעדיף לא לפרסם אבל האמן\יני לי שזה שטויות גם כן.

הגעתי למסקנה שכל זה סתם חלומות וכדאי לנסות... כי אלו דברים לא משמעותיים בעליל!! לכן לא ראיתי שום סיבה לוותר על דבר כזה... וברוך ה' שלא

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/1/2014 18:41 לינק ישיר 

מזל טוב!!!

ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2014 20:05 לינק ישיר 

לפי ההסבר שלך דווקא כן הצלחת להבין למה התכוונתי, ואני חושבת שאתה צודק בהחלט!!! ושאלת אם אני חושבת שזה הרבה?- לגמרי לא! המון הצלחה וסיעתא דישמיא!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2014 20:19 לינק ישיר 

אה אוקיי. כי בהתחלה חשבת שזה הרבה.. ולדעתי לא, וגם דברים לא משמעותיים כמו שכתבתי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/1/2014 20:24 לינק ישיר 

בדיוק, כך חשבתי בהתחלה אבל אחרי שהסברת הבנתי שהכמות תלויה במשמעות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2014 20:07 לינק ישיר 

תודה רבה לכולם!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > פחות רווק בעולם....
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.